Здравейте, благородно ви завиждам, много ми се идваше но бях на работа, а сега дори не можах да догледам всичките снимки-затресе ме треска-не издъъъъъъъъържах-така добре сте се окаляли
Велико беше! Готини хора, готина разходка, всичко екстра! После на един приятел с Паджеро къса база му разправях приключението ни и той ни призна за луди. Това лято ходил по същия маршрут, заради което целия лак по калниците и вратите му е издран. Вика "Това място е ад! Веднъж ходих там и повече няма да отида. Вие сте луди да си причинявате това на колите си."
Принципно, за следващия път предлагам нещо по-лежерно, че на Импрезата много бой ще й дойде! Живот и здраве като мине малко време ще я водя на дозер, че след последното изпълнение... А, Импрезата на колегата Марто също яде бой.
Супер разходка се получи, времето също беше с нас, много слънце и красиви гледки, просто имаме уникална природа. Много готини хора-браво за ентусиазма на всички и се надявам скоро да го повторим. Не мога да пропустна и най-малкият участник(мисля на 2 годинки) . Абе с две думи от всичко по много, включително и кал . И следващият път се надявам да има и някое по-хард теренче, че това ми се видя като разходка в парка . Ето и малко фото кадри;
Прикачени файлове:
20141214_114148.jpg [ 1.14 MiB | Прегледано 633 пъти ]
Прикачени файлове:
20141214_144749.jpg [ 1.15 MiB | Прегледано 633 пъти ]
Прикачени файлове:
20141214_123346.jpg [ 996.13 KiB | Прегледано 633 пъти ]
Прикачени файлове:
20141214_124943.jpg [ 969.66 KiB | Прегледано 633 пъти ]
Прикачени файлове:
20141214_141320.jpg [ 880.19 KiB | Прегледано 633 пъти ]
Прикачени файлове:
20141214_123257.jpg [ 295.9 KiB | Прегледано 633 пъти ]
_________________ Ремонт на ръчни скоростни кутии. Петър Иванов-нула886495045
Много готини клипчета, хора! Моят телефон се оказа, че има хубава камера, ама няма хубав микрофон.
Много се смях на този момент: - Еее, евалата на Добката! Добре кара. - Мани го него! Той кара по лесното... Евалата за тебе! *минава с 50 през храсталаците* - Ееее, к'во направи, бе???
И, айде, де! Няма ли някой да покаже клипче дето правихме донъти на полянката?
Доби, точно в тоя момент който цитира се разсеях (опит за пускане на музика ) и се озовах в най-неприятния коловоз (споменах на всички че съм прежалил малко Импрезата). Иначе евала наистина се справихме добре като за най-младите . В неделя може пак на някое по-леко трасе . С повече и по-плитка кал да се повъртя без да изям съединителя , че в неделята основно гледах отстрани (е изкалях се все пак и на поляната).
Вто Дек 16, 2014 11:03 pm
deyan_g
Регистриран на: Чет Фев 14, 2013 3:16 pm Постове: 171 Местоположение: София, Бъкстон
Автомобил: кален Outback H6 '01
Сега е моментът да попитам ще има ли среща и тази неделя (аз отново смятам да присъствам)? Кога, къде и колко тежък е теренът? Питам за да си отделя време и финанси, както и да подготвя автомобила.
Здравейте Колеги, Днес си взех колата от бокса и не съм сигурен за тази неделя, че много я мъчих горката миналата неделя, още не мога да сваля калта от нея. В тази връзка някой може ли да ми каже как да измия калта от макферсоните, защото са пълни до дууупка и моя майстор ме посъветва да я почистя. Ако е нещо по-леко ще се включа, че много зор беше и мноооого кал, влачене, дебел лед и т.н. Ай лека от мене!
_________________ Subaru Outbаck II, 2.5 АТ 2001, 2014-2021 Subaru Forester III, 2.0 AT 2008, 2021-2023 Subaru Outbаck III, 2.5 АТ 2008, 2023-2025 Subaru Outbаck IV, 2.5 АТ 2009, 2025-...
при мен след първата кал, въпреки че положих усилия да измия колата, карах през локви, в дъжд и т.н., още има кал. Лошото е че се появи нещо като метална вибрация/леко пристъргване при внимателно потегляне с леко отпускане на съединителя, в началото основно при тръгване го хващах, но сега понякога на 1ва без газ или с лека газ, или пък на свободна при окончателното спиране в покой. Освен това като че ли има и някаква вибрация в педала на съединителя като сменям скоростите, особено при по-високи скорости. Та освен като виновник да съм се насочил към лагера на съединителя /който няма нищо общо с калта/, тъй като и при спиране от инерция го прави си мисля, че може да е от кал в макферсоните или пък във някой от тампоните по окачването. Въобще пипкава и кофти работа.
Иначе на мен освен одрания лак и изкривените предни греди, май и алармата ми се е намокрила. Отключва, заключва и свири, ама леко неадекватно. Абе, забавно беше събирането, ама мноооого тежко...
Доби, дано скоро постегнеш Импрезката, за да и се наслаждаваш напълно (да не мислиш за брони, капаци и прочее). Разкажи малко за предишната среща на която си бил (не тази от последната неделя). Какъв е бил теренът и знаеш ли как се стига до там? Можем ли да си изкараме добре и да се позабавляваме с любимата марка? Иначе съм съгласен и от малиновото винце да пробваме(все пак няма да карам аз на връщане ). п.п. Тази седмица смятам да се включа с Форестъра(та да може и шефката(майка ми) да му се израдва малко), за да разбера как се справят турбото и автомата извън асфалта (не ми се иска да му съдирам лака, защото е доста нов в семейството и още не му е дошло времето за подобно каране като това от неделята ).
Всеки който има идея къде и в колко часа да се съберем нека пише (аз съм навит пак за маршрута от миналата неделя, ако караш внимателно терена не е кой знае какво). Надявам се след още 1-2 срещи да понауча малко местата, че направо ме е срам да не знам къде да си изкалям Субаруто
_________________ Subaru Outbаck II, 2.5 АТ 2001, 2014-2021 Subaru Forester III, 2.0 AT 2008, 2021-2023 Subaru Outbаck III, 2.5 АТ 2008, 2023-2025 Subaru Outbаck IV, 2.5 АТ 2009, 2025-...