Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема стр <  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  >
 Бял списък за сервизи и магазини 
Автор Съобщение

Постове: 51
Автомобил: Subaru Legacy 2.0R 2006
Телефон: 0884603297
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Не аз понеже го копирах от един мой пост. Колегата е от Монтана и сервиза му е там. А неговите изяви може да ги видите като му напишете името в www.vbox7.com :bow: :bow: :bow:

Пон Яну 19, 2015 8:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 24
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 МТ 99'
Рейтинг: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Павката от Пловдив му ползвам три години услугите.Винаги много доволен оставам.Качество,компетентност,цени и отношение.

Нед Фев 08, 2015 11:15 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 351
Рейтинг: 151
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ако имате нужда от резервни части и търсите коректност съчетана с нормални цени - потърсете колегата ispitatela.
Разполага с доста части 2ра ръка от най-различни автомобили Субару.
Намира се в гр.София, телефон за контакти с него: 0885000003
Препоръчвам! Това е точният човек!
 1

Чет Фев 26, 2015 11:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 17
Автомобил: Аутбек 2,5, АТ, 2007
Нов фен
Отговори с цитат
Две добри думи за Любо сервиз и от мен. Този вторник бях при тях, посрещна ме Пламен, оставих колата и преди да се прибера, ми звъннаха, че пролема е оправен - потрошена биалетка, помолих да погледнат и хидравликата и докато отида при тях жуженето от помпата го нямаше. Сега след 450 км потвърждавам, че проблемите са поправени добре. Благодаря и препоръчвам.

Пет Фев 27, 2015 12:31 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Автомобил: Outback H6 3.0
Телефон: 0886048080
Нов фен
Отговори с цитат
Още едно :good: за "Subaruland" и Краси от мен.
Много ми помогна при избора на кола и, честно казано, на няколко пъти ме спаси от сериозно набутване. Не ме върна нито веднъж, въпреки че му звънях за прегледи " от сега за преди малко". Препоръчвам с две ръце!

Пон Мар 09, 2015 7:26 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1159
Автомобил: с EWG
Рейтинг: 379
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Респект за Тенчо - бърза реакция и много прецизна работа по смяна на съединител и пълно сервизиране на Форестър Турбо 2010, занимава се и с намирането на частите от подходящите места, препоръчвам с 2 ръце :good: :beer:

Вто Мар 10, 2015 6:46 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 11
Автомобил: Subaru Forester 2.0
Телефон: 0888 502 390
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, аз съм нов във форума. Чета го активно, но не вземам участие, тъй като не съм особено компетентен. От лятото карам Forester '97г. 2.0 (без турбо). В Събота го закарах за обслужване в SUBARULАND на околовръстното. Мога да кажа само, че съм впечатлен от момчетата там. Не само префектна (според мен) работа, но и невероятно отношение към клиентите. Направо създават усещане, че си вършат работата с много кеф. Определено ме спечелиха за клиент и като видях темата, не можах да се сдържа да не ги похваля.
Невероятни :bow: =D>

Нед Мар 15, 2015 8:38 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Понеже сам си обслужвам кочинките(мерак, но и безпаричие нерядко), падна мислене как(и с какви части) да си сменя съединителя на Импреса-та. Обаче, новобранец със Скуби и предвид спецификите на обслужване - реших, че трябва да се доверя на заклет субараджия, който обича марката и прави нещата с любов. Не сбърках :) Тенчо Владев, а.к.а чичо Тенчо(или 1040 във форума) обърна предостатъчно внимание на моята баба с дръпнати очи, откри няколко изненади които биха стрували скъпо след време и приведе колата в ред. Пич, благодаря ти! Ще се виждаме при нужда пак, дай Боже по - рядко :beer:

Пон Мар 23, 2015 10:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 144
Автомобил: Impreza 94, Forester 2.5 XT 6MT
Телефон: 0898865927
Рейтинг: 126
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Преди около 2 седмици и аз посетих Тенчо (1040) за смяна на съединител (Импреза 1.8) и съм страшно доволен, че отидох при него. Колата ми беше готова в края на деня и бях много щастлив, че ще мога да си я закарам вкъщи на ход (доставих му я с репатрак :D ). Много коректен пич. Препоръчвам го :)
 30

Сря Мар 25, 2015 12:59 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Legacy 2004 3.0 H6 AWD Sedan
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Forester2003 написа:
Ако имате нужда от резервни части и търсите коректност съчетана с нормални цени - потърсете колегата ispitatela.

Оффтопик:
Миналата година му звънях за конзола с бутоните за Легаси, точно заради добрите мнения в неговата тема.
Цена за втора употреба - 180 лева.

Онтопик:
После проверих в Субарупартс:
Цена за нова - 180 лева :)
 5

Сря Мар 25, 2015 10:47 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колегата, хвалиш или петниш името с този си пост?

Сря Мар 25, 2015 2:27 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 581
Автомобил: Forester 2,5 ХТ
Телефон: 0885000003
Рейтинг: 116
Отговори с цитат
sapio написа:
Forester2003 написа:

Оффтопик:
Миналата година му звънях за конзола с бутоните за Легаси, точно заради добрите мнения в неговата тема.
Цена за втора употреба - 180 лева.

Онтопик:
После проверих в Субарупартс:
Цена за нова - 180 лева :)

Има друга тема за недоволни клиенти.Цената на модула е далеч по вксока като нова.Ало искаш да похвалиш субарупартс похвали ги но не на мой гръб.Това че не ти харесва цената си е твой проблем.Има и тема подарявам търси си там части.Аз подараци правя но не на такива като теб.

Сря Мар 25, 2015 8:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 866
Автомобил: Impreza2.2Т ,Impreza H6,Subaru SVX
Рейтинг: 170
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Това за подаръците го гарантирам :good:
Не веднъж сме се договаряли за мнооого добри цени,дори шорт-блока на бегачката ни е от Дарин .Толкова бързо реагира и ни влезе в положение ,че още на следващия ден започнахме работа по новия мотор .
Цените си ги определя продавача,дали спрямо клиента или не си е негова работа ,коментар там няма .
Вече ако някой е персонално обиден,явно си го е търсел.
С всички колеги работим и сме в много добри взаимоотношения ,но смятам че това е й до възпитание.
Където сме се обадили за части ,помощ и съдействие срещам само добронамереност.Много съм доволна от тази СУБИ среда.
Специални благодарности на Prada Bg и инж.Владев-1040 за избора на газова уредба и монтажа на газ ,на една от любимите ми коли :love: SVX ,която стана ежедневка!

Чет Мар 26, 2015 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 581
Автомобил: Forester 2,5 ХТ
Телефон: 0885000003
Рейтинг: 116
Отговори с цитат
Цитат:
С всички колеги работим и сме в много добри взаимоотношения ,но смятам че това е й до възпитание.

Благодарности за подкрепата Деси.
Коментара ти е повече от перфектен. :good:
Между другото модула за стъкла за В-13 нов струва 480лв.
Колегите които продават нови части могат да коментират.Това е цената която днес аз проверих.
Първата ми похвала в белият списък и веднага в черният с лоша цена от преди една година ужас.Нямам думи.

Чет Мар 26, 2015 11:05 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Аз ти звънях наскоро да питам за полуоска(или каре) и помня, че цената беше съвсем разумна. Друг е въпросът, че се поокъсах около съединител, масла и монтаж на метан, та се надявам да устиска още малко до смяната.

П.П. Боли те г*за, сериозните хора те познават достатъчно ;) :beer:

Чет Мар 26, 2015 11:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 20
Автомобил: Legacy 2004 3.0 H6 AWD Sedan
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Господа, моля не се засягайте толкова. Ще си позволя да отговоря в темата, поради многото квалификации, които са отправени, след моето мнение.

ispitatela написа:
Цитат:

Между другото модула за стъкла за В-13 нов струва 480лв.
Първата ми похвала в белият списък и веднага в черният с лоша цена от преди една година ужас.Нямам думи.

1. ispitatela, както може сам да се увериш, не съм писал в черните сервизи, защото това е цената която предлагаш, а както знаем всички - едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него.
Колко съм платил може да се види на снимката.

2. dessito, не се чувствам обиден, нито отношението на търговеца е било такова. Надявам се не визираш моето възпитание, защото при обаждане аз съм този, който поздравява, говори в учтива форма и благодари накрая.

Прикачени файлове:
20150406_143640.jpg
20150406_143640.jpg [ 55.5 KiB | Прегледано 13766 пъти ]

Alxx написа:
П.П. Боли те г*за, сериозните хора те познават достатъчно ;)

Колега, въпреки уважението ми към всички в този форум, автомобилните фенове, и въобще към хората, за теб мога да направя изключение и да те попитам реторично дали да се смяташ за сериозен. Защото съдейки по написаното от теб, сериозен не е думата, с която бих описал човек каращ автомобил на метан и поддържащ го приоритетно с части втора употреба. Дано колата ти да устиска наистина и моля те да не се изказваш като Леонардо Ди Каприо на носа на Титаник.
 4

Пон Апр 06, 2015 2:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1886
Автомобил: Impreza3.3 Impreza H6T Subaru SVX
Рейтинг: 622
Отговори с цитат
Моите уважения към всички във форума. Току що направих справка на въпросната част коментирана в последните мнения. Ето редовната цена от сайта на Subaru Parts. За да не си помислите, че Дарин си казва ей така цените както му дойде в случая. Дарин винаги е отворен за по - добра оферта и до сега не е имало случай да се върна заради висока цена. Сигурен съм, че ако му бяхте цитирали точната сума на новите бутони в оригинал, цената за вас щеше да бъде поне с 50лв под тази, която ви е обявил.
Поздрави и без лоши чувства!

Прикачени файлове:
subaru parts.jpg
subaru parts.jpg [ 102.11 KiB | Прегледано 13735 пъти ]

Пон Апр 06, 2015 4:28 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 790
Автомобил: VA STI
Рейтинг: 563
Отговори с цитат
И аз съм пазарил от Дарин и оплаквания нямам, но за цената на Subaruparts - като се вземе в предвид курса на долара преди година, когато явно е пазарил колегата, цената си идва точно около 180 български пари. Аз пък точно заради такива ...хм, разминавания в цените на ново vs. втора ръка първо ровя ebay, subaruparts и където още се сетя и едва след това се почвам търговията.
Между другото - цените на subaruparts далеч не са еталон за ниска цена, съответно и по-тънко е можело да се намерят тия прословути бутони, нови.

Пон Апр 06, 2015 4:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
sapio написа:
Колега, въпреки уважението ми към всички в този форум, автомобилните фенове, и въобще към хората, за теб мога да направя изключение и да те попитам реторично дали да се смяташ за сериозен. Защото съдейки по написаното от теб, сериозен не е думата, с която бих описал човек каращ автомобил на метан и поддържащ го приоритетно с части втора употреба. Дано колата ти да устиска наистина и моля те да не се изказваш като Леонардо Ди Каприо на носа на Титаник.

Ще ти отговоря буквално, риториката е за философите:
Аз, дали съм сериозен или не, мисля, че ще ти е трудничко да прецениш на база как си разределям разходите за придвижване. Как реши, с какви части ми е "приоритетно" поддържането? Фактът, че мразя да се харча за некачествения БГ бензин и искам да минавам много с малко, ме прави несериозен, така ли? Евала за разсъжденията. Сигурно ти си супер пич, щом караш на бензин. Сериозен си като гробарска лопата, особенно след като ти си звънял на същия колега за части втора ръка.
П.П. Спести ми лафовете, които бяха актуални когато завършвах техникум - нито ме знаеш, нито ще ме знаеш някога(след коментара ти). Приятен ден ти желая.

Пон Апр 06, 2015 5:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5470
Отговори с цитат
Alxx написа:
Сериозен си като гробарска лопата

Колега, една идея по-внимателно с епитетите, за да запазим добрия тон и дух :idea:
Колкото по-малко спам по темата толкова по-полезна ще е тя.

Пон Апр 06, 2015 5:55 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  >