|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
здравеите на всички ако някои може да помогне ще черпя
| Автор |
Съобщение |
|
axa
|
|
наскоро си купих subaru legasy ама с моя късмет еи ти ги и проблемите
колата има и метанова уредба така я купих само че още на първата семица както си работи и така спира имам в предвид спира ми захранването на помпата и високото към свещите като и доиде нещо кефа пак тръгва карах я на маистори всеки дига рамене помагаите моля ако на накои му се е случвало ще черпя че даже не сам и се нарадвал още а щах да забравя 95г 4 по 4
|
|
|
|
| Нед Юни 01, 2008 2:44 pm |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Ако си от София виж при Митко Лефтеров. Телефона му е из целия форум.
А за газаджии мога да похваля газ-сервиз "Аеромеханика" в кв. Илиянци /бившето село Илиянци  /.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Нед Юни 01, 2008 3:51 pm |
|
|
|
axa
|
|
проблема е че съм от ямбол а тука специалисти маи липсват дано не се наложи ама ако трабва и до софия ще се идва
|
|
|
|
| Нед Юни 01, 2008 3:54 pm |
|
|
|
иво господинов
Impreza Owner
Регистриран на: Пет Апр 18, 2008 8:08 pm Постове: 310 Местоположение: шумен Рейтинг: 0
|
То в тая държава ако не си от София не си от нея. В градове кат наще имане на чсти и сервиэи НЯМА  и ако има не ходете там.Докарахме я до там,че да си поръчваме части от чужбина.Ще ми идват на гости,двама норвежци и ще си сложат няколко пружини и амортисори,че и каретата барабар за дъртото легаси.Защото там зад сервиз субару има захвърлени 5-6 от всеки модел и ако се плаща нещо е работата на механика,а пък тука ще имат много здрасти,за скраб пари и то каквиии. 
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2008 7:29 pm |
|
|
|
zloto69
Регистриран на: Сря Юни 14, 2006 4:48 pm Постове: 1637 Местоположение: Бургас Рейтинг: 27
|
axa написа: проблема е че съм от ямбол а тука специалисти маи липсват дано не се наложи ама ако трабва и до софия ще се идва
Мога да ти препоръчам добър газаджия в Ямбол,ама не знам дали се занимава и с метан 
_________________ Legacy"90 2.2 GX 4WD
РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ
Бесен куриер в Спиди
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2008 5:21 am |
|
|
|
jo
Регистриран на: Пон Мар 17, 2008 11:05 pm Постове: 122 Местоположение: Чукурли
Автомобил: SUBARU VIVIO, IMPREZA, OUTBACK
Телефон: 0894412154
Рейтинг: 0
|
|
Според мен проблема ти е в емулатора или ако нямаш отделен в ключа.Намери си къди е прекъснат кабела на бобината /сигурно от там са взели импулс за автоматичния ключ/.Ако се окаже това можеш да си сложиш ключ с емулатор на "Фобос".Обикновено не правят проблем!
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2008 8:03 pm |
|
|
|
streetman
Регистриран на: Пет Апр 06, 2007 12:30 pm Постове: 1155 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206    
|
иво господинов написа: То в тая държава ако не си от София не си от нея. В градове кат наще имане на чсти и сервиэи НЯМА  и ако има не ходете там.Докарахме я до там,че да си поръчваме части от чужбина.Ще ми идват на гости,двама норвежци и ще си сложат няколко пружини и амортисори,че и каретата барабар за дъртото легаси.Защото там зад сервиз субару има захвърлени 5-6 от всеки модел и ако се плаща нещо е работата на механика,а пък тука ще имат много здрасти,за скраб пари и то каквиии. 
Ам кво да кажа, аз като съм от Севлиево а живея в София от 8 години и до сега не съм попадал на свестен сервиз в София, болшинството нищо не разбират от Субару, ако разбират или ги мързи или са някви измекяри да ти поменят частите и/или ти казват някакви цифри каде ще си вземеш половин кола на части, и си правя колата сам или в Севлиево на по евтино и под надзор
_________________1,63 l/ 100 km - Honda ANF 125i Innova(Wave) '10 Bulgaria - ಬಲ್ಗೇರಿಯ(Kannada) པུ་ར་ག་རི་ཡ (Tibetan) ブルガリア(Japanese) 불가리아(Korean) 保加利亚(Chinese) บัลแกเรีย(Thai) बुल्गारिया (Hindi) بلغاريا (Arabic)
|
|
|
|
| Вто Юни 24, 2008 2:56 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|