Отговори на тема
 Нов собственик на Форестър 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 100
Автомобил: Forester 2.0Х '06 бензин/LPG
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте пак на всички, но вече като един от вас. Горд собственик на прекрасен автомобил Форестър 2.0 бензин 158к.с. Първите ми впечатления са много добри, но затова ще пиша по късно както и снимки за да бъда максимално обективен. Просто сега съм в еуфория. Взех си гръцкото субару за което писах педи няколко дни в темата ми за разчитане на VIN-а.
Имам нужда от качествено пране или почистване на тапицерията, но се страхувам да не ми повредят дачиците на седалките за колана, както и еърбеците в седалките. Някои има ли опит специално за Пловдив за да го направят качествено и безпроблемно, че вече ми я напълниха с вода като я миха външно за да я регистрирам в КАТ :( трябваше и вътрешно както и пастиране, но ... [-X

Съб Дек 20, 2014 10:20 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Честито,много радост да ти носи.Качи фото да е пълно представянето на Форко.Ела при мен на ул. Средец 26 да ти почистят и полират колата,звънни предварително да се чуем.Утре в 10ч.на бензиностанция Сарай -разклона за с Калояново, има среща на колеги от форума ,ще се ходи до х. Бунтовна.Заповядай за бойно кръщене.

Съб Дек 20, 2014 11:12 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 100
Автомобил: Forester 2.0Х '06 бензин/LPG
Рейтинг: 25
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Благодарности за пожеланието и помощта за почистването.

Съб Дек 20, 2014 1:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Със здраве и безаварийно каране. :good:

Вто Яну 06, 2015 2:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема