пари назаем ще трябва да се взимат затова избираме трудно, най-важното което гледаме е да няма ръжди и да е по-силния мотор че в обявите наблягат на 1.6
тази в Шумен изглежда добре, ама аз съм в сф и няма как да се разходя дотам на оглед
Здравейте.От известно време се заглеждам по тези коли ,но все нещо ме спираше.Вече сериозно обмислям покупка и ми е нужна малко помощ.Някой има ли инфо или наблюдения за тази http://www.cars.bg/c943868.Нека и хората които разбират да искажат мнение.
Предните калници и броня са сменяни - не знам защо, може да е за визията, може да е удар. Като добавим и папагалското закрепване на радиатора - май е челен удар. Стоповете са странни - може на американската версия да са така, но на европейската единия е с бяла долна част, другия с червена. Тоя филтър, както е сложен, е абсолютна глупост - вкарва ужасно топъл въздух, при първа възможност да се вземат мерки. Километрите не са верни, поне със 100 000 отгоре ги смятай.
Тази беше с пловдивска регистрация, преди по малко от година, даже някъде я бях коментирал, че са я направили много неграмотно, дори сина забеляза разликите във фугите на различните елементи. Ако му се рови на някой да ми прегледа коментарите. Тогава седя на обява сума време. И може ли да сложиш предни калници от съвсем друг модел, с раздувки и да оставиш задните без раздувки. Изобщо не се занимавай. Или им предложи смешна цена и после с остатъка си оправи недостатъците. Абе прескочи я тази. И километрите и бяха много нагоре, не помня колко, но на 100% не бяха нещо дори и близа до тези.
Пон Яну 12, 2015 9:07 pm
xander
Регистриран на: Пон Фев 07, 2011 8:39 am Постове: 429 Местоположение: Sofia
Автомобил: Subaru Impreza WRX MY97
Рейтинг: 13
Мда всъщност се консултирах с Павлин от Пловдив и той каза че е била докарана от Америка с Челен удар. И какви ли не неща са се случили след това за да я оправят така че все пак мерси за инфото!
"vTakov", не ти коментират запитването, защото нямат наблюдение над конкретната кола. А пък на тебе проблема ти е никакъв, колата е с региствация, даваш му на собственика 20 лева и казваш "карай до този сервиз", като преди това си погледнал темата с "Бели сервизи" и си си избрал един според хвалбите за тях, звъннал си и си уговорил час за преглед. Те сервизите не са повече от 5 и не са случайно са в тази тема, извоювали са си правото да са там. И като всички нас, любители разбирачи, си седиш кротко и чакаш да видиш какво ще ти кажат майсторите.
А за коментарите на по-новите модели, имам си мое обяснение. Не само на СУБАРУ. По-новите модели от НИСКОБЮДЖЕТНИТЕ класове ги правят да издържат ден до пладне, качеството на материалите е под всякаква критика, и попитай някой любител да дадена марка, дали предпочита по-старичка с качествени материали по интериора или доста по-нов модел с дрънчащи пластмасови части по интериора.