| Автор |
Съобщение |
|
Plam
Регистриран на: Пет Юни 06, 2008 2:20 pm Постове: 113 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Forester 2.0
Рейтинг: 0
|
немога да не се похваля , най-накрая си купих мечтаното легаси , сега започвам да го оправям , както писах в питането ми за въпросната кола
1. свети лампата за чек когато работи на газ - 2 пати ми сработиха
днес кихалките
2. много е ниска според мен и както чета има шанс да я повдигна
3. смяна на болтовете и тампоните отзад на окачването
иначе е супер, 
|
|
|
|
| Сря Юни 18, 2008 5:21 pm |
|
|
|
joanna
Subaru Helper
|
ХА ДА ТИ Е ЧЕСТИО ЗА НАЧАЛО.
ОТГОВОР 1:
Нормално е да ти свети ЧЕК лампата.Когато работи на газ се изключват инжекторите и компа отчита грешка и светва ЧЕКА.
Не би трябвали да те притеснява, но ако свети и на бензин трябва да и се прочетат грешките-става в сервиз.
Има неграмотно решени е на проблема на ЧЕКА: СВАЛЯНЕ НА ЛАМПАТА ЗА ДА НЕ ТЕ ДРАЗИ.
При мен така беше решен проблема, но си го възстанових.
ОТГОВОР 2:
Това е начина.
ОТГОВОР 3:
Тък трябва да се свържеш с subaru prodrive
ПРЕДНИЦАТА ИЗЛИЗА ОКОЛО 270лв.
ЗАДНИТЕ СА ПО СКЪПИ И ТОЙ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ КОЛКО ЩЕ СТРУВА.

|
|
Последна промяна joanna на Пон Юни 23, 2008 4:34 pm, променена общо 1 път
|
|
| Сря Юни 18, 2008 5:59 pm |
|
|
|
Plam
|
|
за сега смятам да ползвам сервиза на банкянско шосе , все пак е на субару, лошото е че угасна по време на движение, ще трябва да се направи центровка на газовия инжекцион , когато прехвърли от бензин на газ леко придърпва колата и това не ми харесва.
|
|
Последна промяна Plam на Чет Юни 19, 2008 8:02 pm, променена общо 1 път
|
|
| Сря Юни 18, 2008 7:12 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Да ти гърми и то с инжекцион значи нещо много не е наред...
|
|
|
|
| Сря Юни 18, 2008 7:47 pm |
|
|
|
Plam
|
|
и аз съм малко притеснен, по-кофти е това че гасне в ниските обороти , според мен ще има работа за газаджиите и суби сервиза след центровка на газта.
|
|
|
|
| Чет Юни 19, 2008 8:54 pm |
|
|
|
lantov
Форко-Отворко
Регистриран на: Сря Апр 16, 2008 12:13 pm Постове: 257 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 Auto
|
|
Ако ще регулираш - първо работата на бензин, после са газаджиите. И газаджиите да не пипат реглажа на бензин.
Относно вдигането - вчера видях колата на Pepi, ако я погледнеш отдалеч ще кажеш, че е направо Outback, много стабилно и с мисъл е вдигната.
_________________ Subaru Forester MY09 2.0XS 4Q E-4AT
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2008 9:15 am |
|
|
|
Plam
|
|
наистина първо ще я преглидам за грешки и центровка при работа на бензин , сутрин леко тресе преди да включи на газ ,това бокстер да тресе просто е невъзможно но при мен е факт, отново вчера угасна при скорост 30км.ч. направо полудях , но всичко с времетоси , благодаря за поста в другия форум на чичовото .
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2008 9:22 am |
|
|
|
lantov
Форко-Отворко
Регистриран на: Сря Апр 16, 2008 12:13 pm Постове: 257 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 Auto
|
Стискам палци да е нещо дребно и скоро Суби да е здрав и готов за подвизи! 
_________________ Subaru Forester MY09 2.0XS 4Q E-4AT
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2008 9:29 am |
|
|
|
Pepi
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:24 pm Постове: 820 Местоположение: Sofia, Bulgaria Рейтинг: 63 
|
|
@Plam, надявам се бате да си решиш проблемите с колата. Изборът ти е правилен, ходи при Митко Лефтеров (шосе Банкя), за да ти я вкара в пътя. По въпроса за вдигането, също трябва да се консултираш с него. Това не е обикновенна операция. Мойта кола е правена в Германия, така я купих. Продават се готови китове за извършване на лифтинга. Вдигането е придружено и със смяна на пружините с усилени. При мене са такива, червени. Освен всичко това трябва да се правят и корекции в окачването, за да не се износват елементите по ходовата част. На твое място не бих рискувал да правя заварки и да импровизирам. Консултирай се с Митко, той със сигурност ще намери някакво решение, а може и да ти намери въпросния кит.
Успех!
_________________ EJ20E Legacy BG5 Продава се на части VQ35DE Infiniti FX
|
|
|
|
| Пет Юни 20, 2008 7:49 pm |
|
|
|
Provigo
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 9:16 pm Постове: 657 Местоположение: Канада
Автомобил: аутбек 3.0R '05
Рейтинг: 31
|
Само леко запитване по първата схема. Защо по-малкия диаметър е Ф120 а по-големия е Ф80? Нещо ми се струва че трябва да са обратно 
|
|
|
|
| Съб Юни 21, 2008 12:25 am |
|
|
|
Plam
|
|
оказа се при по обстоен преглид , че не газов инжекцион но това не е болка за умиране ще сменя обикновенната газова с инжекцион , прави ми впечатлиние сутрин като я запаля , че преди да включа на директен привод всичко е на ред и при работа със скоростите се появява грешката с чека , трябва това да се погледне , утре вторник ще я водя на чичо доктор и ще видя от субаро какво ще измъдрят и без това трябва да ми сменят болтовете и втулките на задното окачване така че ще я разкостя и ще я стегна , наистина след ситроена / 2.0 турбина - бензин / смея да твърдя че динамиката тук е друга но стабилността на пътя и начина по който набира са невероятни, изборът е правилен. благодаря на ввсички за отзивчивостта , ще пиша след ремонта как е колата.
|
|
|
|
| Пон Юни 23, 2008 8:50 am |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Ксантия Актива 2.0 Турбо е голям звяр.
Но Субару тръгва брутално от самото начало. 
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Пон Юни 23, 2008 2:40 pm |
|
|
|
joanna
Subaru Helper
|
Provigo написа: Само леко запитване по първата схема. Защо по-малкия диаметър е Ф120 а по-големия е Ф80? Нещо ми се струва че трябва да са обратно 
Променено е: Грешка при чертането.
|
|
|
|
| Пон Юни 23, 2008 4:35 pm |
|
|
|
Plam
|
благодарение на митака / лефтеров / одисеята приключи , от вчера вече суби е на линия и в неделя ще подиша морски въздух  , имам си газов инжекцион и проблемите ми свършиха, колата работи перфектно, остана само да сменя гърнетата и стова приключва първия етап по ремонтите , следва и едно боядисване на по-късен етап.
благодаря на всички за съпричастността към мойте проблеми.
|
|
|
|
| Пет Юли 18, 2008 9:56 am |
|
|
|