Отговори на тема стр <  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 648
Автомобил: E180 2ZR-FXE/B14 EJ255/HT H27A
Телефон: 0886738903
Рейтинг: 698
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Няма еднозначен отговор, кой е по-добрия модел. 3тата обява е значително по-новата кола, на новата платформа, с много повече пространство в купето, с по-голям багажник, по-тежък, със същата кутия и задвижване, с малко по-различен мотор и пластмасови колектори, но въпреки мястото в интериора е доста по-пластмасов от предишния и специално при мен по-малко ергономичен. 1вата обява пък е добрия Форестър от 1997 год. с нови ламарини и мощен мотор, общо взето с изчистени детски болести. По-малък е и отвън и отвътре. И двете коли ще вървят добре, но и двете могат да бъдат големи кръвопийци. Имат двойна разлика в цената и странно съвет търсиш, не знам кой би дал.
За 2рата обява вече коментирах. Новото е мнение, че не би трябвало да има проблеми и бе са пестени пари по нея. По прости сметки само описаните неща струват 10-12к лв. Който я купи и я кара така, ще е безкрайно щастлив човек.

Съб Мар 28, 2015 11:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
danco3311 написа:
http://www.cars.bg/?go=cars&search=1&advanced=&fromhomeu=2&publishedTime=0&filterOrderBy=1&showPrice=&autotype=1&stateId=1&offerFrom4=1&offerFrom1=1&offerFrom2=1&offerFrom3=1&categoryId=0&doorId=0&brandId=76&modelId=1327&fuelId=1&gearId=1&yearFrom=&yearTo=&priceFrom=&priceTo=&currencyId=1&man_priceFrom=&man_priceTo=&man_currencyId=1&powerFrom=200&powerTo=&steering_weel=0&colorId=0&is_carinbg=0&regionId=0&conditionId=1

Интересува ме първият и третият автомобил.Някой знае ли нещо за тях ? А и като модели кой от двата е по-добър.Благодаря предварително.

Първата кола беше на Киров Бош - офиса на Суходолска.
Много лачена, но с яко увиснала задница - плаче за комплект пружини и амове ( около 800лв ). Не е нов внос - явно е бартеросана в Капитолия с доплащане за нещо ново.

Огледай я в сервиз и си прецени, защото тази цена може да подлежи на коментари, а и колата е поне на реални километри...

Въпреки че питаш за 1 и 3 та кола, ще дам инфо и за 2-рата. Тя беше на колега от форума и в нея има вкарани 50 000лв... Точно така 50 бона. Познавам човека лично, не е жалил пари и беше маниак на тази тема. Колата е след ремонт на двигател и е с 6 сепенна кутия пълен комплект ( 6000лв ).
Има щети от градушка, но е много сериозна кола.
Щях да я купувам навремето но не стигнаха парите - вървеше брутално.

Нед Мар 29, 2015 9:53 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: subaru forester
Телефон: 0888508338
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Момчета,благодаря ви за подробните отговори,помогнахте ми :) . Ще трябва да се поразровя повече за Субару Форестер и да намеря майстор,с който да оглеждаме колите.

Нед Мар 29, 2015 12:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Simeon Aleksandrov написа:
Момчета,благодаря ви за подробните отговори,помогнахте ми :) . Ще трябва да се поразровя повече за Субару Форестер и да намеря майстор,с който да оглеждаме колите.

С майсторите е лесно - има хора които разбират - виж раздел сервизи/магазини, но не очаквай някой да тръгне с теб по автокъщи - харесваш си колата и си уговаряш оглед. Така работи системата.

По трудно е намирането на читава кола, особено 2.5 ХТ.

Нед Мар 29, 2015 4:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Само за инфо, днеска бяхме в Капитолия и взехме синьото фори и го закарахме в субароленд на околовръстното. На 64000км реални със сменен двигател на 20000км. Била купена от Субару българия. Колата е доста ръждясала по сглобките и по думите на Краси е стояла доста без да се кара. Турбото не пълнеше като хората, можело да е от стоенето, следователно не вървеше както трябва. Заден ляв амортисьор беше протекъл. Шум в диференциала, теч от скоростната кутия. Колата е с щети от градушката, спукано предно стъкло. Преден ляв подкалник счупен и предна лява гума различна от другите. Иначе уникален цвят и музика. Шофьорската седалка беше скъсана. Казаха ни, че щетите от градушката щели да ги оправят за тяхна сметка... Принципно мене много ми хареса, но заради ръждата и предполагаемото нехайно стопанисване ми казаха да не рискувам. Ако на някой му попадне инфо за читаво 2.5ХТ с ръчни скорости бих му бил много благодарен ако даде ехо :) Иначе утре ще ходим да видим виненото(400кс) :) Но по-скоро от любопитство. Надявам се да съм бил полезен.

Чет Апр 02, 2015 8:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Нов фен
Отговори с цитат
Големи благодарности.Значи първото отпада като вариянт и ще гледаме сивото.

Чет Апр 02, 2015 10:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, от известно време се запалих по Subaru и по специално по Forester и Outback и искам да ви попитам какво ви е мнението за тези и съответно за търговците им, и дали някой ги е гледал. Благодаря ви.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9ab7in
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9ab7in
http://www.cars.bg/c1018827

Пет Апр 03, 2015 12:34 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,някой да има информация за този Форестер ? Вижда ми се читав,на външен вид,но..... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9abx22

Пет Апр 03, 2015 1:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 198
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
didobest написа:
Здравейте,някой да има информация за този Форестер ? Вижда ми се читав,на външен вид,но..... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9abx22

От снимките се вижда още ,че колата работи а чека свети.....има и газ ....задължително трябва да се кара на сервиз преди покупка според мен. :idea:

Пет Апр 03, 2015 4:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
От снимките се вижда още ,че колата работи а чека свети.....има и газ ....задължително трябва да се кара на сервиз преди покупка според мен. :idea:[/quote]
Без да го питам,човека ми каза,че от както е сложил инжекциона,като работи на тихи обороти,свети чека.И нормално ли е разход от 14 до 18 градско?

Пет Апр 03, 2015 5:57 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Според мен - напълно нормално . Карам едно Фори - 170 коня с газова Фобос 4 - при софийско градско - 14-15 /100. Не е лошо и една диагностика на газовата да си направиш, че при тези 177 коня на бензин ще влезеш в приключения...:)

Пет Апр 03, 2015 7:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 198
Автомобил: subaru outback 2.5
Рейтинг: 24
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Това че е бил откровен за нещо което и сам си щял да забележиш ,не трябва да те успокоява. Провери колата в сервиз задьлжително....относно разхода вьв форума има тема за това ,потьрси я... :) може и да е нормален....не си написал дали става вьпрос за газ или бенэин.

Пет Апр 03, 2015 7:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
subaruhipo написа:
Това че е бил откровен за нещо което и сам си щял да забележиш ,не трябва да те успокоява. Провери колата в сервиз задьлжително....относно разхода вьв форума има тема за това ,потьрси я... :) може и да е нормален....не си написал дали става вьпрос за газ или бенэин.

Прочетох за разхода,от 14 до 20 градско,за газ става въпрос.Каза ми,че зимата му е стигал и 18/100 газ,градско.

Нед Апр 05, 2015 9:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 27
Автомобил: Audi A6 2.5TDI
Нов фен
Отговори с цитат
Има ли някой от Плевен дето им разбира да ходи набързо да го види това? Доколкото знам е от Швейцария и било много добро, ама повече мнения по-добре! http://www.mobile.bg/11427819753966013 И също, това синьото от Капитолия няма ли кой да го погледне отблизо и да каже болежките му?

Пет Апр 10, 2015 7:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 130
Автомобил: VW Passat
Телефон: 0899 951 395
Рейтинг: 337
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kristiyan929 написа:
... И също, това синьото от Капитолия няма ли кой да го погледне отблизо и да каже болежките му?

Гледано е, казвано е:

Vmax написа:
...Първата кола беше на Киров Бош - офиса на Суходолска.
Много лачена, но с яко увиснала задница - плаче за комплект пружини и амове ( около 800лв ). Не е нов внос - явно е бартеросана в Капитолия с доплащане за нещо ново.
Огледай я в сервиз и си прецени, защото тази цена може да подлежи на коментари, а и колата е поне на реални километри...

bullitt написа:
Само за инфо, днеска бяхме в Капитолия и взехме синьото фори и го закарахме в субароленд на околовръстното. На 64000км реални със сменен двигател на 20000км. Била купена от Субару българия. Колата е доста ръждясала по сглобките и по думите на Краси е стояла доста без да се кара. Турбото не пълнеше като хората, можело да е от стоенето, следователно не вървеше както трябва. Заден ляв амортисьор беше протекъл. Шум в диференциала, теч от скоростната кутия. Колата е с щети от градушката, спукано предно стъкло. Преден ляв подкалник счупен и предна лява гума различна от другите. Иначе уникален цвят и музика. Шофьорската седалка беше скъсана. Казаха ни, че щетите от градушката щели да ги оправят за тяхна сметка... Принципно мене много ми хареса, но заради ръждата и предполагаемото нехайно стопанисване ми казаха да не рискувам. Ако на някой му попадне инфо за читаво 2.5ХТ с ръчни скорости бих му бил много благодарен ако даде ехо :) Иначе утре ще ходим да видим виненото(400кс) :) Но по-скоро от любопитство. Надявам се да съм бил полезен.

Съб Апр 11, 2015 11:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Колега благодаря! Нещо съм разсеян последно време. Ама на снимките иначе това синьото са го издокарали на вид... Ще чакам да видим дали някой колега от Плевен ще се отзове да го погледне сивото. :) Весели празници!

Съб Апр 11, 2015 4:22 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 72
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,
от доста време карам Аутбек, а на последък се оглеждам около Форестърите. Та питането ми е за този http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 9753966013
дали си заслужава да отида до Плевен или вече е видян от човек от форума, че сериозно съм се насочил да мина от Аутбек към Форестър.

Вто Апр 14, 2015 11:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
Ааа колега :D Заплюл съм си го този :beer:

Вто Апр 14, 2015 5:00 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Не знам кой какво си е заплюл кандидат-колеги, ама ако си търсите сериозно кола 200км преход до Плевен надали ще ви събори, да не говорим че там има член на форума със сервиз, където може да си проверите колата.

И преди да питате кой е - вижте с търсачката :idea:

Вто Апр 14, 2015 6:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Нов фен
Отговори с цитат
То на мен попринцип ми го препоръчаха точно този форестър в Плевен. Имам приятел който се занимава с внос на автомобили от Швейцария от Плевен и ми каза че този е бил много добър екземпляр и да го взимам. Аз обаче исках да пробвам и с второ мнение от някой колега. Здраве да е ако го вземе някой преди мен дано сполучи! Аз ще си поръчам внос на друг същия :)

Вто Апр 14, 2015 9:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 104  >