Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Як луфт в рейката 
Автор Съобщение

Постове: 9
Автомобил: subaru impreza
Телефон: 0878779523
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Почна да се чува шум от пред, отидох да я видат майстори казаха че тропа от рейката,рециклирането й струвало около 210лв, реална ли е цената или не,/помогнете с мнения/ благодарско.

Чет Дек 04, 2014 8:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Без труда за сваляне, качване и после реглаж - да.

Чет Дек 04, 2014 8:40 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В Пловдив при Радко хидравлика това е цена от до. :idea: Тел.0888435957 той също е колега и кара Н6 ,за което смея да твърдя че го закупи под мой голям натиск,иначе караше С класа ,но трудно се бореше със снега. ROFL ROFL ROFL

Чет Дек 04, 2014 8:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 111
Автомобил: Subaru Forester 2.0 GX
Рейтинг: 72
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет колега, имам Форестър от първите, и при мен тропаше нещо но се разминах с две биалетки и нещата се оправиха, имаше мнение, че рейката е заминала и ми казаха ако не се лъжа 180 лв. за рециклиране, не си спомням за работа колко беше, но както и да е, попрочетох малко и понеже ми беше скъсан единият маншон като тръгнах да го сменям без да използвам инструменти, на ръка и око я проверих и според мен си е ок. Искам да ти кажа ,че има допустими лимити но на никой не му се занимава. Та прочети и ти и ако имаш къде или кой си провери рейката и тогава я пращай за рециклиране. Някъде тук във форума даже се говореше за ремонтен комплект-просто трябва да потърсиш.Спомням си единствено,че ако ти е проблемен командния клапан трябва да се замени.Освен това имаш и 4 щарнирни връзки от рейката до главината и може да тропа всяка от тях.Виж този линк-заслуга е на колега от форума-http://jdmfsm.info/Auto/Japan/Subaru/Impreza/ и потърси част Mechanikal components sectoin/ 3. Steering gearbox. Успех и дано не се наложи замяна или ремонт.

Чет Дек 04, 2014 9:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 948
Автомобил: Lexus LS 460, 2007
Рейтинг: 354
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
pecik78 написа:
Почна да се чува шум от пред, отидох да я видат майстори казаха че тропа от рейката,рециклирането й струвало около 210лв, реална ли е цената или не,/помогнете с мнения/ благодарско.

Ако не тече, карай докато текне, и ако текне, тогава прави. При мен на старото Легаси имаше тропане отляво - без никакъв теч. Така си и отиде.

Пет Дек 05, 2014 6:16 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема