Отговори на тема
 Благодря, проблема е решен! Не пали и не дава на контакт 
Автор Съобщение
изгонен
Аватар

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Колата е Легаси 1995 г.
Мисля че имобилайзера нещо се прецака, лошото че е ел. прозорците си останаха отворени, предните. И сега няма как да ги затворя.
Дори не мога да оставя колата за 5 мин. без надзор. Имам ли някакъв друг начин да ги затворя? Като въртя ключа и нищо, нито радио, нито часовника, нито пък мога да запаля, таблото не светка, просто нищо.

Последна промяна turbo4wd на Вто Юли 01, 2008 10:35 am, променена общо 1 път

Вто Юли 01, 2008 9:26 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Провери клемите на акумулатора и самия акумулатор дали има напрежение.

Вто Юли 01, 2008 9:32 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
изгонен
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Да. Не е там проблема.
Значи бях разглобил контактния ключ понеже ключлката беше счупена и не се връщаше в крайно полежение.
Снощи както спрях колата просто си изгасна. Понеже не съм сглобил паяка във ключалката можеби се е докоснал до някой метален елемент до волана и е дало нещо на късо можеби. И сега колата е мъртвец. Незнам къде да търся проблема. А лошото е че прозорците са отворени!

Вто Юли 01, 2008 9:45 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Може да погледнеш бушоните.

Вто Юли 01, 2008 9:47 am
Върнете се в началото
Профил
изгонен
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Сега прегледах основно всички бушони и открих проблема. Изгорял е бушона на двигателя. Един голям червен 45А. Смених го и сега пали без проблем!
Благодаря за бързите отговори!

Вто Юли 01, 2008 10:34 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
;-) следващия път като имаш проблем 1-во там да гледаш.
Аз на моята 124-ка купе 2 дни карам без осветление на таблото. святкам с една запалка вечер ужас ти казвам. Снощи питам брачеда (понеже работи в сервиз) къде да търся проблема, тои каза в копчето за регулиране на осветлението. Аз си мисля че нямам и щях през деня да ровя бушоните. А то моля ти се бутона за нулиране километража като го завъртиш и е потенциометър... и вече 2г. карам без да знам че имам такава екстра. Та като го развъртях и се оправи. Иначе и аз смятах да разглабям таблото.

Вто Юли 01, 2008 10:51 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема