Моята мечта се сбъдна!
А, как стана това?
Преди три и половина години се роди втория ми син и семейната гордост голф 2 на метан отесня, кошмар.
Разбра се че ни трябва по голяма кола, но каква и започна чудене, после ровене в интернет , и избор на определени марки.
След това поставих приоритетите по следния начин - сигурност, проходимост, комфорт , багажно пространство.
И си избрах Легаси комби. Но пари няма, ех мечти.
Така шест месеца по късно се регистрирах в форума и започнах да чета а колата постоянно в главата

.
Преди една година писах на BAT BUBI и той ми поотвори очите и ми даде съвет, по точно за бюджета с който разполагам да си взема кола от форума. И така преди около три месеца пуснах тема че купувам.
Получих съобщение от субарухипо . МНОГО готин и точен пич. Харесах колата по снимки и се разбрах с момчето , трябваше да изчакам още три месеца , нищо време в сравнение с три години. Междувременно получих още едно предложение на което така и не отговорих . Така минаха три месеца и между рождения ми ден и коледа , на 22 декември си получих подаръка, сбъднах си мечтата. Благодарности и за момчетата от сервиза на Любо в Люлин.
Очарован съм, вече минах с нея 800 км. и много се кефя. Даже погазих и малко сняг. Колата е подържана много добре , за което благодаря. Остана да сменя маслото , едни биалетки , и реглаж на клапани.