| Автор |
Съобщение |
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
...никога не е излишна и никой не те бие по главата да я натискаш постоянно - важното обаче е, че можеш 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Нед Мар 16, 2008 11:41 pm |
|
|
|
Vmax
|
аз съм новак още с моята - купих я преди коледа
Ако ще ти трябва снегорин - Форестър, но си мисля че с една импреза ще се родиш стига да намериш читава  Но за едно мога да ти дам съвет с 100% - Субару е марката 
|
|
|
|
| Пон Мар 17, 2008 9:48 am |
|
|
|
Vmax
|
вчера се прибирах към София по Хемус - среден разход 10,5 на сто пропан-бутан  - не е зле, а - за 165 кончета автомат 4х4, нещо не се сещам друга кола да влезе в тия норми, а и не обичам да карам в дясната лента ако се сещате
По - голям двигател - по добре, мисля че никой няма да фалира с 1-2 литра пвоече разход на газ - поне ще кара Субару
А за мобилето - ралични са офертите щото внасят много боклук от Австрия, а тези от Швейцария си държат цени заради по добрата подръжка
|
|
|
|
| Пон Мар 17, 2008 9:55 am |
|
|
|
ijk
|
|
Аз мислех, че боклука идва предимно от Италия, а от Австрия, Германия и Швейцария са добре. В тези страни нямаше ли някакви задължителни поддръжки за всеки автомобил?
и малко off: Impreza'96 добра реколта ли е?
|
|
|
|
| Пон Мар 17, 2008 11:05 pm |
|
|
|
Vmax
|
Австрийците са супер селяндури и карат много субита особенно в планинските райони - правят над 300 хил км пробези, като най строг е качествения контрол в Швейцария, после в Германия и т.н. Виж в мобилето има една две Австрийски нов внос - пише че всичко било сменено - като почнеш от ремъци та до пиньони, шарнири и др. елементи по ходовата част - смятай преди това как е биа подържана тая кола.
И се явява наш Бай Ганьо в Австрия дето иска да купи по-по най - евтино че да може после с малко напудряне да прекара някой мераклия
А напоследък и швабите се изтарикатиха - купуват коли от Италия и ги продават като за немски - то в Германия почти няма търговци на коли които да не са араби или турци - сещай се 
|
|
|
|
| Вто Мар 18, 2008 1:03 am |
|
|
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Vmax написа: Австрийците са супер селяндури и карат много субита особенно в планинските райони - правят над 300 хил км пробези, като най строг е качествения контрол в Швейцария, после в Германия и т.н. Виж в мобилето има една две Австрийски нов внос - пише че всичко било сменено - като почнеш от ремъци та до пиньони, шарнири и др. елементи по ходовата част - смятай преди това как е биа подържана тая кола. И се явява наш Бай Ганьо в Австрия дето иска да купи по-по най - евтино че да може после с малко напудряне да прекара някой мераклия А напоследък и швабите се изтарикатиха - купуват коли от Италия и ги продават като за немски - то в Германия почти няма търговци на коли които да не са араби или турци - сещай се 
И аз съм чувал, че е точно така. Най-добре от Швейцария или гледана кола от Германия.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Вто Мар 18, 2008 10:52 am |
|
|
|
veno
|
Vmax написа: Колега аз карам такава - 2002г автомат, само че се води аутбак, защото е американска и окачването е малко по високо от нормалната импреза. Моята е с двигател 2.5 - 165 к.с. и карам на газ - изжанградско 11-12 зависи колко ти е тежък крака  , градско 15-17 в София Вдига 200км/ч за нула бройки и е много приятна за каране. Клиренс - честно казано дори тази с подсилено окачване и по висока, не е кой знае колко висока, така че ако ще кръстосваш ниви и полета, направо се насочи към Легаси Аутбак, Импрезата си е с нормална височина колкото една Мазда или Ауди. Успех 
Колега а да попитам само за 2.5 литровия двигател 165 коня не се ли плаща акциз ?
|
|
|
|
| Пон Юли 07, 2008 11:58 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
veno написа: Vmax написа: Колега аз карам такава - 2002г автомат, само че се води аутбак, защото е американска и окачването е малко по високо от нормалната импреза. Моята е с двигател 2.5 - 165 к.с. и карам на газ - изжанградско 11-12 зависи колко ти е тежък крака  , градско 15-17 в София Вдига 200км/ч за нула бройки и е много приятна за каране. Клиренс - честно казано дори тази с подсилено окачване и по висока, не е кой знае колко висока, така че ако ще кръстосваш ниви и полета, направо се насочи към Легаси Аутбак, Импрезата си е с нормална височина колкото една Мазда или Ауди. Успех  Колега а да попитам само за 2.5 литровия двигател 165 коня не се ли плаща акциз ?
акциз ще има, но в случая сумата няма да е безбожна - мисля, че към 5-600лв.
|
|
|
|
| Вто Юли 08, 2008 12:42 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
|
|
Да бе, ама като се сетиш, че ги плащаш заради 2-3 коня и някак ти става тъпо.
@ender, колега, ти къде беше в неделя ?
|
|
|
|
| Вто Юли 08, 2008 1:04 pm |
|
|
|
veno
|
ender написа: veno написа: Vmax написа: Колега аз карам такава - 2002г автомат, само че се води аутбак, защото е американска и окачването е малко по високо от нормалната импреза. Моята е с двигател 2.5 - 165 к.с. и карам на газ - изжанградско 11-12 зависи колко ти е тежък крака  , градско 15-17 в София Вдига 200км/ч за нула бройки и е много приятна за каране. Клиренс - честно казано дори тази с подсилено окачване и по висока, не е кой знае колко висока, така че ако ще кръстосваш ниви и полета, направо се насочи към Легаси Аутбак, Импрезата си е с нормална височина колкото една Мазда или Ауди. Успех  Колега а да попитам само за 2.5 литровия двигател 165 коня не се ли плаща акциз ? акциз ще има, но в случая сумата няма да е безбожна - мисля, че към 5-600лв.
По мои сметки за 2 коня отгоре ще е към 4200 лв.
|
|
|
|
| Вто Юли 08, 2008 1:54 pm |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
|
|
точно толкова ще е 121kw X 35лв.=4235лв.
_________________ 2002 Subaru Legacy 2.5 GX luxe Sedan
|
|
|
|
| Вто Юли 08, 2008 3:25 pm |
|
|
|
Vmax
|
в нормална държава ще има акциз, макар и не толкова, защото се плаща само за горницата над 163 к.с. - т.е. за 2 к.с.
В моя случай обаче - нема такава кола в базата данни на КАТ, дори и в Германия и я регистрират с двигатела 155 к.с. - просто модела е за американския пазар и в европа я няма в базата данни , да не говорим че на това купе се слагат и по- малки двигатели...и става интересно с малко въображение 
|
|
|
|
| Вто Юли 08, 2008 10:25 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
|
И тук се плаща само за горницата, ама на новите 
|
|
|
|
| Вто Юли 08, 2008 10:49 pm |
|
|
|
tonizdravkov
Регистриран на: Сря Окт 18, 2006 7:53 pm Постове: 768 Местоположение: София,България
Автомобил: 5.7 HEMI
Рейтинг: 30
|
|
а в нормалните държави акциз няма
_________________ 2002 Subaru Legacy 2.5 GX luxe Sedan
|
|
|
|
| Вто Юли 08, 2008 11:19 pm |
|
|
|
Lionko__
Регистриран на: Пет Дек 14, 2007 8:59 pm Постове: 82 Местоположение: Троян
Автомобил: Subaru Outback H6 2008
Рейтинг: 15
|
|
За нормалните държави съм съгласен там няма такива щуротии акцизи не знам си кво. Аз искам да питам тази Imreza от USA ли в копувана и каква е сумата. Аз ще си продавам моята 96 и съм се насочил именно към тази от снимката с кръглите фарове(макар че именно там малко не ми харесва, но задницата стои много яко особено комби). Та понеже имам възможност да си вкарвам от USA каквото и да било. Приблизителна сума, ако си я търся някаде от европейските пазари?
И разбира се саму SUBARU други марки не знам да има и никога няма да се замисля за друго освен SUBARU. С последната Impreza нещо на външен вид се поизложиха.
|
|
|
|
| Нед Юли 13, 2008 1:06 am |
|
|
|