Отговори на тема
 Бутон за Аварийни светлини 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 46
Автомобил: SUBARU Legacy 2.5/2000г.
Телефон: 0877257001
Рейтинг: 21
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте колеги доста се рових из форума и не открих никъде тема за това. Та въпроса ми е следния има ли осветление на бутона за аварийни и когато е изключен и когато е включен при мен и в двата режима нищо не свети, така ли тябва да е и ако не как се подменят крушките ако има такива. предварително благодаря за отдговорите и ако е имало тема някъде а съм я пропуснал се извинявам на администраторите.

Съб Фев 07, 2015 2:20 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Крушки има на всички бутони, всички са осветени, поне при Форестър. Така, че най-вероятно е изгоряла, внимателно вадиш бутона /шипките са шибани/ и сменяш.
Поздрави!

Съб Фев 07, 2015 3:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 212
Автомобил: Outback '03 B12 EJ251 E-4AT
Рейтинг: 182
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Има подсветка, навярно при теб е изгоряла. Самият бутон няма индикация за вкл. аварийни мигачи, т.е. не мига. Но при включени фарове обаче червеният триъгълнил е с подсветка.
Ужасно смотана работа е подмяната на точно тази подсветката, трябва да се запасиш с много търпение и време. В никакъв случай не е трудно, но е пипкаво. Виж дали нямаш нещо друго изгоряло, за да се съчетаеш, така и така ще разглобяваш.
Всичко това за Legacy '00-'03. За по-новите не съм наясно.

Съб Фев 07, 2015 7:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Моя няма, проверено!

Съб Фев 07, 2015 8:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 212
Автомобил: Outback '03 B12 EJ251 E-4AT
Рейтинг: 182
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
viewtopic.php?f=5&t=17578&start=20#p213653
Освен Legacy да е различно от Outback?!

Съб Фев 07, 2015 8:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
quietriot написа:
Моя няма, проверено!

Приятелю, със сигурност ти казвам че ако караш 2.5 Легаси III 99-03 имаш подсветка на бутона. Тази вечер след много оглеждане и внимателно пипане си смених крушката в бутона и светна. Благодаря на колегата по горе които е писал че е необходимо много внимание търпение и време.

Съб Фев 07, 2015 10:04 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колеги вярно е че аз създадох тази тема като новак и неук, сега ще си позволя да ви дам съвет и аз. Смяната на крушката в бутона става по следния начин :
Първо : Развивате двата болта на пластмасата пред километража, после внимателно, разкопчавате пластмасата около климатроника, под нея ще откриете два болта които държат пластмасата около арматурното табло, махате и тях и сваляте решетките на средните въздуховоди заедно с бутона на аварийните. Обръщате го обратно и бутона се дъжи на 2 болта за самата пластмаса. Сваляте го и го оглеждате как е закопчан съмият тои от 4 щипки. Разглобявате го и стигате до заветната крушка, която е на гумена фасонка. Сменяте я и по обратния път сглабяте. Ако има някои които се затруднява нека да пише. Надявам се да помогна, както и за всички други кушки по бутоните.

Съб Фев 07, 2015 10:17 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bolidklima написа:
quietriot написа:
Моя няма, проверено!

Приятелю, със сигурност ти казвам че ако караш 2.5 Легаси III 99-03 имаш подсветка на бутона. Тази вечер след много оглеждане и внимателно пипане си смених крушката в бутона и светна. Благодаря на колегата по горе които е писал че е необходимо много внимание търпение и време.

Точно след една такава тема си разглобих половината табло, та от личен опит ти казвам, че в моята няма, щото съм свалял бутона и съм го разкоствал, отделно съм си сменил на всички бутони подсветките с диоди и светят бяло, а не зелено, та съм доста в час с ламбите в легаси 3 генерация.

Пон Фев 09, 2015 1:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 109
Автомобил: Legacy '97 MT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
На Легаси 2 има вариант с и без мигаща лампа при включени аварийни. Подсветка има и в двата случая, сваля се много шибано.

Вто Мар 10, 2015 11:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема