Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Монтиране на сноуборд върху гредите 
Автор Съобщение

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Мисля да сложа 3 броя дъски отгоре на гредите(вързани с еластичните въжета с куките накрая).
Но си мисля че от самите вибрации и въздушната струя самия кант на борда ще пререже въжето и ще стане лудница.
Някой правил ли го е?

Сря Дек 17, 2014 10:46 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1249
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега това е пълна глупост за да спестиш 100 тина лева.
Освен това ако изледи борда при 7-80 км/ч. и нагоре не ми се мисли какво може да направи .......
Ако толкова искаш може да ги вкараш в колата между седалката и вратите .

осене ако не намериш как да слошиш нещо на канта преди да го връзваш но пак ще са доста усилия за сваляне и качване. и аз лично за по далече от до витоша не бих си го помислял изобщо.

Сря Дек 17, 2014 12:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Аз за мен мисля да си взема багажник,но сме 4-ма в момента и искаме да се вместим,един вътре и останалите 3 на тавана.
Няма да рискувам единият мераклия отпада.

Сря Дек 17, 2014 12:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 100
Автомобил: H6 02
Нов фен
Отговори с цитат
В багажника на аутбека сме събирали 5 дъски, 3 чифта обувки и 5 раници. Верно, не може да се вижда назад, ама става.
Ако това не те устройва, си вземи специални греди, багажник, кутия. Ако излети някоя дъска (виждал съм го), освен че за нищо няма да става, може да удариш някой друг участник в движението.

Сря Дек 17, 2014 2:47 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
freehippie написа:
В багажника на аутбека сме събирали 5 дъски, 3 чифта обувки и 5 раници. Верно, не може да се вижда назад, ама става.
Ако това не те устройва, си вземи специални греди, багажник, кутия. Ако излети някоя дъска (виждал съм го), освен че за нищо няма да става, може да удариш някой друг участник в движението.

И без това обичам да пътувам с малко хора :) претъпкана кола винаги ме е натоварвало психически :D

Сря Дек 17, 2014 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 171
Автомобил: кален Outback H6 '01
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
И на мене ми е летяло гребло от предната кола на магистралата и не е яко. От друга страна смея да твърдя, че ако закачиш бордовете от двете страни при релсите и вържеш не с ластици ами с колани за багаж шанса нещо да изпадне ми се струва равен на теоретичната възможност да ти се отвори покривния куфар. Не бих тръгнал така до Пампорово да кажем все пак.

И от личен опит твърдя, че Аутбек-а събира 4 човека с 4 дъски и 4 раници и 4 чифта обувки и 2 каски и други глупости.

Ако поне 2ма са дребни най-удобно е да свалиш малката седалка и редиш дъските 2 по 2 с автоматите навътре. Така ще имаш и пълна видмост назад. Ако не те кефи пробвай да вкараш дъските по диагонал и на кръст. Пак 2 по 2 заради автоматите. Долните 2 надолу, горните нагоре. Долу дясно към горе ляво и после обратно, ако ме разбираш какво имам предвид. Ако не са много дълги дъските става идеално

Сря Дек 17, 2014 7:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 356
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Вземи си подходящ багажник за покрива.Вътре и да ги сместиш е некомфортно,да не говорим ,че капе вода.

Сря Дек 17, 2014 8:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема