Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам/купувам/заменям гуми 215/60/16 Yokohama 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 201
Автомобил: Jeep Cherokee 2.5CRD
Телефон: 0889525074
Рейтинг: 83
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Привет!
Продавам 3бр. Йокохама G040 и 1бр. G900 - всички са размер 215/60/16 и с дълбочина на грайфера ок. 6,5мм, дот-а не ми е много ясно как се определя на тея японски гуми - цена по 20лв/гумата, или примерно 70лв за всичките. Въпреки, че в момента съм с друг нов комплект, може и да си ги направя комплект (гумите са хубави и доста свежи), ако има някой да ми предложи една, или три от съответния модел - отворен съм за оферти. Намират се във Варна. Тези дни, а и след месец пак ще пътувам до Пловдив - та и доставката може да е от мен...
Три броя от тези:
Изображение

Изображение

Изображение

Тази е самичка:
Изображение

Изображение

Чет Юни 18, 2015 9:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 19
Автомобил: Forester 2.0 XT 2003
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На последната, дота и е 2004, ако не се лъжа... Tова ги прави 11 годишни.. Не че нещо, ама с гуми на 11 години, някой горд/нов собственик на кола от хубавата ни марка, ще се утрепе от нищо някъде...

По принцип не бих вкарал такъв офтопик, особенно в тема от раздел Купува/Продава, ама това е безумно...

Пет Юни 19, 2015 12:41 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Утре пак ще разгледам и наснимам другите гуми, но не открих по тях познатия ни ДОТ. Иначе съм виждал изпечени, втвърдени и напукани 6-7годишни гуми - никоя от тези няма нищо общо с такива! Колата ми дойде с тях - нямах никакви оплаквания, даже не бях забелязал в началото, че са с различна шарка - уж всичките Йокохама... Имах възможност и ги смених (сложих малко по-високи), а тези са складирани в мазата, но като се замисля да стоят така няма голям смисъл - и затова пускам комплекта на 1/3 от цената на една нова гума. А и ако излезе някоя същата за продаване - ще си направя още един комплект, както писах по-горе - гумите не са лоши.

Пет Юни 19, 2015 2:16 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Темата е за заключване, колеги!

Съб Юни 20, 2015 7:59 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.