Отговори на тема стр <  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 201
Автомобил: Jeep Cherokee 2.5CRD
Телефон: 0889525074
Рейтинг: 83
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет! Нов съм тук, все още не притежавам Субару, но ми е влязла мухата и се надявам скоро да се приобщя към щастливите собственици...
Принципно търся голямо комби, но откакто се качих за проба на такова - други много-много не ми се гледат даже...
Та въпросът ми е дали някой има впечатления/препоръки от/за следните екземпляри:
http://www.cars.bg/c1081695 - мисля да го погледна уикенда;
http://www.cars.bg/c185704 - обявата май стои от доста време - има по-голям шанс някой да го е гледал:
http://www.cars.bg/c1071446 - общо взето почти няма забележки (като се има предвид и цената му) - по думите на сегашния собственик е обслужен, правен е лек ремонт на кутията, гарнитурите на главите са сменяни, леко сълзи от капаците на клапаните, окачването е сменено с Аутбеково, ръжда няма... Малко ме дразни, че не е с автоматичния климатик, но не е фатално, и шибедаха (предната му част) не се вдига сама - това май е масово - поне аз гледах няколко с подобен проблем?!?
А и ако някой има добра подобна оферта - ще се радвам да погледна - общо взето както може би се вижда, търся готова за каране и надеждна машина, дори и малко по-скъпа от средните цени на пазара.
Благодаря предварително!
П.п. Сега се усещам, че всъщност двете обяваи са за Легаси, въпреки че едното е с високо окачване... Очевидно Аутбек ми е повече на сърце и в главата... ;)

Чет Мар 05, 2015 1:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 433
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Shider написа:
Привет! Нов съм тук, все още не притежавам Субару, но ми е влязла мухата и се надявам скоро да се приобщя към щастливите собственици...
Принципно търся голямо комби, но откакто се качих за проба на такова - други много-много не ми се гледат даже...
Та въпросът ми е дали някой има впечатления/препоръки от/за следните екземпляри:
http://www.cars.bg/c185704 - обявата май стои от доста време - има по-голям шанс някой да го е гледал:
http://www.cars.bg/c1071446 - общо взето почти няма забележки (като се има предвид и цената му) - по думите на сегашния собственик е обслужен, правен е лек ремонт на кутията, гарнитурите на главите са сменяни, леко сълзи от капаците на клапаните, окачването е сменено с Аутбеково, ръжда няма... Малко ме дразни, че не е с автоматичния климатик, но не е фатално, и шибедаха (предната му част) не се вдига сама - това май е масово - поне аз гледах няколко с подобен проблем?!?
А и ако някой има добра подобна оферта - ще се радвам да погледна - общо взето както може би се вижда, търся готова за каране и надеждна машина, дори и малко по-скъпа от средните цени на пазара.
Благодаря предварително!
П.п. Сега се усещам, че всъщност двете обяваи са за Легаси, въпреки че едното е с високо окачване... Очевидно Аутбек ми е повече на сърце и в главата... ;)

Относно Търновският Бек нямам информация за състояние, но се заформя едно нещо Тук за събота и можем да помогнем с нещо при нужда от всякакъв вид помощ. Лошото е, че поне аз незнам за сервиз наясно с Субару за оглед (поне аз незнам такъв), но мога да се опитам да уредя подемник на няма и 1км. от автокъщата (СБА-Търново)
Може и да те повозя във Фори с :turbo: и да смениш предмета на търсене :D (не че го продавам)
При нужда звънни, тел-а ми го има в профила.

Съвет: Ходи на огледи с човек, който поне има и потдържа Субару, а най-добре с майстор за който е сигурно,че разбира от марката !!!

Поздрави и успех!

Чет Мар 05, 2015 4:53 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Отговори с цитат
Zlobstur написа:
...

Поздрави и успех!

Мерси за предложението, колега! Но нямам вариант да се застоявам много този път - правим ремонт вкъщи, жената е в деветия месец, а и за капак се наложи и колата да сменям... Поне си взех такава, каквато ме кефи! :good:
Та да се похваля (и за инфо на колегата, който ми е писал на лични - не мога да отговарям още, че съм съвсем нов) - търновския Бек е вече във Варна! :bow:
Гледах, мислих, смятах... и скочих - да се надяваме, че всичко му е ок и ще продължава да ме радва, както при първоначалния оглед и бързия преход до новия му гараж... :beer:
Сега остава да се доориентирам и във форума. :)

Пет Мар 06, 2015 7:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Това го казах , ако идваш уикенда ( за срещата ни ) а съдействие можех да окажа и през седмицата, ако имаше нужда, но явно е нямало ;) Поздравления и добре дошъл in da Club.
Много да те радва Бечето и хиляди безаварийни километри.

Пет Мар 06, 2015 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 66
Автомобил: Forester '09 SH5 2.0X AT LPG
Телефон: 0877797030
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

да споделя впечатленията си от този "Subaru OUTBACK SwissSpec 2,5 AWD" продаван в Пловдив:

http://www.cars.bg/c805827

Води се, че е на 56,000 км, но лостчетата за смяна на скоростите зад волана са толкова изтъркани, че сребърния лак е паднал и се вижда черната пластмаса. Подобен ефект, но не чак толкова силен има и по части от волана, които изглеждат по същия начин на други такива коли от Германия, обявени за 130000-140000 км. Продавачът тяърди, че колата била собственост на Субару дилър в Швейцария, който я е използвал за демонстрации, но на въпроса за сервизна книжка, дава някакъв чаршаф А4 сгънат на шест, който на мен ми прилича съдейки по заглавието на технически преглед на газова уредба, въпреки, че в тази кола няма такава. Най интересното е желанието на продавача да убеди клиента, че това е оригинална сервизна книжка :giggle:

Също така уж нямаше проблем да я пробваме по магистралата, но като отидох да я видя нещо почна някакви истории да разправя и само в квартала можеше да се тества...

Пет Мар 06, 2015 9:32 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мерси за предложението, колега! Но нямам вариант да се застоявам много този път - правим ремонт вкъщи, жената е в деветия месец, а и за капак се наложи и колата да сменям... Поне си взех такава, каквато ме кефи! :good:
Та да се похваля (и за инфо на колегата, който ми е писал на лични - не мога да отговарям още, че съм съвсем нов) - търновския Бек е вече във Варна! :bow:
Гледах, мислих, смятах... и скочих - да се надяваме, че всичко му е ок и ще продължава да ме радва, както при първоначалния оглед и бързия преход до новия му гараж... :beer:
Сега остава да се доориентирам и във форума. :)[/quote]

сега на някоя среща да те видим

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пет Мар 06, 2015 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 29
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 AT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Shider написа:
Благодаря предварително!

Колега добре че не взе зеленото субару,аз и незнам защо го пуснах,смених му вече гарнитури на капаците,масълце на скоростите.Утре отивам да си взема кожухчето от Еконт,боядисване и го обличам нищо,че се стопли :) и съотвенто ще пусна снимков материКолега добре че не взе зеленото субару,аз и незнам защо го пуснах,смених му вече гарнитури на капаците,масълце на скоростите.Утре отивам да си взема кожухчето от Еконт,(понеже и на мен аутбека ми е по на сърце,)боядисване и го обличам нищо,че се стопли :) и съотвенто ще пусна снимков материал на трансформацията,а относно теб наистина се надявам да си намерил нещо много гледано и да му се радваш както аз се радвам на автомобила си.Не смятам да го продавам, скоро ще сваля обявата.ал на трансформацията,а относно теб наистина се надявам да си намерил нещо много гледано и да му се радваш както аз се радвам на автомобила си.Не смятам да го продавам, скоро ще сваля обявата.

Пон Мар 09, 2015 3:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
striked написа:
Колега добре че не взе зеленото субару...

Привет и тук, колега! Затвърждава ми се мнението, че колата ти е читава и обгрижвана. :good:
Надявам се и аз да съм направил верния избор - мисля и скоро да се виждаме на по сБирки :beer: , но засега както и ти видя жената, ме чакат други вълнения... :pardon:

Вто Мар 10, 2015 11:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 29
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 AT
Нов фен
Отговори с цитат
Видях колега,дай Боже много здраве и все такива хубави моменти да имаш.Аз вече минах по тоя път,ама сега и аз имам тука едни вълнения и тревоги,пусти му мерак :).Задължително ще се видим .Трябва да се следят кога са срещите,че да се запознаем с другите колеги,че на моите аверчета им писна да им говоря за Субару.Друго е да си със фенове на марката :)

Поздрави и успех!

Вто Мар 10, 2015 12:17 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги !

Някой има ли информация за този Outback?

http://bit.ly/1KSio7N

Благодаря предварително ! :)

Вто Мар 10, 2015 9:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 62
Автомобил: Subaru Outback III H6
Телефон: 0886743229
Рейтинг: 104
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги !
Предстои ми да правя оглед на този автомобил :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=93va9k
Моля ако някой има информация за състояние ,поддръжка ,ремонти и т.н. ако може да сподели мнението си !
Ще бъда много благодарен !

Съб Мар 14, 2015 1:30 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 15
Автомобил: Outback 3.0 B.Bubi® Edition
Рейтинг: 42
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте, колеги! :hello: Нов съм във форума, но се надявам да се засичаме често тук, защотото много искам следващата ми кола да е Outback 3-то поколение. :D

От известно време следя обявата за на един LL Bean и исках да попитам дали някой от вас не е гледал колата или има повече информация за автокъща DEFY777, която я продава. Доколкото виждам, внасят коли само от САЩ.

Ето връзка към самата обява, която не е никак нова: http://www.mobile.bg/11395429330520421

Поздрави и благодаря предварително! :bow:

Пет Мар 20, 2015 2:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
cosio написа:
Здравейте, колеги! :hello: Нов съм във форума, но се надявам да се засичаме често тук, защотото много искам следващата ми кола да е Outback 3-то поколение. :D

От известно време следя обявата за на един LL Bean и исках да попитам дали някой от вас не е гледал колата или има повече информация за автокъща DEFY777, която я продава. Доколкото виждам, внасят коли само от САЩ.

Ето връзка към самата обява, която не е никак нова: http://www.mobile.bg/11395429330520421

Поздрави и благодаря предварително! :bow:

Привет.
Щом е Американка искай VIN-а на джамбазина и виж историята и в CARFAX за да прецениш по-добре преди да ходиш на оглед.
Друг е въпроса дали ще ти го даде :pardon: Прави ми лошо впечатление, че и на 3-те бека които продава описанието е почти 1:1 с малки разлики.
Имай предвид, че на американските може да има горници в цените на частите спрямо тези за EU

PS: И побързай, че зимата свърши и ще изпуснеш промоцията ;) :giggle:

Пет Мар 20, 2015 2:42 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Благодаря много за съветите, колега!

Ще питам джамбазина за VIN и преглед в избран по мой сервиз и мисля, че тогава ще стане ясно дали има смисъл да се занимавам с тази кола. Иначе на мен ми прави впечатление, че колата е обявена от няколко месеца и цената й пада с немалка скорост. А промоцията "през зимата" беше "преди зимата" и сега сигурно ще стане "след зимата". ROFL

Иначе нещата отиват към внос на машина от Германия със съдействието на Бат буби. :)

Пет Мар 20, 2015 8:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Варианта Bat Bubi e супер според мен и според форума, като се осланям само да прочетеното тук.
Гледах и че колега си продава Бека Тук ако не си го гледал вече. Изглежда доста запазен и можеш да провериш какво се е случвало с него откакто е негов предполагам и да тестваш :)
Много по добре от избор от някой неизвестен джанбазин

Пет Мар 20, 2015 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Zlobstur написа:
Варианта Bat Bubi e супер според мен и според форума, като се осланям само да прочетеното тук.
Гледах и че колега си продава Бека Тук ако не си го гледал вече. Изглежда доста запазен и можеш да провериш какво се е случвало с него откакто е негов предполагам и да тестваш :)
Много по добре от избор от някой неизвестен джанбазин

Благодаря отново, колега! Аутбакът, който се продава във форума веднага ми грабна окото, но за момента искам да огледам по-скоро възможностите за внос на кола, която все още не е имала допир с БГ инфраструктурата.

Иначе отидох да го разгледам този LL Bean, натикан в дъното на двора на една къща. Липсата на снимки от интериора му не е случайна. Вътре все едно се е състояла борба с лъвове, при това повече от веднъж. Много надрана и захабена кожа, ужасяваща миризма в купето. При външния оглед забелязах напукана боя по горния ръб на задната броня, която ме съмнява да е в резултат на заводско боядисване. По окачването се подаваше и ръждица. Иначе: "Каран е от студентка и сега е на много изгодна цена"!

Все пак успях да договоря оглед в избран от мен сервиз, като за целта трябвало да извикам репатрак или да заплатя гражданска за месец, понеже нейната била изтекла (в обявата пише, че е платена). Всъщност на предния джам има залепени две изтекли граждански...

Когато все пак се осмелих да попитам и за VIN номер, едва не бях пребит, но в крайна сметка ми бе разяснено през зъби, че такъв няма да ми бъде предоставен, защото с него можело да си изкарам ключ от колата. ROFL

Имало още 1-2 желаещи за тази кола и това била последната, повече повече нямало да се внасят, понеже не било изгодно заради курса на долара.

И всичко това в аранжимент с доста високомерен и наставнически тон. Не благодаря. С Бат Буби вече гледаме офертите в Германия. :-P
 4

Нед Мар 22, 2015 5:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 391
Автомобил: Subaru под 13 сек на 402м
Телефон: 0888146602
Рейтинг: 198
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://variant-m.mobile.bg/ колеги бегайте от тази кола