Твърде много може да се каже... малко от това има смисъл но ..
Окачване 5+ за здравина , 3+ за комфорт.
Двигатели: Всякакви но все боксерни. И с калпави гарнитури, и харчеши много и с въртящ момент като на локомотив с турбо и звучни 6 цилиндрови, зависи от избора.
Поведение на пътя: Рабираемо и ясно.. да кажем оценка 4+, на мокро и на сняг 5+.
Скоростни кутии: Надеждни но остарели според мен..особено автоматите, но за тая цена толкова може.
Купе: Добро и красиво.. доста красиво. Няма ръжда. Тук там алуминий за да е по интересно с ремонта. ( примерно преден капак )
Интериор: Добри материали, но на места японски инженеринг.. т.е да се чудиш какво са мислили докато го конструират.
( Пример: За да свалиш жабката трябва да свалиш най напред подлакътника и после общо 5 неща )
Прозорци без рамки, е влиза ми вода през отворения прозорец като набия спирачките... но за тази красота и на това съм съгласен.
Аеродинамика .. при затворени прозорци.. до 180 нищо интересно. При отворен прозорец .. духа много ако го отвориш над 3 см.

Имал съм други коли , които смучат навън от прозореца, тази прави завихряния. Шибидах -шумен при високи скорости.
Седалки - средно добри, но не префектни.
Офроуд качества: Ниско е .. конкретно за Легаси.
Части по окачването.. нормално евтини.
Части по купето.. скъпи, понякога доста особно фарове и стопове, защото не е най-масовия автомобил и няма алтернативи на оригиналните.
По двигателя - нормални цени.. но трябва специализирани сервизи.. не всеки иска да пипа такива двигатели... сервизи обаче има .. и са добри.
Флуиди в системите. Изискват регулярна смяна, по често от някои европейски марки.
Развлекателна система. Морално остаряла и много трудна за преправяне.
Спирачки - 4+ по шестобалната система.
Кеф от колата... 5+ поне за 6 цилиндровия двигател и 2.5 турбото.