Здравей колега.Принципно двата автомобила са много различни.Ти сам трябва да избереш за себе си какво ти трябва съобразено с твоите потребности.Иначе съвета който мога да ти дам(с условието че говорим конкретно за автомобилите които си посочил в линка,иначе трябва да изпишем 2страници) е следния:
Както са посочили колегите по-горе хондата е много ниска,но е по-бързият от двата автомобила,но пък субаруто е по-практично(поне според моите виждания).
Возията на хондата е ...все едно си в картинг.Субаруто определено е с по-добра возия.
Конкретно субарутата от линка които си посочил са внос от Италия и са газифицирани,което автоматично означава,че играеш на руска рулетка с тази разлка,че при руската рулетка си с по-голям шанс

,(надявам се ,че ме разбираш правилно какво се опитвам да ти кажа).
Хондата е по-непретенциозна от към поддръжка и обслужване(което обаче не означава,че може да се отнасяш мърляво с нея и да не и вдигаш капака въобще).
Това със спичането на сегментите,за което говори колегата,не мисля че е често срещан проблем.Той говори за автомобил 91г,а там вече всичко му е спечено,не само сегментите

.
Сивика от линка който си посочил е американка,ако си се спрял на него обърни внимание дали наистина е американка или канадка(има и такива) и има разлика между двете.Също така канадките са много орязани от към екстри,доста спартанско е обурудването вътре(тази като гледам май не е такава),но все пак я провери.
Каквото и да избереш,няма да съжаляваш и двете коли са здрави и надеждни,ако ги вземеш в добро състояние.Успех

.
P.S.Шест години съм карал Хонда.