Отговори на тема
 Някой гледал ли е Форитата от 1999г в Мобиле.бг 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1016
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Ако ти предложат още едно , и не те хванат , обади се :smt112 :smt112 :smt112
Между другото, за кви кинти го дават? :D

Сря Фев 20, 2008 3:25 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Тея в София бяха доста зле. Миналият петък ги обиколих всичките. Има един син на Горубляне (2000г) със скъсан маншон и подозрения за каре (италиански е) има един червен в ОК (1998) който изглеждаше относително прилично. Тези които бяха над 15К не съм ги гледал.

Сря Фев 20, 2008 4:41 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 128
Автомобил: Forester 2,5 XT
Телефон: 0888712625
Рейтинг: 11
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Карал съм кола от Италия, макар и не форестер, и нямам забележки, мисля, че има мит за колите от там...
не знам изобщо защо се занимавате с покупка от БГ, аз се мъчих с вносители на всякакви нива и отношения и се видях в чудо...
накрая отидох до Германия и за 3 дни въпроса приключи с с нетна печалба от към 4000 лв...след подръжката...
тук цените са уажасно надути....имаше и оферта за кола на 24 000 лв...от 1999, може да се намери и за 5500 евро...
а в Англия има и за 1500 лири, но трябва да се реши въпроса с обръщането на дирекцията.... :D

Чет Фев 21, 2008 12:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 899
Рейтинг: 266
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
...и аз ги позагледах, но до към 15 000 нищо не ставаше, само дето си направих разходката до София от Варна. Имам приятел в Щудгарт и май ще се замъкна до там пролетта, не толкова до цената, но поне да знам, че като дам определени пари ще карам нещо...

Чет Фев 21, 2008 3:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Колите внос от Италия са зле по статистика. Както и има огромна разлика в манталитета на населението на северната и южната част от страната. Съответно и в състоянието на колите там. Колкото до внос - огледах какво има налично в Белгия и Германия и Щатите, резултата беше че почти нямаше разлика в цена+доставка със софийските автокъщи. По щатско имаше относително добри оферти но нямаш варианта с двулитровият двигател. И по тази причина от днес съм горд собственик на Форестър купен от една софийска автокъща. На пръв поглед съотношението цена/какво получих беше добро. Като отида на няколко риболова и се подрусам по баирите, ще видим.

Чет Фев 21, 2008 6:31 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Outback-Fan написа:
Някокй гледал ли е Форитата от 1999г в Мобиле.бг ? Интересува ме, дали са сравнително читави или са италианки и за нищо не стават?
Предлагат ми едно Фори от немско, ама искам да разбера дали си заслужава труда и гимнастиката. Форито е 1999, 125 кончета

Извинявайте, ама....чак сега виждам кой е пуснал темата, хаха :lol: :lol: :lol:
Ти сериозно ли...Форестър :lol: :lol:
Опел и надеждност.... :lol: :lol:
Ударил си си главата сигурно, щом се замисляш на оферти за Форита :)

Чет Фев 21, 2008 7:06 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Ха, да не ги правиш ти Опелите, че да се заяждам :-D
Пък спор Opel vs Subaru е повече от ИЗЛИШЕН ! ;-)

Пон Фев 25, 2008 6:15 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 9
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
имам една молба - ако някой е гледал някои от форестърите от мобиле.бг ако може да сподели отзиви. предстои ми купуване и не ми се обикаля съвсем цяла България. иначе за опелите - голяма работа са имах корса 93г. - всяка седмица правех нещо по нея и тойота терцел 85 - ми кво да ти кажа - няма сравнение. сега си търся субару - новите тойоти май вече не са това което са били.

Нед Юни 01, 2008 10:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Автомобил: Субару Горски
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Aми, същите са, че и по-добри! Аз освен Форестера, съм карал и Тайота Kоролла и Тайота Ярис Версо - два броя. Какво да ти кажа, Kороллата я караше зверски целия IT отдел в продулвение на 4 години и не каза "Гук".

Никога не са влизали Тайотите в сервиз за нещо повече от накладки, масла, филтри, антифриз... За сметка на това имахме две C4 - то не бе ходене по сервизи, не бе чудо, Рено Megane - същата работа, дефекти, дефекти...

Карах и един РАВ-4, мога да кажа също много добра кола и много икономична.

Нед Юли 06, 2008 10:11 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5906
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Shkogi написа:
Aми, същите са, че и по-добри! Аз освен Форестера, съм карал и Тайота Kоролла и Тайота Ярис Версо - два броя. Какво да ти кажа, Kороллата я караше зверски целия IT отдел в продулвение на 4 години и не каза "Гук".

Пълни глупости :wink: Нашите служебни също са Тойота и се карат от един човек обиновено и казват не само гък и ох и ръжда и какво ли не... Попрочети форума на Тойота и тогава прави заключения.

Пон Юли 07, 2008 5:57 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Тойота Корола 2003г г. мисля беше-може би след ладата на която карах шофиорския курс навремето,това е най неприятната за каране кола,която съм карал!

Пон Юли 07, 2008 3:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Subaru Extremist
Аватар

Постове: 1099
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
simbat написа:
Тойота Корола 2003г г. мисля беше-може би след ладата на която карах шофиорския курс навремето,това е най неприятната за каране кола,която съм карал!

Абсолютно.

Вто Юли 08, 2008 11:21 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема