Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 1 от 1
|
|
Закъсал съфорумец в Димитровград
| Автор |
Съобщение |
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
|
Колеги,наш съфорумец закъса в Димитровград и не може да включва скорости (ръчна кутия),телефонът му е 0876 565 186 . Моля някой да го насочи към сервиз (може и в Хасково) . Благодаря !
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Чет Юни 04, 2015 6:14 pm |
|
|
|
kanev
Регистриран на: Пет Авг 01, 2014 8:32 pm Постове: 256 Местоположение: Хасково
Автомобил: Subaru Outback 3.6, Subaru Baja 2.5
Телефон: 0878687181
Рейтинг: 45 
|
|
Чух се с колегата .Утре ше се опитам да помогна има майстори в Хасково.
|
|
|
|
| Чет Юни 04, 2015 8:12 pm |
|
|
|
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80 
|
Благодаря Ви, колеги! Проблемът за момента е овладян. Оказа се "малкият дявол", както предположи "pradabg" - болт и зегерка при "ябълката" на скоростния лост. Тенчо, много благодаря за отзивчивостта!  В такива моменти човек се чувства щастлив, че е част от "сектата" и неволите се преживяват по-леко. За съжаление, след като колата беше вдигната на крика лъснаха резилите на някои механици от "белите сервизи", където колата беше една седмица по-рано за смяна на масло, филтри и ревизия предвид предстоящото пътуване. Колкото и да не разбирам, и да ми се иска да бъда положително настроен, трудно ми е да си представя как някой "професионалист" вместо скоби ще стегне маншон със "свински опашки"  .....
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
|
|
|
|
| Пет Юни 05, 2015 11:54 pm |
|
|
|
pradabg
Напуснал форума
Регистриран на: Пет Фев 12, 2010 6:46 pm Постове: 1100 Местоположение: София
Автомобил: Legacy 2,0 AT
Телефон: 0889808309
Рейтинг: 323       
|
Сектата е за това,за взаимопомощ Пламене,не се кахари,винаги има и по-бели от белите сервизи  Имайки в предвид професията ти,подготовката на автомобилите ви,не може да е просто повърхностна,а ти не е като да не познаваш такива хора 
_________________ http://www.dek.bg/main.php
|
|
|
|
| Съб Юни 06, 2015 6:54 am |
|
|
|
valqk
|
Колега, радвам се, че се е намерило, кой да помогне! Определено е МНОГО приятно, да има такава помощ и затова и е ценно да я има общността. Относно: Geo_Plam написа: вместо скоби ще стегне маншон със "свински опашки"  ..... Нормално е. Навсякъде се практикува и свинските опашки държат, когато са сложени добре и са качествени. А скоба съм виждал да слагат, само ако е ново карето  (защото идва с нея).
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Съб Юни 06, 2015 9:30 am |
|
|
|
Kor3ktor
|
|
Ако не тайна в кой сервиз те заведоха ??
|
|
|
|
| Нед Юни 07, 2015 3:09 pm |
|
|
|
Geo_Plam
Регистриран на: Вто Яну 24, 2012 9:47 am Постове: 259 Местоположение: София
Автомобил: OBW
Рейтинг: 80 
|
Kor3ktor написа: Ако не тайна в кой сервиз те заведоха ?? Не е тайна. Сервизчето се намира на входа на Димитровград от Хасково, непосредствено до един магазин за автоаксесоари. Момчето се казва Рамо. Не видях табела с име на сервиза. valqk написа: ..... А скоба съм виждал да слагат, само ако е ново карето  (защото идва с нея). И други коли съм имал. Когато се е налагала подобна манипулация, съм виждал, че в опаковката на новата част освен гумата има и грес, и скоби. Свинските опашки вероятно са БГ-иновация. Освен това работата с тях може би е по-лесна, отколкото с тел, също блестяща идея на българският технически гений.
_________________ Subaru Forester SF first love Subaru Forester SH Subaru Outback Wilderness
|
|
|
|
| Нед Юни 07, 2015 8:12 pm |
|
|
|
kanev
Регистриран на: Пет Авг 01, 2014 8:32 pm Постове: 256 Местоположение: Хасково
Автомобил: Subaru Outback 3.6, Subaru Baja 2.5
Телефон: 0878687181
Рейтинг: 45 
|
|
Радвам се ,че всичко е о.к. малкия дявол:)
|
|
|
|
| Нед Юни 07, 2015 10:45 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|