Отговори на тема стр <  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 104  >
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 424
Автомобил: Audi A8
Рейтинг: 91
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,

Трябва ми малко помощ за избор на Фори и ще съм много благодарен, ако може да изкажете вашето мнение :)

От няколко дни се оглеждам за закупуване на автомобил и към момента съм се насочил към Субару Форестер (SG). Съответно имам и няколко колебания относно:
1. Комфорт на автомобила. В момента имам бензинов РАВ 4 2003-та и като цяло не ми харесва комфорта в автомобила. Лично за мен е шумна в купето от към двигател и преминаването през дупки и неравности се усеща доста неприятно. Отделно има едно гадно сяцане при връщане и подаване на газ-та. Ако някой може да сподели как е във Фори-то ще съм му много благодарен.
2. Автомат или Ръчна скоростна кутия - Кое от двете и защо? Сякаш клоня повече към автомат, но ме притеснява дали се представя добре като е с 4 скорости
3. Слаби места - има ли нещо специално за което да се оглеждам или за някакви проблеми, които са типични за този автомобил.
4. Разход - вероятно на колата ще бъде монтирана АГУ, надявам се няма да срещна някакви проблеми с това.

В момента заглеждам тези 2 екземпляра:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427727263234368

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11424678267840180

Като съм се спрял на тази автокъща, защото съм купувал 2 автомобила от тях и съм сравнително доволен с малки бележки.

Благодаря предварително!

Сря Апр 15, 2015 2:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Outback 3.6, Subaru Baja 2.5
Телефон: 0878687181
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
"Колата е закупена от представителство на SUBARU. " там съм гледал поне 5-6 форита за последната година.Всички са от "предствителство на субару" истината е че е намерил пазарна ниша и продава много форита. Общо взето са читави,напудрени,измити и със "сервизни книжки". Колега ако имаш късмет ще е читаво.Там цена не свалят:) и не се пазари - няма мисал.Неговите коли са май добри. Успех в избора. Аз търсих 6 години:)

Сря Апр 15, 2015 9:24 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
DJANO написа:
Здравейте колеги,

Трябва ми малко помощ за избор на Фори и ще съм много благодарен, ако може да изкажете вашето мнение :)

От няколко дни се оглеждам за закупуване на автомобил и към момента съм се насочил към Субару Форестер (SG). Съответно имам и няколко колебания относно:
1. Комфорт на автомобила. В момента имам бензинов РАВ 4 2003-та и като цяло не ми харесва комфорта в автомобила. Лично за мен е шумна в купето от към двигател и преминаването през дупки и неравности се усеща доста неприятно. Отделно има едно гадно сяцане при връщане и подаване на газ-та. Ако някой може да сподели как е във Фори-то ще съм му много благодарен.
2. Автомат или Ръчна скоростна кутия - Кое от двете и защо? Сякаш клоня повече към автомат, но ме притеснява дали се представя добре като е с 4 скорости
3. Слаби места - има ли нещо специално за което да се оглеждам или за някакви проблеми, които са типични за този автомобил.
4. Разход - вероятно на колата ще бъде монтирана АГУ, надявам се няма да срещна някакви проблеми с това.

В момента заглеждам тези 2 екземпляра:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11427727263234368

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11424678267840180

Като съм се спрял на тази автокъща, защото съм купувал 2 автомобила от тях и съм сравнително доволен с малки бележки.

Благодаря предварително!

Ако може направете тест драйв и преценете дали ви допада. Ако не дават, помолете някой от колегите от форума да направите такъв.

Всичко е въпрос на усещане - сядаш, караш и казваш - това е моето Субару или това не е моят автомобил.
Иначе няма нищо страшно - харесваш си един екземпляр и го водиш на преглед преди да го купиш (виж темата Бели сервизи).
Ако продавача ти откаже преглед в сервиз, го отсв...ш и търсиш следащо Субару.

Дано съм бил полезен

Сря Апр 15, 2015 10:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Някой да знае нещо за http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9g02zk ? Как ви изглежда?

Сря Апр 22, 2015 3:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 433
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
adamof написа:
Някой да знае нещо за http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9g02zk ? Как ви изглежда?

Всеки ден минавам покрай него на път за работа, но не знаех, че се продава. Кара се редовно и не изглежда да е с увиснала задница. По обстойно не съм го разглеждал :pardon:
Само с разхода не съм съгласен, но може и да греша

Ако идваш да го гледаш се обади, ако няма с кого да го гледаш. Не че съм много вещ, но имам познат в сервиз, а и карам Дядо му, само че :turbo: :giggle:

Поздрави и дано съм бил полезен! :beer:

Чет Апр 23, 2015 10:24 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!
По принцип със жената доста пътуваме, къмпингари сме и рибари а в последните няколко години се занимавам с екологични проекти и по този повод се налага да се придвижваме по черни пътища и да се пендечим по разни баири с доста багаж. Сега го правим с един Сценик от който сме доволни, но все се заглежда ме по разни СУВ от класа на ЦРВ и Форестър. На последък доста се склонихме към Форестър и тази година, живот и здраве, ако е рекъл Бог, е доста вероятно да се приобщим към вашето братство.
Искам да ви попитам имате ли информация за този автомобил? Дали собственикът пише във форума или пък някой го познава?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9hjl14
Ако разрешите и още един въпрос. Кой двигател е за предпочитане - 125 или 158 коня? Какви са разликите в консумацията и поддържането?

Пон Апр 27, 2015 10:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Тази кола имаше снимки в мобилето -градушкова иначе изглежда добре, предполагам е същата. Гледах я цената е много ниска.!

Вто Апр 28, 2015 7:40 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте . Време ми е за "нова" колица и искам да е Субару. Ориентирал съм се към Фори първо поколение 170кс с ръчни скорости :cool: . Какво ви е мнението за този екземпляр в София http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9ht7tm

Вто Апр 28, 2015 8:07 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ви колеги! И на мен ми се стори ниска цената. На която и да се спра, със сигурност ще я водя на преглед.

Вто Апр 28, 2015 8:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Здравейте . Време ми е за "нова" колица и искам да е Субару. Ориентирал съм се към Фори първо поколение 170кс с ръчни скорости :cool: . Какво ви е мнението за този екземпляр в София http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=Т

Това е мнение видяно само от снимките- предна броня - правена - няма ги пръскалките на фаровете, заден капак правен - няма ги емблемите с- турбо, форестер и субару.Предна решетка - нова боя :).Много лъскава - предполагам боядисвана на детайли- вратите не са пипани - стои си стикера Forester- тук трудно се намират( черната лента) .Как така всички са на по 137000 км.- тези хора не ги ли карат там:)

Вто Апр 28, 2015 9:06 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 94
Автомобил: Subaru Forester 2.0 2006г.
Телефон: 0885868444
Рейтинг: 19
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Кольо написа:
Благодаря ви колеги! И на мен ми се стори ниска цената. На която и да се спра, със сигурност ще я водя на преглед.

Здравейте, колата е на мой познат - купена е тук, гледана е както си пише в книгите...
Човекът си купи друга кола и тази вече на му трябва.
Затова я купих аз - тези дни ще си я взема :)

Сря Апр 29, 2015 4:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
То километрите спрях да ги гледам :giggle: ориентирам се по шофьорското място и се надявам да имам късмет :bow: кусурите дето си набелязъл са приемливи , и без това не исках да пише каква марка е ... в сервиза ще е момента на истината :)

Чет Апр 30, 2015 7:52 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Александър написа:
Кольо написа:

Здравейте, колата е на мой познат - купена е тук, гледана е както си пише в книгите...
Човекът си купи друга кола и тази вече на му трябва.
Затова я купих аз - тези дни ще си я взема :)

Със здраве да си я ползваш! Наистина мислех да му се обаждам на човека, но в момента така или иначе нямам парите!

Пет Май 01, 2015 3:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,ако някой има интерес за този форестер http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11426700266021504&slink=9itgx1 ,изобщо да не ходи да го гледа,само си бих пътя напразо.Първо,продавача ми каза,че се намира в някаква база,при негов приятел,в последствие се оказа,че е в Горубляне.Питах го няколко пъти по телефона има ли ръжди,отговора бе,че няма и точка.В обявата пише,че е с чисто нови гуми,да ама са били нови преди 5-6 години и стават само за боклука,износени са неравномерно а задното гърне толкова е изгоряло,че почти го няма.Натиснах една от ръждите,които той не е видял и пръста ми влезе до мокета,това е в задните бомбета и от двете страни.

Съб Май 02, 2015 3:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 127
Автомобил: Subaru Outback 3.6R 2010
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Някой да може да види това Субару http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 8544168886 , че мой приятел се интересува, а си е далеч от Бургас, нещо по снимките да ви прави впечатление, че не е както трябва?

Outback 2010 3.6;
Outback 2015 3.6;
Outback 2017 3.6;
Outback 2005 2.5;
Outback 2006 3.0;
Outback 2010 2.5 ....

Пон Май 04, 2015 7:02 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Забележка на десен праг(не се вижда ясно), броня за боя и дилърска газова уредба, която в пакет с изтъркания волан предполага доста повече от обявените 180к км. Стара кола - как да е, ама стара газ - всеобщо мнение тук е, че може много да боли.

Пон Май 04, 2015 11:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 5
Автомобил: Peugeot 206 1.4 75hp
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, (надявям се) бъдещи колеги!

Какво ви е мнението, а ако може и някой съвет за евентуална покупка на Фори от Германия по подобен начин, описан от човека в допълнителната информация на тази обява.

http://www.mobile.bg/11430492065114196

Много ми се иска да сменя малкия пежак, тъй като семейството ми нарастна с един малък човек и вярвам се сещате, че хечбека ми и крайно нефункционален. Благодаря ви предварително за оказаното съдействие!

Сря Май 06, 2015 10:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 95
Автомобил: Forester 2006/ 2.0/ AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте банда! Опитвам се да влезна във вашия отбор, но никак не е лесно :( . От известно време съм регистриран във форума, но досега се занимавах само с четене, сега реших да се покажа. Накратко търся Форестър 2005-2006, двигателите които гледам са в диапазона 157-177 кончета- ръчки. Мисля и за автоматик, но евентуално на 177 коня. Бюджета ми е 9000.
Та в този ред на мисли някои има ли представа от тази кола, стои от доста време в мобилето: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11417640196307695&slink=9k1mip
От това нямане взех да поглеждам и към Аутбеците, но ми се ще един Форко да покарам.
Накратко за мен, не съм имал досега такъв тип кола, имам някакъв опит с джипчета. Обичам риболова, особенно пъстървовия по малките планински рекички, където си с макс още един колега. Обичам да пътувам, съответно и планинските терени не са ми чужди. Тежък офроуд няма да правя, но смятам да го запозная с колкото се може повече черни пътечки. Правя повече от 20 000 км на година, което означава, че ми трябва и газова.
Та това е от мен, ще съм благодарен на всякаква помощ. Виждам, че има доказани хора във форума при търсене на Аутбеци, за Форестър поне аз не съм видял такъв. В случай, че пропуска е мой ще се радвам да ми го посочите.

Поздрави,
Миро

Сря Май 06, 2015 10:15 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колата е доста нова затова е важно да се проследи сторията й назад. Какво кога е сменяно. До 100 000 км има няколко интервала на обслужване. Вижте дали има сервизни документи за тях. След това колата е добре да отиде в сервиз за цялостна диагностика. Така ще се разбере предварително какви разходи евентуално чакат след покупката.

Чет Май 07, 2015 8:16 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 433
Автомобил: Outback H6 B13, Forester SG 2.5XT
Телефон: 0894414176
Рейтинг: 162
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Marlin написа:
Здравейте банда! Опитвам се да влезна във вашия отбор, но никак не е лесно :( . От известно време съм регистриран във форума, но досега се занимавах само с четене, сега реших да се покажа. Накратко търся Форестър 2005-2006, двигателите които гледам са в диапазона 157-177 кончета- ръчки. Мисля и за автоматик, но евентуално на 177 коня. Бюджета ми е 9000.
Та в този ред на мисли някои има ли представа от тази кола, стои от доста време в мобилето: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11417640196307695&slink=9k1mip
От това нямане взех да поглеждам и към Аутбеците, но ми се ще един Форко да покарам.
Накратко за мен, не съм имал досега такъв тип кола, имам някакъв опит с джипчета. Обичам риболова, особенно пъстървовия по малките планински рекички, където си с макс още един колега. Обичам да пътувам, съответно и планинските терени не са ми чужди. Тежък офроуд няма да правя, но смятам да го запозная с колкото се може повече черни пътечки. Правя повече от 20 000 км на година, което означава, че ми трябва и газова.
Та това е от мен, ще съм благодарен на всякаква помощ. Виждам, че има доказани хора във форума при търсене на Аутбеци, за Форестър поне аз не съм видял такъв. В случай, че пропуска е мой ще се радвам да ми го посочите.

Поздрави,
Миро

Предполагам, че колегата kulzari ще може да ти помогне с мнение, ако го е гледал де, понеже е Плевенчанин, има SUBARU, а и има сервиз!!!
PS: Наистина седи от доста време, за което явно си има причина!!!
:beer:

Чет Май 07, 2015 7:55 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 104  >