Отговори на тема
 Биелетки от А6 за Аутбек 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 113
Автомобил: Subaru Outback
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,
ново питане, понеже скоро повдигнах колата доста добре...ахахах може би ще имам проблеми с биелетките скоро,
та дочух от тук там, че след такава операция можело да се вземе биелетка от донор Ауди А6 ( до колкото виждам и знам те са метални ) а нашите са си от някаква корава пластмаса та...става ли такава биелетка от А6 пак тия години...за аутбек 2000г. Ако строша биелетка да знам каква да купувам после направо... Мерси ! ! !

Пон Дек 01, 2014 11:58 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 220
Рейтинг: 78
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
сваляш си един каталог от нета и започваш да търсиш подходящите за теб ..
P.S. . аз съм с +30мм. на моето фори и съм с биалетки от някаква Ланча
P.S.2 .. най веселото, което ще ти направи впечатление по тези каталози .. е това .. че едни и същи биалетки в зависимост от това за каква кола са .. са с разлика от няколко пъти в цената .. нужните за мен размери се оказаха от Ланча .. Тойота .. Ауди .. и още някакви имаше .. като цените бяха /примерно/ 15 лв. - Ланча, 25 - Тойота, 40 - някакви други .. 90- Ауди .. ходих в базата на Евро07 специално за да ги видя наживо .. без тези на Ауди .. които бяха алуминиеви .. другите си бяха на 90% процента еднакви ... и така .. вече 30-40 х.км. карам с Ланча-биалетки

Honda CBF 1000 '06 - продава се
Triumph Tiger 800 XCX '19

Чет Дек 04, 2014 11:44 am
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Супер ! Ето ти ме наведе на мисълта да е от друга кола просто да са метални...наистина ауди сигурно са двойни в цените...Че аз на моя аутбек го повдигнах с 4 см реално от нормалната му височина ...въпреки, че като чели нямаше голямо напрежение в биелетките....но за всеки случай ще погледна каталог...много благодаря за споделения опит !

:beer: :beer:

Чет Дек 04, 2014 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Скоро си смених 4те биалети и много се кефих защото изчезна тропането.Обаче когато отидох при Павлин за смяна консумативи по мотора и видя биалетите само каза Зрънчо.Викам защо бе майсторе,а той ми обясни че се купували за друг модел или старите се рециклирали ,и ставали бетон.

Чет Дек 04, 2014 8:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
А ти фабрични ли купи ? Той спомена ли от каква кола стават ?
Мерси !

Пет Дек 05, 2014 11:21 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да,дори на пакетите пишеше Субару.Предни по 46лв,задни по 40лв ,отстъпка лоялен клиент общо 140лв.Заменяемите са само задните от Ауди ,но най добре е да се рециклират ,тук вземат по 15лв на бройка.Мойте старите съм ги дал ,но не съм ходил да ги взема още.Тези дни като имам време ще ги взема от ремонт и ще кача снимка.

Пет Дек 05, 2014 5:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Телефон: 0899040943
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
zadnite bieleti za aubac 2000 I na mazda 626 sa ednakvi

Съб Юли 04, 2015 11:12 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 106
Автомобил: Subaru Legacy '04 2.0 5МТ
Рейтинг: 39
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Жалко че не видях по рано темата, аз смених задните за 48лв бройката. Пак има тропане обаче.

Съб Юли 04, 2015 1:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 654
Автомобил: Subaru Outback H6
Телефон: 0898612194
Рейтинг: 194
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bateto1 написа:
Такова изказване с голи приказки,че и на шльокавица за мене няма никаква тежест... ](*,)

Съб Юли 04, 2015 8:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 237
Рейтинг: 130
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
dragoveli написа:
bateto1 написа:
Такова изказване с голи приказки,че и на шльокавица за мене няма никаква тежест... ](*,)

Да не говорим, че "mazda 626" е обширно понятие . :)
Има 626 с 88 мм. задни биелети, има и с 230 мм. :pardon: А има и такива на които захвата не е тип шарнирна връзка, а с тампончета .
Та за тези които се интересуват от суапа, сигурно е искал да каже колегата, че от Мазда 626 (GE) задните биелети които са с 88 мм. дължина, могат да се ползват при Субару, което е с 90 милиметрови . :)

Нед Юли 05, 2015 8:07 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 75
Автомобил: Impreza 2.0R '06
Рейтинг: 32
От звездите одобрен
Отговори с цитат
antropoz написа:
Жалко че не видях по рано темата, аз смених задните за 48лв бройката. Пак има тропане обаче.

Колега повечето пъти се налага смяна и на тампоните на стабилизиращата щанга. Казвам го от опит.
И аз така бях сменил само биалетки после и тампоните и всичко заспа ;)

Пон Юли 06, 2015 8:18 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
precakaniq написа:
antropoz написа:

Колега повечето пъти се налага смяна и на тампоните на стабилизиращата щанга. Казвам го от опит.
И аз така бях сменил само биалетки после и тампоните и всичко заспа ;)

И тях ги смених.

Пон Юли 06, 2015 9:02 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И тях ги смених.[/quote]

Колега в случай,че не си ходил на майстор самодиагнозата не е най-добрия вариант или поне смени майстора.
След смяна на предни биалетки,тампони на стабилизиращата щанга и тампон на носача предницата пак тропаше ](*,).
Според един от майсторите при който ходих проблема бил в биалетките които според него били дефектни (чисто нови,оригинални от Мимо монтирани преди около седмица) в последствие се оказа шарнир.
А относно биалетките следващия път мисля да сложа алуминиеви защото оригиналните неиздържат повече от година поне при мен ( не ги подлагам на оф-роуд или подобни мъчения).

Пон Юли 06, 2015 9:40 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
SUBR написа:
И тях ги смених.

Колега в случай,че не си ходил на майстор самодиагнозата не е най-добрия вариант или поне смени майстора.
След смяна на предни биалетки,тампони на стабилизиращата щанга и тампон на носача предницата пак тропаше ](*,).
Според един от майсторите при който ходих проблема бил в биалетките които според него били дефектни (чисто нови,оригинални от Мимо монтирани преди около седмица) в последствие се оказа шарнир.
А относно биалетките следващия път мисля да сложа алуминиеви защото оригиналните неиздържат повече от година поне при мен ( не ги подлагам на оф-роуд или подобни мъчения).[/quote]

При майстор е правено всичко, но ...

Пон Юли 06, 2015 10:34 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема