Отговори на тема
 Проблем с импреза 2002 
Автор Съобщение
Пресен - пресен

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги имам проблем с колата. Когато я запаля не работи правилно вибрира и угасва след 2-3 секунди. Когато я карам нормално с леко натиснат педал на газта... си работи перфектно, но след като започна да натискам педала по смело, и като се върна след това към нормално каране колата не иска да върви на "леката газ" плюе пени са абе не работи правилно... и върви само на "цялата газ". Колата е импреза 2002 2.0 атмосферка. Сменени са свещи и кабели замерено е налягането на горивото след горивният филтър и е в нормите. Ще съм много благодарен ако ми помогнете да излекувам импрезатора...

Съб Дек 06, 2014 11:58 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Като за начало дай повече инфо,от кога караш тази кола,от кой град си,майстор гледал ли е колата.Прочети темата за Бели сервизи в този форум и се насочи към някой от тях.Успех.

Съб Дек 06, 2014 6:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема