Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  >
 Въпроси за избор на ГИ. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 51
Автомобил: Outback`00 AT 2.5;Outback'05 AT 2.5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
paf4eto1 написа:
Здравейте и от мен. Нека и аз да споделя моя опит. На моето субаро съм монтирал Ланди с ОБД 2 и съм страшно доволен. колата не може да се разбере по никакъв начин че върви на газ. За газаджията при който ходя аз, мога да кажа само хубави неща. Това е 3-я ми автомобил на който поставя газова уредба и съм страшно доволен. Момчето се казва Камен и е от Ямбол, но сервиза му е в Сливен и си работи там. :good:

Препоръчвам и аз Камен (за всички от област Сливен, Ямбол и околностите) доволен съм, въпреки малкото изминати 3к км. При първото ми ходене след монтажа за профилактика, нямаше нужда от никакви донастройки и съм с двете ръце за Ланди. Преди това бях с Иком течна фаза,радвах и се за 2 години и 50к км, но я махнах защото освен помпата, която се сменя като консуматив, започнаха да ми горят и газовите инжектори един след друг и поради това,че няма наблизо сервиз обслужващ течна фаза се принудих да я сменя. Успех на всички с газифицирането :beer:

Вто Дек 16, 2014 12:47 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Автомобил: X5
Телефон: 0898663415
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте не съм с автомобил субару, но прочетох полезна информация тук за ГИ Течна Фаза Виале. Бих искал да се свържа с човек който ползва такава уредба за преки впечатлрния, кото колегата srg. Aко има възможност да ми отговори на лични или аз да му звънна телефона ми е 0898663415 благодаря предварително. Обещавам в бъдеще след слагане на такава система да публикувам мнение и информация от личен опит.

Чет Дек 18, 2014 6:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, като имаш желание някой да ти сподели некви неща си вдигай телефона :idea:
Повече няма да ти звъня, пък ти ако все още имаш интерес звънни на номера, от който имаш пропуснато (088220....) и ако ме хванеш свободен ще се чуем.

Пет Дек 19, 2014 7:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Автомобил: X5
Телефон: 0898663415
Нов фен
Отговори с цитат
Грешката е моя. Случва се понякога 3-4 часа телефона да зарежда или да е хвърлен някъде. Благодаря за пояснението за номера имах доста пропуснати и нямаше да се досетя че става въпрос за това, а информацията съм сигурен, че ще ми бъде полезна. Утре ще ти се обядя :good:

Пет Дек 19, 2014 11:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен
Аватар

Автомобил: subaru forester bi-fuel
Телефон: 0988839394
Нов фен
Отговори с цитат
До колеги имащи Субару Форестър 2.0 Би-фуел.
Колеги,моля Ви да ми кажете какво е предназначението на контролната лампа поставена до скоростния лост,кръгла,бая прилична,има я само в моделите от Италия Би-фуел???
Предварително благодаря на колегата който ми отговори!!!

Пет Фев 06, 2015 4:08 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Напуснал форума
Аватар

Постове: 1100
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
КОЛАБОРАТОР написа:
До колеги имащи Субару Форестър 2.0 Би-фуел.
Колеги,моля Ви да ми кажете какво е предназначението на контролната лампа поставена до скоростния лост,кръгла,бая прилична,има я само в моделите от Италия Би-фуел???
Предварително благодаря на колегата който ми отговори!!!

За черният бутон посредата със светлодиод за преминаване на бензин/газ (и обратно) ли става на въпрос ?

Пет Фев 06, 2015 5:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Автомобил: Outback II 2.5
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги.Отскоро вече и аз съм горд собственик на Субару и се нуждая от съвет за избор на ГИ за моя Аутбек 2.5 който е 2000 година.
Ако ме насочите към сервиз в София и какво да слагам ще съм много благодарен.Приготвил съм около 1700лв.Благодаря предварително

Пон Фев 09, 2015 9:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5470
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Yul80 написа:
Здравейте колеги.Отскоро вече и аз съм горд собственик на Субару и се нуждая от съвет за избор на ГИ за моя Аутбек 2.5 който е 2000 година.
Ако ме насочите към сервиз в София и какво да слагам ще съм много благодарен.Приготвил съм около 1700лв.Благодаря предварително

Използвай търсачката и ще намериш човека, че и пари ще спестиш

Пон Фев 09, 2015 10:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 346
Автомобил: Legacy 2,0R Activ, 2006
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не можех да не се похваля... :D Днес заредих 62 литра газ за 51 цента на литър!!! =D>
Дано цената остане дългоооооооооооооооооооооооооо на това ниво :cool:
Последно засичане ми даде по 9,5 литра газ на градско( имам 10 светофара, и 3 дълги отсечки към работното място, така, че с това мога да си обясня добрият разход за този мотор. Пожелавам и на вас, такъв разход :hello:

Нед Мар 08, 2015 7:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Mitaka FU написа:
Не можех да не се похваля... :D Днес заредих 62 литра газ за 51 цента на литър!!! =D>
Дано цената остане дългоооооооооооооооооооооооооо на това ниво :cool:
Последно засичане ми даде по 9,5 литра газ на градско( имам 10 светофара, и 3 дълги отсечки към работното място, така, че с това мога да си обясня добрият разход за този мотор. Пожелавам и на вас, такъв разход :hello:

Колега,не бъркай белите държави с Бг. горивата,аз на моята в Барса,при целият трафик и извън градско натоварена със 140км/ч ,никога не съм я виждал над 10/100 :hello: Така че, и ние ти пожелаваме такъв разход в Бг. ;)

Нед Мар 08, 2015 7:32 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 346
Автомобил: Legacy 2,0R Activ, 2006
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ааааа, ти не се броиш, защото си майстор на ГИ!!! ;) Ти и на бира можеш да я включиш, ако пожелаеш.... Нищо лично :beer:

Нед Мар 08, 2015 8:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 11
Автомобил: Impreza 125hp
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте.
Скоро си купих Icom JTG "течна фаза", та въпроса ми е мога ли да използвам обикновени термопластични тръбички от бутилката до тройниците и обратно, вместо зелена и черна, каквито са оригинално в комплекта на Icom?

Сря Мар 18, 2015 11:03 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
някой да е чувал/има опитс ГИ бардолини?

Съб Мар 21, 2015 8:01 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Колега @srg , здравей! Нов съм във форума и не мога да изпращам лични съобщения, та ще съм благодарен ако ми пишеш е-мейл на [email protected] , защото имам няколко питания относно Vialle-то, благодаря ти :)

Пон Мар 30, 2015 9:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5470
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
nikolaimerc написа:
Колега @srg , здравей! Нов съм във форума и не мога да изпращам лични съобщения, та ще съм благодарен ако ми пишеш е-мейл на [email protected] , защото имам няколко питания относно Vialle-то, благодаря ти :)

Колега, добре дошъл във форума.
Прочети правилата и ще разбереш че след 3 мнения, ще имаш пълноправен акаунт...
Да не говорим, че ще си спестиш доста въпроси

Пон Мар 30, 2015 10:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря! :)

Вто Мар 31, 2015 11:08 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: Subaru Legacy B13
Нов фен
Отговори с цитат
pecoo написа:
Здравейте.
Скоро си купих Icom JTG "течна фаза", та въпроса ми е мога ли да използвам обикновени термопластични тръбички от бутилката до тройниците и обратно, вместо зелена и черна, каквито са оригинално в комплекта на Icom?

Като я монтираш дай отзиви :good:

Сря Апр 01, 2015 8:40 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Със сигурност ще дам отзиви. Утре ще ходя до "Caravelgas" да купя всички фитинги и тръбички, които са ми нужни и се надявам скоро да започвам да движа на газ. :)

Сря Апр 01, 2015 5:54 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, започнах с монтажа на ГУ и стигнах да момента, в който трябва да прекарам тръбичките и кабелите от коша до багажника. Доколкото забелязах, понеже нямам канал в момента, тръбичките за бензина и спирачките минават вътре в купето. Как бихте ме посъветвали да ги прекарам отвътре като бензиновите или отдолу под пода?

Нед Апр 05, 2015 8:18 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Отговори с цитат
pecoo написа:
Здравейте, започнах с монтажа на ГУ и стигнах да момента, в който трябва да прекарам тръбичките и кабелите от коша до багажника. Доколкото забелязах, понеже нямам канал в момента, тръбичките за бензина и спирачките минават вътре в купето. Как бихте ме посъветвали да ги прекарам отвътре като бензиновите или отдолу под пода?

От другата страна (дясно) - вътре,за да можеш зимата да си ореш,без да се притесняваш,че ще скъсаш тръба или кабел :)

Нед Апр 05, 2015 11:03 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  >