Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
steling
|
Колата е със сменени консумативи и не се нуждае от технически ремонти ! Газовата уредба е BRC Prins цената и в Германия е над 2000 евро,
Колега, кола която само газта и струва колкото нея не си купувай Ако приемеш, че човека е намерил уникален автомобил 160кс!! - единствен по рода си, и има вложени едни 1000лв. ( обслужване) и 4000лв. газ По неговите думи, се продава под себестойност Защо ли?
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Пон Фев 09, 2015 1:42 pm |
|
|
|
darug
|
|
| Пон Фев 09, 2015 9:35 pm |
|
|
|
vaker
Регистриран на: Съб Юни 21, 2014 6:53 pm Постове: 28 Местоположение: София
Автомобил: Forester 2.0 MY99
Рейтинг: 0
|
Здравей колега, Този аутбек ходих да го гледам и вътре е в доста окаяно състояние- износен салон, воланът беше овързан с някакво парче кожа и въобще не изглежда да не 200к км, а по-скоро на 600к. От друга страна търговецът е изключително недружулюбен и ако му споменеш за преглед в сервиз най-вероятно ще те изгони както направи с мен. Иначе разкзва как продавал по 3 субарута на седмица и всичките му клиенти са м,мого доволни, как ги взима само от един и същи човек в Германия и колко честен и почтен е той и неговия германски ортак. Общо взето иска да отидеш да му броиш парите и да си тръгнеш щастлив. Според мен не си заслужава загубата на време и нерви. Аз лично там повече няма стъпя.
|
|
|
|
| Вто Фев 10, 2015 5:59 pm |
|
|
|
snakemaster
Пресен - пресен
|
|
| Сря Фев 11, 2015 3:37 am |
|
|
|
snakemaster
Пресен - пресен
|
|
Извинявам се, в просъница съм пуснал запитването в грешен раздел.
|
|
|
|
| Сря Фев 11, 2015 10:04 am |
|
|
|
ganev79
Регистриран на: Съб Фев 07, 2015 5:43 pm Постове: 66 Местоположение: София
Автомобил: Forester '09 SH5 2.0X AT LPG
Телефон: 0877797030
Рейтинг: 10
|
|
| Чет Фев 12, 2015 9:10 pm |
|
|
|
PitM
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 6:57 am Постове: 595 Местоположение: София
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178   
|
|
Няма странно! Средно ниво на оборудване - Premiun. Само високото ниво "Limited" e с автоматичен двузонов климатик. Изглежда ОК, на реални мили, дори още стои лепенка '2010 на стъклото (когато е продаден/закупен). Дано няма скрити проблеми, защото цената е ниска. Според справочници - 2011 Outback Premiumм (PZEV) на 55К мили е ~$19300. (Ами транспорт, Технотест, регистрация!?)
|
|
Последна промяна PitM на Чет Фев 12, 2015 11:48 pm, променена общо 1 път
|
|
| Чет Фев 12, 2015 11:41 pm |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|
Колега,тази "екстра"(климатика) е доста често явление при американките от предното поколение аутбек,но честно казано дори и не съм предполагал,че може да сложиш климатик а не климатроник на кола модел 2011г.(освен ако не е дачия).Това е нещо като касетофона на 3.0 Аутбек 2005г.-2006г. 
|
|
|
|
| Чет Фев 12, 2015 11:45 pm |
|
|
|
ganev79
Регистриран на: Съб Фев 07, 2015 5:43 pm Постове: 66 Местоположение: София
Автомобил: Forester '09 SH5 2.0X AT LPG
Телефон: 0877797030
Рейтинг: 10
|
DDD написа: Колега,тази "екстра"(климатика) е доста често явление при американките от предното поколение аутбек,но честно казано дори и не съм предполагал,че може да сложиш климатик а не климатроник на кола модел 2011г.(освен ако не е дачия).Това е нещо като касетофона на 3.0 Аутбек 2005г.-2006г.  При положение, че Форестър III има задължителен еднозонов климатроник за Active, Comfort, Exclusive и липсва само при Trend, но такива дори не съм и виждал по обявите, наистина е странно за три години по-новия Аутбек и то от САЩ да идва с климатик, но това наистина е по-скоро смешно от колкото проблемно =) @ PitM: Можеш ли да шернеш линк с каталога оценител?
|
|
|
|
| Пет Фев 13, 2015 9:37 am |
|
|
|
PitM
Регистриран на: Вто Ное 02, 2010 6:57 am Постове: 595 Местоположение: София
Автомобил: 2011 Subaru Outback 2.5i CVT Ltd.
Рейтинг: 178   
|

Според мен в САЩ подхождат практично, като определят: базово, средно и високо ниво на оборудване, с възможности за донатъкмяване по вкуса и възможностите на клиента. Субару не проектира в луксозен клас и самата марка няма претенции по екстрите. За това си има други марки. Съответно Субару не е от скъпите, (но не е и евтин автомобил, в класа на подобните му, например Volvo и Saab са по-скъпи). В сравнение с другите големи "японци" (Тойта, Нисан, Хонда, Мазда, Митсубиши), Субару имат запазената си ниша заради (симетричния AWD и Boxer-a), както и предимството на още редица малки преимущества пред конкуренцията. Практичността се изразява конкретно в това, че ако ви допада Субару и не може да си позволите $33000 за 3.6-литров с почти всички екстри, има възможност да карате базов 2.5i за $23000. Практичността идва и от самото общество: ясно се вижда, че Субару купуват хората със спортен начин на живот (кану, ски, колоездене, къмпинг и т.н.), също както и тези живеещи в щати с разнообразен релеф. За спортно каране си има турбо Импрези (WRX, STI). Отделно Субару събират обратна информация от клиентите си, допитвайки се какво те биха желали да се промени или добави в следващи години. Така се продава това което ще се купува. И ръста на продажбите им е показателен. Така, че това са причините колите да са с различни климатици или стерео, а не някаква изостаналост на Субару! Балканската гледна точка винаги е особена:  Абе фенове сме ама, тея от Субару много изостанали! ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Я моторите им слаби, спирачките недомислени, дизайна старомоден, материалите калпави, а и стари климатици  Ако имам такива забележки, нищо не ме спира да отида към Хонда, Ауди или Фолксваген... PS за примерна оценка погледнах с един общ "search" по моделната година, не съм ползвал нарочен каталог ала Kelly Blue Book
|
|
4
|
|
| Съб Фев 14, 2015 3:28 am |
|
|
|
DDD
Регистриран на: Нед Дек 11, 2011 7:20 pm Постове: 782 Местоположение: София Рейтинг: 223    
|

Колега,да се сравнява пазара,покупателната способност на американците,начина им на живот и т.н. с този в България е като да сравняваш Лом с Лондон. PitM написа: Субару не проектира в луксозен клас и самата марка няма претенции по екстрите PitM написа: Съответно Субару не е от скъпите, (но не е и евтин автомобил, в класа на подобните му, например Volvo и Saab са по-скъпи) Принципно си прав и това е така,но в щатите,тук картинката е коренно различна и точно това се има предвид.За втора ръка кола-както и да е...,човек си е направил сметка,решил-купил.Само че,с цените на аутбека в Субару Моторс(цитирам по спомен) за 2,5 60 000лв-65000лв и на топ модела(големия мотор) около 93000лв. е "леееееко" над ценовия диапазон за среден клас автомобил в БГ,какъвто уж е в USA.И както всички сме големи фенове,нека си представим,че човек е отделил подобна сума за нов автомобил(дай боже всеки му  ),много ме съмнява,че с лека ръка ще си купи ново субару,давайки 60-65 хил.лв и получавайки екстри като във форд фокус или опел(примерно) на цени от 35 000лв(ориентировъчно).Разбира се,ако цените на ново субару са като в щатите,естествено,че въобще нямаше да стои този въпрос.Точно това имам предвид,а иначе каквото и да си говорим,всички си обичаме марката и се радваме на автомобилите си. PitM написа: Ако имам такива забележки, нищо не ме спира да отида към Хонда, Ауди или Фолксваген... Аз от там идвам  P.S.Извинявам се ,че разводнихме малко темата.
|
|
|
|
| Нед Фев 15, 2015 11:19 pm |
|
|
|
krismarg
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 7:55 am Постове: 659 Местоположение: Шуменско
Автомобил: VAZ 21023,OB 05MY 2,5i
Рейтинг: 57 
|
DDD написа: P.S.Извинявам се ,че разводнихме малко темата. Предлагам да има отделна тема за разликите климатик-климатроник и дали са толкова съществени или е по-скоро суета, мързел. Климатроника си е автоматичен климатик. Ако не ми е комфортна зададената температура трябва да го пипна, така както и ръчния. Друг е въпроса какво поколение са климатрониците в различните нива на оборудване, в новите модели, или са еднакви. Има ли в Субару двузонов, четиризонов, с управление на входящ въздух (затваря ли като му "замирише" на сажди или понички), управление на покрив и т.н. Така ще е ясно дали климатика е голям компромис или няколко движения в повече.
|
|
|
|
| Пон Фев 16, 2015 10:25 am |
|
|
|
Sasho Kostadinov
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 12:16 pm Постове: 29 Местоположение: Sofia
Автомобил: Outback 2,5l,AT,2006
Рейтинг: 9
|
vaker написа: Здравей колега, Този аутбек ходих да го гледам и вътре е в доста окаяно състояние- износен салон, воланът беше овързан с някакво парче кожа и въобще не изглежда да не 200к км, а по-скоро на 600к. От друга страна търговецът е изключително недружулюбен и ако му споменеш за преглед в сервиз най-вероятно ще те изгони както направи с мен. Иначе разкзва как продавал по 3 субарута на седмица и всичките му клиенти са м,мого доволни, как ги взима само от един и същи човек в Германия и колко честен и почтен е той и неговия германски ортак. Общо взето иска да отидеш да му броиш парите и да си тръгнеш щастлив. Според мен не си заслужава загубата на време и нерви. Аз лично там повече няма стъпя. Ха-Ха , тази анти-автокъща наистина е скарана с търговските взаимоотношения. 
|
|
|
|
| Вто Фев 17, 2015 3:24 pm |
|
|
|
Marin_Stoinov
Регистриран на: Нед Дек 25, 2011 7:55 pm Постове: 28 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Impreza WRX
Телефон: 0897944131
Рейтинг: 2
|
|
| Пон Мар 02, 2015 12:54 pm |
|
|
|
fenix
Регистриран на: Съб Апр 02, 2011 9:36 pm Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105  
|
Типични приказки на джамбазин,нямащ си никакво понятие от марката.Уникален цвят-като на 80% от Аутбеците  .Много мощен и икономичен 2.5 двигател.Да е мощен,колко да е мощен?А икономичен със сигурност не е,няма икономично Субару.Посочения разход е за извънградско.Не ми се четяха глупостите до края,ама ходи да го гледаш и не слушай приказките от 1001 нощ.
|
|
|
|
| Вто Мар 03, 2015 11:15 am |
|
|
|
RASHEV
Регистриран на: Сря Дек 15, 2010 7:22 pm Постове: 420 Местоположение: София
Автомобил: SUBARU outback AWD 2,5 2010
Телефон: 0888 609 755
Рейтинг: 39
|
|
| Сря Мар 04, 2015 10:12 am |
|
|
|
quietriot
|
|
По вероятно 1999 е.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Сря Мар 04, 2015 7:00 pm |
|
|
|
kulzari
|
|
На 100% е 1999год. Вече писах на колегата.
|
|
|
|
| Сря Мар 04, 2015 7:43 pm |
|
|
|
petko 69
|
Да не повтарям казаното от колегата Феникс,малко и от мен.Огледалата са от малките и това означава 99-2000г. незнам какъв борд компютър има ,но аз нямам  ,най ниско ниво на оборудване.Отделно че джамбазите са я пообрали,няма стелка в багажника и щора ,да не говорим че дори са свалили и СД-то супер печелбарство.Колко е обслужена ще разбереш когато прегледаш колата в СПЕЦИАЛИЗИРАН сервиз разбираш от Субару.
|
|
|
|
| Сря Мар 04, 2015 8:17 pm |
|
|
|
iboB
Регистриран на: Нед Фев 08, 2015 4:22 pm Постове: 14 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Здравейте пак Ще ходя утре на оглед на това: http://olx.bg/subaro-legatsi-outbek-i68082714Гледам човека не знае как се пише Субару, което може и да е лошо Освен това колата е със софийска регистрация, пък той е от Перник, което може би значи, че е купувана преди от някой софиянец. Дали някой знае нещо за колата?
|
|
|
|
| Чет Мар 05, 2015 9:35 am |
|
|
|