Здравейте, продавам оригинална лява капачка - решетка която се монтира на местото на халогена и пръскалка за фаровете. Имам само това. Поръчах ти от германия за приятел, но докато дойдат той си продаде колата. Както и да е, двете са в отлично състояние да колкота ми виждат очите. Стават на фори от края на 2002 до 2005 преди фейслифта. Намирам се в София и може да се видят след уговорка на тел 0899663181 Дани Пращам и с Еконт за ваша сметка (Около 5лв.) Продавам ги само комплект - двете неща за 70лв.
_________________ По добре легнал пред бара, от колкото прав пред струга!
Какъв колега съм ти бе сопол. Точно ти ли ще ми говориш за цени? Като ги търсих преди време тук само за пръскалката ми искаха 40-50лв втора употреба. Решетка под 60лв така и не намерих. Кви са тия 17лв дето ги цитираш? То бива да си тъпо копеле, ма на теб шапка ти свалям. Междо другото - решетката и пръскалката са продадени. И недей да мислиш, че момчето което ги купи не беше проверило цените. Що не си признаеш, че като не ти направих цена взе да плюеш? Аман от дребни и озлобени душици.
_________________ По добре легнал пред бара, от колкото прав пред струга!
Какъв колега съм ти бе сопол. То бива да си тъпо копеле, ма на теб шапка ти свалям. Що не си признаеш, че като не ти направих цена взе да плюеш? Аман от дребни и озлобени душици.
Аз форестър нямам и не съм искал цена!!!! Тонът ти и не особено интелигентният ти изказ няма да ти донесат предимство и разбиране от хората във форума!!! Изключително отвратителен изказ и тон!
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"