Отговори на тема
 Капаче на пръскачка на фар 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 22
Автомобил: Subaru Legacy SW 2.0R 167hp AT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Да е жив и здрав този, който се е сдобил, с никелирана капачка за пръскачка на фар за Легаси! Дано да има къде да я постави, въпреки че не ми се вярва.

Да, вчера останах без капачка на пръскалката на десния фар. Разликата между целостта на двата фара се вижда на снимката.

Та, ако някой може да помогне със съвет, откъде да си намеря такова никелирано капаче, със сигурност ще съм му много по-благодарен, отколкото на онзи от вчера :)

Прикачени файлове:
SubiDoo.jpg
SubiDoo.jpg [ 60.42 KiB | Прегледано 321 пъти ]

Сря Май 27, 2015 7:53 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 51
Автомобил: ex-Subaru Outback 3.0 2007
Нов фен
Отговори с цитат
Огледай добре, защото при свалянето може да са счупили и мястото за което се захваща, и тогава трябва да вземеш цялата пръскалка. Аз съм същия случай, даже и същия фар, имам чисто ново капаче, но без да взема останалата карантия, не мога да го сложа. За нея ми обадиха цени между 140 и 250 лв и още не мога да се навия заради едно капаче да ги дам.

Сря Май 27, 2015 6:33 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 22
Автомобил: Subaru Legacy SW 2.0R 167hp AT
Нов фен
Отговори с цитат
И аз си задавах този въпрос, дали не са счупили и нещо друго, но честно казано не мога да разбера сам.
Междудругото днес стигнах до две места по телефони и мейли:
- едното, разбира се, е subaruparts и те ми обявиха 60 лв. за никелираната пластмаска и 17 лв. за държача. Аз представа си нямам как да разбера, дали имам останал държач или не :-~
- другото място е Imperia - няква морга-автокъща за субарута в Люлин, където пък ми казаха, че имат само цяла машинка и няма как да я разкостят, за да ми продадат само едната пластмаска ](*,)

Сря Май 27, 2015 7:08 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 51
Автомобил: ex-Subaru Outback 3.0 2007
Нов фен
Отговори с цитат
А за цялата машинка казаха ли цена? Ако е нещо разумно, можем да се комбинираме.
Предполагам си от София, може да пробваш капачето което имам да видиш дали може да се монтира или имаш нещо счупено.
Аз съм с Outback но предполагам фаровете ни са еднакви.

Сря Май 27, 2015 7:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2311
Автомобил: EA839,MA1.20
Рейтинг: 506
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
На мен също ми беше паднала тази капачка, може и да са я гепили, ама все едно, нямаше я. Като гледам само тя ти липсва, не ти трябва държач.Около 50-60 лв е от търговците на части.

Сря Май 27, 2015 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема