| Автор |
Съобщение |
|
kristiyan929
Регистриран на: Сря Ное 27, 2013 9:05 pm Постове: 27 Местоположение: Сандански
Автомобил: Audi A6 2.5TDI
Рейтинг: 0
|
Вчера бях на Гоце Делчев и случайно мернах това Суби и реших да слезна да го погледна. Запали лесно с оглед на температурата 1гр С. Отвън изглеждаше дбре с минимални забележки. Навигацията нещо не приемаше командите от копчетата правилно или аз нямам идея как да я управлявам... Оставих я да позагрее и като се качих усетих някаква вибрация от двигателя, която външно не беше видима. При подаване на газ колата прекъсваше и не работеше както трябва. Мисля че все едно на 3 цилиндъра?! Както и да е след това светна "чек-а" и се отказах изобщо да я пробвам, затова пък покарах едно Легаси 2010г от същата автокъща, което пък беше в перфектно състояние 
|
|
|
|
| Нед Дек 21, 2014 6:32 pm |
|
|
|
kristiyan929
Регистриран на: Сря Ное 27, 2013 9:05 pm Постове: 27 Местоположение: Сандански
Автомобил: Audi A6 2.5TDI
|
Охх колеги, стискайте палци всички да си продам сегашната кола и след това идва въпроса - някой гледал ли е това http://www.mobile.bg/11417346939747089 Исках следващата ми кола да е автоматик но това е най-доброто от форковците в този ценови диапазон...
|
|
|
|
| Съб Дек 27, 2014 8:19 pm |
|
|
|
Shir
Регистриран на: Съб Ное 08, 2014 3:51 pm Постове: 29 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.5 XT
Рейтинг: 6
|
Привет ентусиасти, От известно време умувам новото возилo да ми е Субару и съм се спрял на втората генерация Форестър 2.5ХТ като по-новите след фейслифта идват малко скъпи за бюджета ми. Понеже предпочитам ръчни скорости, изборът по родните автокъщи не е голям. От няколко месеца се върти една обява и сега, когато моментът за по-сериозни стъпки от моя страна наближи, се чудя дали факта, че колата още не е продадена не говори, че ѝ има нещо сериозно. Ето я въпросната обява: http://www.cars.bg/c942207Идентична е и в mobile.bg Дали някой има повече информация за колата/търговеца? Или може би някой вече я е оглеждал/пробвал. Приемам всякакви съвети относно конкретната обява и модела като цяло. Поздрави
|
|
|
|
| Пон Яну 05, 2015 11:10 am |
|
|
|
joker_brand
Регистриран на: Нед Фев 06, 2011 6:21 pm Постове: 438 Местоположение: +818
Автомобил: The power of dreams ....
Рейтинг: 90  
|
@Shir Конкретно в/у колата нямам наблюдения, не съм я и гледал . За търговеца не мога да кажа лоши работи . Ходил съм там преди 2-3 години когато ме чакаше покупка на поредното subaru . Човекът е в час с нещата, цените ..... абе като цяло с марката . Колите са му почти винаги най-високо ниво на оборудване, Швейцария/Австрия внос . Единствено на по-старичките модели като годинки, вече започва да им тежи и личи, че са карани на сняг и луга . Говори интелигентно, поне на мен преди години за колата която гледах ми каза нещата, почти на 100% както са . Знае за форума, сигурно чете/пише и като се спомене, започва една по-блага дума . Като цяло си заслужава да я огледаш, ако ти хареса да се спазариш ....... но задължително в някой от белите сервизи по-обстоен преглед 
|
|
|
|
| Пон Яну 05, 2015 11:34 am |
|
|
|
Shir
Регистриран на: Съб Ное 08, 2014 3:51 pm Постове: 29 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.5 XT
Рейтинг: 6
|
Звучи обещаващо. За такъв тип кола бих предположил, че един "тест драйв" е приемлив. Да се чуе звука на двигателя, да се усети турбината. Очевидно, ако исках само да возя добитък/семейство в такава кола, нямаше да търся най-мощния двигател, искам да видя дали "върви", както очаквам Но при всички положения информацията е ползена, благодаря. Най-вероятно, след като уредя финансовата част на нещата ще потърся човека по телефона. А междувременно, ако въпросния чете форума - може да ми пише на лични 
|
|
|
|
| Пон Яну 05, 2015 2:23 pm |
|
|
|
balbeck
|
|
| Пон Яну 05, 2015 8:36 pm |
|
|
|
thunder81
Регистриран на: Чет Ное 27, 2014 11:19 pm Постове: 35 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
|
| Пон Яну 05, 2015 9:25 pm |
|
|
|
Vmax
|
thunder81 написа: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11417445777932454&slink=8gyqj1 Някой има ли информация за този Форестър? За продавача пише само "частно лице". Един пост по нагоре и има линк към тази автокъща - толкова ли те домързя да прочетеш малко темата?
|
|
|
|
| Вто Яну 06, 2015 8:15 am |
|
|
|
nikito81
|
|
| Вто Яну 06, 2015 9:29 am |
|
|
|
Creech
|
Здравейте, Нов съм в сайта, въпреки че имам стара регистрация тук. Надявам се скоро да съм собственик на тази легендарна и така любима за мен марка. Пиша тук с молба за помощ и коментар по повод на една конкретна обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8h3vzd Някой правил ли е оглед на този автомобил, знае ли в какво състояние е и има ли някакви "подводни камъни"? Орентирал съм се към този модел, по възможност произведен след 2008г. Ще съм Ви благодарен ако подадете някаква информация, независимо каква. Благодаря предварително
|
|
|
|
| Вто Яну 06, 2015 1:05 pm |
|
|
|
sre4islav
Автомобил: subaru legacy 2.5
|
Здравейте. Нов съм във форума - търся субару повече за градско шофиране за семейство с две деца. Поради малкия избор на импреза 2.0 се насочих към форестър. Парите са ни малко и искам ако взимам на заем поне да знам че ще си заслужава. Можете ли да ми дадете информация за тези обяви - дали са читави колите, знам сумите са различни, както и годините. Общо взето търся нещо след 98 год. по възможност с регистрация. Бюджета ми е 5000 лв., но това за субару е малко знам. Имам и друго притеснение - живея в не особено приятен квартал и тук престъпниците май са повече от нормалните хора и ме е страх да взема по нова и луксозна кола за да не я съсипят. Благодарен съм за всякакви съвети. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8hbcnahttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8hbcnahttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8hbcna
|
|
|
|
| Вто Яну 06, 2015 10:12 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Заем за кола не е добро решение - и без това покупката е разход безвъзвратен. Ориентирай се към по стария Фори и потърси такъв от колега, поне да е обслужен и гледан, новия внос е беля с нон стоп проблеми. Ако не ходиш по супер чукари погледни Легаси комби и стария Аутбек
|
|
|
|
| Вто Яну 06, 2015 10:18 pm |
|
|
|
thunder81
Регистриран на: Чет Ное 27, 2014 11:19 pm Постове: 35 Местоположение: Варна Рейтинг: 0
|
Vmax написа: thunder81 написа: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11417445777932454&slink=8gyqj1 Някой има ли информация за този Форестър? За продавача пише само "частно лице". Един пост по нагоре и има линк към тази автокъща - толкова ли те домързя да прочетеш малко темата? Не ме е домързяло, просто не разполагам с толкова време за да прочета темата (дефицит ми е времето). Не очаквах, че отговора на въпроса ми е един пост по-нагоре. Приемам критиката ти! 
|
|
|
|
| Сря Яну 07, 2015 9:13 pm |
|
|
|
ilsa
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:17 pm Постове: 460 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2,5 XT AT
Рейтинг: 57 
|

Shir написа: Привет ентусиасти, От известно време умувам новото возилo да ми е Субару и съм се спрял на втората генерация Форестър 2.5ХТ като по-новите след фейслифта идват малко скъпи за бюджета ми. Понеже предпочитам ръчни скорости, изборът по родните автокъщи не е голям. От няколко месеца се върти една обява и сега, когато моментът за по-сериозни стъпки от моя страна наближи, се чудя дали факта, че колата още не е продадена не говори, че ѝ има нещо сериозно. Ето я въпросната обява: http://www.cars.bg/c942207Идентична е и в mobile.bg Дали някой има повече информация за колата/търговеца? Или може би някой вече я е оглеждал/пробвал. Приемам всякакви съвети относно конкретната обява и модела като цяло. Поздрави Гледах колата предо около месец. Продавача има 2 почти идентични едната е 2,0 АТ другата е 2,5 МТ. Тази, която е 2,5 изглежда и работи по-добре, но джантите не са от Форестър, гумите са по-ниски от колкото би трябвало и са летни. Другата не я гледах много подробно защото комбинацията 2,0 и автоматик не ме блазеше особенно. Но по спомен мотора беше по-шумен. Попринцип не за 1ви път ходя при този търговец да гледам коли и наистина има какво да се види при него. Не е мнгоо сговорчив на цени, защото си държи на качеството. Надявам се да съм бил полезен.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ Няма нищо по-хубаво от лошото време!
|
|
|
|
| Чет Яну 08, 2015 11:00 am |
|
|
|
nikito81
|
|
| Пет Яну 09, 2015 1:34 pm |
|
|
|
adriano1
|
|
| Съб Яну 10, 2015 3:07 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
Явно никой няма информация за него. Защо не го закарате в сервиз за оглед, там ще ви кажат повече неща. Успех.
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Съб Яну 10, 2015 3:11 pm |
|
|
|
Creech
|
Разглеждах я тази кола в нета (не съм я гледал на живо), но ми направиха впечатление няколко неща: 1. Цената е възможно най-ниска в този диапазон години (2008), а колата изглежда много добре. 2. Също така в този диапазон на години километрите са най-ниски от всички в mobile. Прекалено е добра обявата да е истита (дано не обидя някой). Моят съвет е да я закараш на майстор, който разбира от тези марки. Аз лично направих така за един значително по-скъп Фористер и мисля, че от другата седмица ще съм горд собственик на мечтаната кола (дано не ми мине котка път). ПС. Много е важно да заведеш колата на човек, който наистина работи с тези автомобили, защото разликата е от земята до небето в прегледа спрямо други майстори. Няма да правя реклама тук (все още), но като я взема и пооправя малко ще похваля, който трябва. Успех
|
|
|
|
| Съб Яну 10, 2015 9:21 pm |
|
|
|
askeless
|
|
като гледам тази регистирана кола, и като гледам че се продава от 29.10.2013 и за това време е паднала точно 6400 лв. ме спохождат странни мисли. Не съм я гледал, така че може да съм много далеко от истината. 1во - тази кола е на частно лице, просто се продава в автокъщата/колата е заложена/проблем с документи/проблем с номера и/или 2ро - колата има проблем, като залагам или на двигателя или на автомата и клоня към второто и/или 3то - колата е здраво удряна и направена (в тоя случай каското щеше да я пише тотал и изплати) или давена
Каквото и да е, стига наистина да няма проблем с документите/номерата и да не е смляна или удавена, за тези пари си заслужава
|
|
|
|
| Съб Яну 10, 2015 10:10 pm |
|
|
|
adriano1
|
|
Благодаря на всички за мненията. Наистина нещата които казвате са така. Аз съм от провинцията, чувал съм че в София сервиза на Митака е добър. Да препоръчате други?
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2015 1:12 am |
|
|
|