Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Купувам Subaru Forester II 
Автор Съобщение

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Поздравления на всички за страхотния форум, който следя вече няколко месеца и най-накрая реших да се регистрирам и да ви попитам. :) Искам да купя Subaru Forester и съм се спряла на втората генерация, бензин 125 коня (страхотно ще е ако е и с газова). Много ми се иска да го взема от някой от форума, който наистина е гледал и обичал колата си, а не от поредните джамбази, вкарали 3 от Италия и сглобили 1 в БГ. Моля всеки който има познат или пък той самия продава Subaru forester да пише. Приемам и всякакви съвети и идеи за по-добра покупка.

Чет Фев 19, 2015 9:50 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравей :) ,

продавам си субаруто..150 коня обаче.Иначе отговаря на всички твои изисквания...
Ето виж обявата тук
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8wnvky

Пет Фев 20, 2015 2:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Поздравления за добрият избор. 2-ра генерация за мен е първия красив модел на Форестер.
И понеже виждам, че сте съвсем нови във форума ще ви помоля да пишете подробно колкото може повече.
Примерно търсеният Форестер от обявата е далеч от цената на предлаганият във второто мнение.
Цената на предложеният Форестер е 3 пъти над търсената кола в темата.

Пет Фев 20, 2015 3:15 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,
Извинявам се наистина, че не написах какво точно търся. Идеята ми е втората генерация, основно заради вътрешния и външния дизайн, по-малко коне и разбира се цената. Ако съдя по обявите в мобилето мога спокойно да се сдобия с един добре изглеждащ Forester II от 2003 до 2005 за не повече от 8 000лв, колкото и всъшност мога да си позволя за колата (за съжаление :( ) Иначе благодаря много за офертата на колегата, но за мен е скъпа, иначе особено на снимки изглежда великолепно. Ще се радвам и ако ми дадете малко повече съвети относно това вие от къде сте се сдобили с вашите, кои автокъщи си заслужават и т.н. Благодаря ви и успешен петък :D :beer:

Пет Фев 20, 2015 4:19 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=8wp2ju

тази е на колега от форума :)

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пет Фев 20, 2015 4:42 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, за съжаление нещо не мога да си харесам Форестърче 2, което да отговаря на всичките ми изисквания до момента, за това се замислям сериозно дали да не се примиря с по-стария модел, за да стигнат парите не само за покупката, а и за да я постегнем малко :D Моля за мнение за тези обяви, дали според вас си заслужават???

Пон Фев 23, 2015 11:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Отговори с цитат
Пусни си обявите за които се интересуваш в съответната тема

Пон Фев 23, 2015 3:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.