|
Страница 1 от 1
|
|
Инфо за Legacy след 2010г
| Автор |
Съобщение |
|
takinardi
Регистриран на: Пет Апр 03, 2015 9:41 am Постове: 155 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Honda
Рейтинг: 89 
|
Здравейте колеги. Току що се регистрирам с идеята да получа малко инфо относно горепосочения модел и година. Потърсих из подфорума на Легаси, но общо взето за тази модификация ( IV или V се води) не намерих нищо. В мобилето има само две обяви, които съм харесал, които се различават визуално от останалите 10-ина Легаси- та. По- големи джанти, по- голяма решетка и фарове в тъмен хром. Ето пример http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9aa8l3Подхождам, с меко казано, леко недоверие към джамбазки обяви, тип " нов внос". И двете са на 200к км, което за редови или V- образен, добре обслужван двигател е ок, но как стоят нещата при Boxer- a за този пробег? Другото, каква е разликата ( не само визуално) между тази и останалите, които изглеждат някак на невздрачни на фона на тази от обявата. За останалите неща при покупка на нов автомобил на старо няма да питам. Има доволно изписано. Предварително благодаря на отзовалите се.
|
|
|
|
| Пет Апр 03, 2015 10:59 am |
|
|
|
takinardi
|
|
Малко развитие по темата. Ходих да гледам гореспоменатия пример. Проблема е следният- влюбих се, но не знам дали любовта ни ще е споделена. Двигателят работи меко, без вибрации. При запалването нямаше припушване, на тест- драйва при смачкване на газта, също няма черни пушилки или друг цвят. Турбината не я чух да вие. Реагира добре при рязко подаване на газ, в смисъл турбо лаг почти не се усеща. Километрите изглеждат реални, като съдя по износването на интериора, спирачните дискове и т.н. Ако и на диагностиката всичко е ок направо ще се взимаме. Прочетох, че има хора, които разбират от Субару и искам да попитам дали може да се направи диагностика и оглед на място, естествено срещу заплащане?
|
|
|
|
| Нед Апр 05, 2015 8:42 am |
|
|
|
kris_tan
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 Diesel
Рейтинг: 0
|

Почти по същото време, в което си гледал този автомобил аз си закупих такъв. Моят е краят на 2010г., но го купих от София. Вече го имам малко по-малко от 3 месеца и мога да ти кажа, че съм очарован. Предвид факта, че моят беше седял на едно место по-вече от една година имаше малки проблеми с гумите и електрониката, но не нещо сериозно и непоправимо. Наложи се почистване на DPF, след което колата рязко увеличи КПД-то си. Преди да купя моят звяр гледах всички обяви за подобни автомобили включително и тази, която ти си постнал. Между другото този автомобил и автомобилът, който купих ми бяха двата фаворита, но натежа, че този, който купих е с доста по-вече фабрични екстри /фабрични DVD и навигация, спортно окачване, черни лупи, оксидиран хром на решетката и много други/. До този момент съм му навъртял около 4500км. /за около два месеца/. Невероятно динамичен и стабилен автомобил. Реален разход: Извън градско при средна скорост от 120км./ч. – 6.5л./100 /при по-висока скорост нещата се променят/, Градско 7.5-8.00л./100, но имай предвид, че аз имам малко по-агресивно каране, а съпругата ми също шофира автомобила, който факт не е за пренебрегване при определянето на разхода. По отношение на първоначалното обслужване: Сменени масла на двигателя, скоростната кутия, диференциално масло, всички видове филтри, задни тампони, предни дискове в едно с накладките, два броя крушки на предни и задни габарити и пълна диагностика плюс работата, всичко на обща стойност – 780лв. в оторизиран сервиз на „Веко Ойл“ в гр. Габрово. Невероятно обслужване и всичко беше сменено с оригиналните консумативи, които са предписани от Субару /мисля, че изключение направих само за дисковете, като взех също много добри маркови и разликата беше незначителна/. Не зная как са сервизите в София и Пловдив, но в Русе и Габрово се убедих, че са невероятни специалисти и много коректни. Ако питаш мен купувай и не се замисляй!!
|
|
|
|
| Пон Май 18, 2015 4:12 pm |
|
|
|
takinardi
|
Човече, сън не ми остана . Такова мнение исках.  Аз лично не държа на DVD и навигация, но тази и още една са единствени в мобиле- то, както казваш с оксидирания хром, спортно окачване и 18- ки джанти. Определено ще е такова Легаси, но се оглеждам и по чужбина за запазен екземпляр.
|
|
|
|
| Пон Май 18, 2015 10:12 pm |
|
|
|
kris_tan
Автомобил: Subaru Legacy 2.0 Diesel
Рейтинг: 0
|
|
Радвам се, че съм ти бил полезен. Ако искаш по-вече информация ми пиши.
|
|
|
|
| Сря Май 20, 2015 1:45 pm |
|
|
|
takinardi
|
|
Колеги, може ли инфо, какъв тип са крушките на гореспоменатото Легаси- къси, дълги и фаровете за мъгла. На късите съм с ксенон. Също така за подмяна на ксеноновата крушка, дали е нужно да се сваля фара, защото стои точно под една греда или има друг чалъм. Благодаря.
|
|
|
|
| Съб Юни 27, 2015 2:07 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|