Някой има ли информация за тази Импреса (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
Alxx
|
|
Клипни ми на телефона или драсни смс да те набера. Не е точно обява, макар, че може и да са пуснали.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Сря Мар 11, 2015 5:26 pm |
|
|
|
Vmax
|

Alxx написа: Знам, брат, наясно съм, но нуждата от комби ме притиска, а друга марка не искам. Пловдив и въобще друг град не е опция, колата е с изтекъл цолов номер - немски номер за износ на кола, общо казано, който има кратък срок на годност написан на самия номер(освен в документите).
П.П. Колата е '98-ма с ръчни, двулитров астматик с 8 клапана, мисля се води EJ20? Ако дадеш линк да чета на какво да обърна повечко внимание? Нямах предвид да търсиш друга марка, а да поизчакаш за подходящата кола - но щом си на зор... Ходовата част е лесна за преглед - всеки грамотен сервиз ще може да го направи. Запали колата на студен двг, за да чуеш има ли тракане, поклопване, и т.н. специфични шумове. Тези страдат много от гниене на задни вежди и бомбета, затова махаш щората, ако има такава, махаш платнените капаци на бомбетата отвътре и гледаш за ръжда ( махат се лесно - и с ключ за вкъщи може да ги надигнеш ). Отделно като отидеш в сервиз на крик, ще може да проверите отвътре подкалници и т.н. Обикновено Германските са доста ръждиви, но има и изключения. Гледай да не течат гарнитурите на главите. Задължително тест с няколко осморки на голям паркинг - колата трябва да завива гладко, без да подскача и тътри. Успех.
|
|
|
|
| Сря Мар 11, 2015 5:43 pm |
|
|
|
Alxx
|
Благодаря, в общи линии посочените от вас неща съм изчел предните дни. Дано имам късмет, пък ще се виждаме по сбирки евентуално  И малко ръжда не ме плаши, имам страхотен тенекиджия. Шубе ме е от проблеми с трансмисията(а, съм патил от такава с Аерио-то) и електрониката, които никак не познавам. Боксерът е специфичен при Субару, но не ми е чужд. Навремето карах костенурка 1600, сараевско производство  П.П. Благодаря на spit_fire за желанието за съдействие, утре ще се чуем пак за първи отзиви и после може би ще се хиля като рязана тиква с новата придобивка.
|
|
|
|
| Чет Мар 12, 2015 12:35 am |
|
|
|
SRusinov
Телефон: 0876633600
Рейтинг: 0
|
Здравейте, приятно ми е, че вече съм част от форума и бих искал да питам дали някой е виждал тази Impreza http://www.cars.bg/c1104657, и как стой въпроса за резервни части и ремонти на въпросното комби 4х4 1800 кубика 103 коня, по принцип? Благодаря!
|
|
|
|
| Съб Мар 21, 2015 6:35 pm |
|
|
|
Alxx
|

Следих обявите за евтини импреси близо три месеца. Тази обява е от последните десет дни, сега сефте я виждам и надали някой знае нещо. По спомен, в същата автокъща имаше синя 1,6 от '98-ма или '99-та във видимо добро състояние(но беше хилядарка отгоре), с еърбегове и клима. При тая балоните са спестени, но пак изглежда добре на фасон. Ако е само за обслужване и съединител(като в моя случай), подготви се с 1500лв за въпросното + регистрация. И...късмет  Аз набарах краставицата в торбата с доматите, но пробутах непродаваема кола в бартера  П.П. Ако ходиш да я тестваш - понеже е мит моторът(100%), начинът да установиш теч от мотора е каране и малко мариз на високи обороти, после оглед отдолу. Даже и да е лек течът, ако я потормозиш на 4-5к за десетина минути ще си проличи. Резервни части има във форума, mimo13 продава(например)  Дебело е с оригинални, но на фона на липса на изненади при правилна поддръжка и обща издръжливост, на фона на останалия скрап по пътищата, импресата е бинго от първо теглене. Всичко това при условие, че или си я правиш сам(и много четеш+ си добър механик), или ползваш специализиран Субару сервиз/монтьор. Има пипкави неща и незапознат със спецификата може да съсипе здрава кола.
|
|
|
|
| Съб Мар 21, 2015 11:21 pm |
|
|
|
antonarset
Регистриран на: Пон Мар 31, 2014 9:16 pm Постове: 353 Местоположение: София/Варна
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
|
Бе на тая кола пише еърбег, а аз що съм останал с впечатлението, че тия волани са без такова нещо??? 
|
|
|
|
| Вто Мар 24, 2015 11:22 am |
|
|
|
petko1234
|
Здравейте колеги! Отскоро и аз си търся да си закупя Impreza. някой от вас гледал ли е :http://www.cars.bg/c1082843 и какво ви е мнението за обявата. Благодаря 
|
|
|
|
| Пет Мар 27, 2015 12:33 pm |
|
|
|
hk100ev
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2014 9:43 pm Постове: 19 Местоположение: София
Автомобил: Impreza Outback 2.0
Рейтинг: 1
|
Колеги здравейте, Успях да заразя и брат ми, та гледаме една Импреза : http://www.cars.bg/c1111851Някой познава ли колата? Моля за инфо. Благодаря
|
|
|
|
| Вто Мар 31, 2015 11:04 am |
|
|
|
sl3000
Автомобил: Subaru Legacy B13
|
hk100ev написа: Колеги здравейте, Успях да заразя и брат ми, та гледаме една Импреза : http://www.cars.bg/c1111851Някой познава ли колата? Моля за инфо. Благодаря Автокъщата ми прави добро впечатление- даже има едно Легаси дето се продаваше във форума.
|
|
|
|
| Сря Апр 01, 2015 9:28 am |
|
|
|
hk100ev
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2014 9:43 pm Постове: 19 Местоположение: София
Автомобил: Impreza Outback 2.0
Рейтинг: 1
|
Да условията им наистина звучат добре. Но много ми е чудно, защо някой ще си продава Субарото, на "94 000" км  , че и с газ ? Може би наистина е читаво... http://www.cars.bg/c1111851Колеги някой познава ли колата? Мерси
|
|
|
|
| Пет Апр 03, 2015 12:35 pm |
|
|
|
momcho2000
Регистриран на: Чет Яну 28, 2010 6:15 pm Постове: 773 Местоположение: Видин
Автомобил: Subaru Forester 2.0/125ps
Рейтинг: 84 
|

Alxx написа: Следих обявите за евтини импреси близо три месеца. Тази обява е от последните десет дни, сега сефте я виждам и надали някой знае нещо. По спомен, в същата автокъща имаше синя 1,6 от '98-ма или '99-та във видимо добро състояние(но беше хилядарка отгоре), с еърбегове и клима. При тая балоните са спестени, но пак изглежда добре на фасон. Ако е само за обслужване и съединител(като в моя случай), подготви се с 1500лв за въпросното + регистрация. И...късмет  Аз набарах краставицата в торбата с доматите, но пробутах непродаваема кола в бартера  П.П. Ако ходиш да я тестваш - понеже е мит моторът(100%), начинът да установиш теч от мотора е каране и малко мариз на високи обороти, после оглед отдолу. Даже и да е лек течът, ако я потормозиш на 4-5к за десетина минути ще си проличи. Резервни части има във форума, mimo13 продава(например)  Дебело е с оригинални, но на фона на липса на изненади при правилна поддръжка и обща издръжливост, на фона на останалия скрап по пътищата, импресата е бинго от първо теглене. Всичко това при условие, че или си я правиш сам(и много четеш+ си добър механик), или ползваш специализиран Субару сервиз/монтьор. Има пипкави неща и незапознат със спецификата може да съсипе здрава кола. Колега чета ти няколко от постовете и малко подвеждаш хората! Кой ще те остави 10 минути да му помпаш колата  за да си установяваш течове... колите с марка СУБАРУ са доста издръжливи, но не отричай останалия скрап по пътищата, че има и други марки, които не отстъпват та чак бинго е силно казано! От сблъсъка ми с марката и изминатите километри няма кой знае колко специфично по нея (има си тънкости, но при всяка марка ги има) Аз по бих се притеснил от ръжда по купето от колкото примерно от шум в задния диф или кутията, защото части за тия Импрези (до 2000 г.) колко щеш и на отлични цени, има цели двигатели по 200 лв. кутии по 150 лв. и др. та всеки сам си решава какво да гледа, но купето ако е изгнило на моста и крика влиза в прага айде ходи го прави, по въпроса с теча на масло на моите Субарки и на двете им е текло масло от главите и още тече, изминати хиляди километри при страхотен тормоз по гори и ловни приключения, но дори и сега работят като часовник! Не искам да се приеме като заяждане този пост, искам да кажа, че нещата са строго индивидуални за различните коли, а и всички знаем, че кола и жена е на късмет "кво ти се падне" така, че гледаш гледаш и накрая барнеш к*ра... на всеки се е случвало с стара кола  (горното важи предимно за коли до 2000 г. на примамливи цени взети с компромиси) Поздрави
_________________ На колата ти ако не пише Made in Japan, СМЕНИ Я!
|
|
|
|
| Съб Апр 04, 2015 4:15 pm |
|
|
|
Alxx
|
Противоречиш си два пъти в поста  Който нищо не крие, няма да има против да се потормози колата. За ръждата не пиша, защото даже и относително нискоинтелигентен човек, би се сетил да поразгледа за такава, предвид, че купува кола на N-години. А, писаното от мен е за неща, които може да провери на пръв поглед, за останалото си има сервизи. Между другото, точно на предната страница Vmax е писал къде се гледа за ръжда. П.П. Не отричам другите марки, но изхождайки от собствения избор "защо точно Импреса?"(т.е. лек, не твърде скъп и 4х4 с дифове), точно Импреса-та е бинго. Аз, съм заклет фен на Хонда, сменил съм 14 марки автомобили, но в момента карам Сузуки Аерио(почти комби) ежедневно и Импреса-та за зимата(пак почти комби на размер, живея в планински район). Със семейство, кучета и нужда от добро задвижване, съчетано с липса на сериозни средства - изборът ми е ясен от вратата. Наздраве! 
|
|
|
|
| Съб Апр 04, 2015 10:02 pm |
|
|
|
krasi_danailov
Пресен - пресен
|
Здравейте, да карам Субару е моя детска мечта ( и жена ми мечтае за такава кола). Обичам да карам ски и всеки път като закъсам с моя СЕАТ (е първата му буква е като първата на Субару, ама само това) се сещам че трябва да сменя марката. Решил съм следващата кола да ми е Сумару и се оглеждам вече. Бюджета ми е ограничен и гледам Импреси 2002г - ония с кръглите фарове. За някой са грозни, ама за едни фарове да дам с 2 000 лв. повече ... Някой гледал ли е тези коли: http://www.cars.bg/c1078558http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9c5246Първата от доста време се продава и ме съмнява. Говорил съм с продавача по телефона - търговец с 40 коли. Има ли някой читав и проверен сервиз в района на Берковица, при който да закарам колата да я видят? Втората беше по-скъпа, сега и направиха корекция на цената? Предварително Ви благодаря.
|
|
|
|
| Чет Апр 09, 2015 1:48 pm |
|
|
|
zpenevich
|
|
| Съб Май 02, 2015 3:00 pm |
|
|
|
iKaramanchev
Регистриран на: Пет Юли 25, 2014 3:59 pm Постове: 24 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback B13 2.5i
|
|
| Чет Май 14, 2015 5:59 am |
|
|
|
tsetsik
Автомобил: Impreza STI
Рейтинг: 20
|
zpenevich написа: http://m.mobile.bg/11429799407556268?back=http%3A%2F%2Fwww.mobile.bg%2Fpcgi%2Fiphone2.cgi%3Fp%3Dmobi245i%26cat%3D1%26f1%3D6%26f5%3DSubaru%26f6%3DImpreza%26f8%3D%26f9%3D%26f10%3D%26f12%3D%26f13%3D%26f18%3D3%26pg%3D20&page=1&view_code=0&sort=3&auto_id=11429799407556268&common_categ=1&status=viewallimages# Някой има ли информация за тази Импреза?Доста е работено по колата,дали не е на някой фен от форума?Поздрави! viewtopic.php?f=6&t=8625&start=540#p199996 Този колега трябва да е собственик на колата
|
|
|
|
| Чет Май 14, 2015 8:35 am |
|
|
|
dimy
Регистриран на: Вто Фев 28, 2012 5:11 pm Постове: 207 Местоположение: Самоков
Автомобил: outback2.5 ,lancer sportback
Рейтинг: 7
|
|
Днес обиколих малко авта къщи из Дрезден . Гледах 2 импреси едната 2001г за 1480€ 1.6 , другата 2000г от преставителството на субару 2.0 автомат за 1800€. От мобилната версия не мога да пращам линкове , че не показва колите от мобиле. Де. И 2 те на по 160 000 км от уж. катоцяло 1вата беше доста по очукана преден капак подбит ляв калник ез лети джантии климатик. 2 рата по запазена има забережки по боята с пълна сервизна история . И за втората пишеше ,че има но някак не ми се вярваше. Като краен резултат се отказах сега да вземам кола заради високите данъци тук , ще го направя като се заприбирам. Просто исках да обърна внимание на колегите с евтините коли от Германия ! всеки може да ги погледне в мобилето .
_________________ http://www.carspending.com/bg/vehicles/5570-subaru-outback
|
|
|
|
| Чет Май 21, 2015 10:21 pm |
|
|
|
Mapa
|
|
| Съб Май 30, 2015 11:57 am |
|
|
|
Vmax
|
Колата не е форумна - беше в продажба още преди година две на 26-28 000лв. Цената е добра ако е ок, но оглед в специализиран сервиз за предпочитане в София е задължителен
|
|
|
|
| Съб Май 30, 2015 12:43 pm |
|
|
|
valio606
|
|
| Сря Юни 03, 2015 4:32 pm |