| Автор |
Съобщение |
|
quietriot
|
|
| Пон Ное 24, 2014 11:27 am |
|
|
|
adddt
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2012 3:33 pm Постове: 1249 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2005 3.0 R Spec B
Рейтинг: 152   
|
deadman написа: Колеги, малко не разбирам целта на монтирането на конзоли с вградени GPS-и и всякакви подобни изгъзици (извинявам се за израза). Ако искате качествена музика си сложете двоен дин CD/DVD ресивер (Clarion, Sony, JVC, Pioneer) с USB и Bluethoot. Сигурен съм, че всички имате смарт телефони с навигации. Ако толкова ви е необходима навигация, свързвате телефона през ресивера и си слушате командите на къде и кога. Няма да намерите качество на озвучението с подобни мултифункционални комби устройства. Ако пък държите щак толкова на мултифункционалните устройства си сложете таблет. Колега аз примерно искам да си оставя дисплея на торк-а да показва нещата които искам аз а и навигацията и музиката просто да има мп3-та а не да нося 2 кофи ЦД та. Примерно ако имаше начин как да си сложа друга мултимедия и да си ползвам същия тъч (оригиналнта е kenwood DV3200 но е доста постна ) ще е идеално, ама.
|
|
|
|
| Пон Ное 24, 2014 2:04 pm |
|
|
|
deadman
|
|
Това с кофите СД-та са пълни глупости. Щом имаш външни входове може да вържеш каквото си искаш на тях (включително и външен хард диск прибран в някоя жабка) и да слушаш каквото и колкото искаш. И тъча ще си е там даже.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Пон Ное 24, 2014 2:10 pm |
|
|
|
Vmax
|
adddt написа: Колега аз примерно искам да си оставя дисплея на торк-а да показва нещата които искам аз а и навигацията и музиката просто да има мп3-та а не да нося 2 кофи ЦД та.
Примерно ако имаше начин как да си сложа друга мултимедия и да си ползвам същия тъч (оригиналнта е kenwood DV3200 но е доста постна ) ще е идеално, ама.
И аз се оглеждам за нещо такова... http://www.ebay.co.uk/itm/2Din-Universa ... 27f03df056
|
|
|
|
| Пон Ное 24, 2014 2:22 pm |
|
|
|
quietriot
|
deadman написа: Това с кофите СД-та са пълни глупости. Щом имаш външни входове може да вържеш каквото си искаш на тях (включително и външен хард диск прибран в някоя жабка) и да слушаш каквото и колкото искаш. И тъча ще си е там даже. Мда днес всичко го има на waf, ape или flac, така че сваляш пълниш флашка и HDD и бодеш в USB порта и пей сърце , аз дори се чудя кога ще седна да гладам на това филм, ТВ да понякога ако има нещо интересно и съм по реката да , но DVD да си пусна в колата, надали. Навигацията си е екстра обаче която се ползва особено по европа и аз бих предпочел да ми е в конзолата а не на телефона и да мога да си ъпдейтвам с нови карти. Телефон дали ще плейва ми е все тая. Значи остана HiFi, TV и Nav за мен.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Пон Ное 24, 2014 2:27 pm |
|
|
|
deadman
|
|
Аз също няма да седна да гледам DVD в колата, но виж за малкия не знам. Поне за момента аз съм си доволен от стоковото, дотолкова, доколкото съм вързал към него един Dension за iPhone и имам всичко, което ползвам. Малкия за сега не му даваме да гледа в движение (той спи обикновено като пътуваме), но за целта има и таблет в чантата на майка му. Ресивера го дадох като пример - да не говорим, че Google навигацията върши навсякъде сравнително добра работа.
_________________ Не ми казвай колко си учил, кажи ми колко си пътувал
|
|
|
|
| Пон Ное 24, 2014 2:45 pm |
|
|
|
quietriot
|
Vmax написа: adddt написа: Колега аз примерно искам да си оставя дисплея на торк-а да показва нещата които искам аз а и навигацията и музиката просто да има мп3-та а не да нося 2 кофи ЦД та.
Примерно ако имаше начин как да си сложа друга мултимедия и да си ползвам същия тъч (оригиналнта е kenwood DV3200 но е доста постна ) ще е идеално, ама.
И аз се оглеждам за нещо такова... http://www.ebay.co.uk/itm/2Din-Universa ... 27f03df056Стани то в това само булсатком няма , хаххахаха
|
|
|
|
| Пон Ное 24, 2014 3:30 pm |
|
|
|
zaho_baho
Регистриран на: Съб Окт 29, 2011 9:52 am Постове: 102 Местоположение: sofia
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 '99 ,АТ
Рейтинг: 109  
|
deadman написа: Аз също няма да седна да гледам DVD в колата, но виж за малкия не знам. Поне за момента аз съм си доволен от стоковото, дотолкова, доколкото съм вързал към него един Dension за iPhone и имам всичко, което ползвам. Малкия за сега не му даваме да гледа в движение (той спи обикновено като пътуваме), но за целта има и таблет в чантата на майка му. Ресивера го дадох като пример - да не говорим, че Google навигацията върши навсякъде сравнително добра работа. И аз бях така в началото.Малкият заспива като тръгнем на някъде и спи през целия път.Ама после стана ужасТ.Малкият вика карай по-бързо ,че всички ни изпреварват а майка му да намаля ,че съм карал като луд.Малкият : усили ,че не чувам а майка му :Намалиии!!! Да не сме подвижна дискотека. Сега нещата са приемливи - давам му таблета да гледа филми и гледам да не вдигам над 170.Та не е толкова важно да се плейват ДВД-ТА на конзолата.
|
|
Последна промяна zaho_baho на Сря Ное 26, 2014 9:39 am, променена общо 1 път
|
|
| Сря Ное 26, 2014 9:01 am |
|
|
|
Vmax
|
quietriot написа: Стани то в това само булсатком няма , хаххахаха Вярно е накичено като коледна елха - дори нямах нерви да чета всичко, само гледах по картинките да има Торк и ОБД2. Основно това ме интересува - ДВД въобще няма да са гледа, да свири прилично и да може да дисплейва разни данни.
|
|
|
|
| Сря Ное 26, 2014 9:34 am |
|
|
|
steling
|
|
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Сря Ное 26, 2014 3:00 pm |
|
|
|
Vmax
|
steling написа: http://olx.bg/hd-2-din-car-dvd-za-kola-multimediya-s-navigatsiya-tsifrova-televiziya-bluetooth-i-dr-i57774236 ето китайче за малко пари дето може всичко  Тънката разлика е ОС - това е с Уиндоус 6.0, по модерното и за предпочитане е Андроид 4.2.2.
|
|
|
|
| Сря Ное 26, 2014 5:18 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Абе това за 300 лв ако свири добре, което обаче ме съмнява си заслужава парите.
|
|
|
|
| Сря Ное 26, 2014 7:35 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Някой пробвал ли на оригиналния 2 din да изведе аудио вход, говоря легаси аутбек 3 та генерация.
|
|
|
|
| Пет Дек 19, 2014 6:06 pm |
|
|
|
topzizitop
Регистриран на: Пон Ное 24, 2008 10:51 pm Постове: 295 Местоположение: София Рейтинг: 209    
|
|
Колега, а какво ти е по-точно радиото? GX-201, GX-204 или нещо друго?
_________________ FORESTER 2.0R AT 158HP 2007 ГИ Romano Antonio LPG
|
|
|
|
| Пет Дек 19, 2014 7:17 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Преди 2003 двойната конзола, не тези.която е с диск,касртка тунер и последно chr не знам какво е.
|
|
|
|
| Съб Дек 20, 2014 5:44 am |
|
|
|
quietriot
|
|
Явно CHR е Aux ше го извадя да видя дали отзад може да се върже aux in
|
|
|
|
| Съб Дек 20, 2014 5:06 pm |
|
|
|
srg
|
|
CHR е "чейнджър", а иначе в legacygt форума май имаше howto да се вади aux, но не помня за кой модел аудио беше ...
_________________ For every action there is an equal opposite malfunction!
|
|
|
|
| Съб Дек 20, 2014 5:16 pm |
|
|
|
topzizitop
Регистриран на: Пон Ное 24, 2008 10:51 pm Постове: 295 Местоположение: София Рейтинг: 209    
|
|
Ако може, дай една снимка отзад и какъв е модела. също. Аз съм си извадил на форестърското от 2003г 1-дин, aux-in, а съм вградил и четец за флашки.
_________________ FORESTER 2.0R AT 158HP 2007 ГИ Romano Antonio LPG
|
|
|
|
| Съб Дек 20, 2014 9:58 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
Ок само да го извадя тия дни и ще го снимам откъм задника какво има
|
|
|
|
| Нед Дек 21, 2014 5:57 am |
|
|
|
Vmax
|
quietriot написа: Ок само да го извадя тия дни и ще го снимам откъм задника какво има Пичове, Не губете фокус от целта на темата, моля. Имам някакво дежа вю, че имаше описано решение със закупуване на някаква джаджа по вашия казус, ама беше доста отдавна - ако не ви мързи се разтърсете с търсачката...
|
|
|
|
| Нед Дек 21, 2014 8:13 am |
|
|
|