Отговори на тема стр <  1, 2
 Говорители за легаси 2001 комби 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2115
Автомобил: Subaru legacy 2,5 АТ 01GX limited
Рейтинг: 384
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Понеже свиреше добре , но малко ми дрънчаха вратите , купих още два листа STP , малко вата и вчера отворих вратите и го направих като хората, сиреч почти по всико правила на акустиката.
Отсвободих си телевоте които от много акъл залепих и там оставих бас рефлекс , отвърте облепих с стп и натъпках доволно с вата и вратите вече почти не свирят а свирнаха говорителите.
Вратите на легасито са от адски гадна тънка ламарина, която резонира със всичко и умре да се тресе ако има бас. Адски неблагодарна и пипкава работа , място малко , боклужи желаещи да вибрират бол , изпонарязах си ръзете с това STP, не бих се хванал втори път сам да го правя.
Ако бях направил затворен обем щях да си спестя вскички глупосто но ме мързеше да смятам иначе с излолацията можеше да моделирам по един джоб , малко вата и една дупка и те ти тонколона.
Сега са финал съм поръчал и малко дунапрен на пирамиди за да убием и последните опити за дрънчене които се появяват като се усили околко 2/3 и те така.
Инвестицията с 2 DIN дойде на 1к.

Пон Юни 29, 2015 7:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
След пирамидките, нещата вече са феномебално добри, дрънчене вече няма, никъде, басът стана плътен у отчетлив без премодулация. Играчка е но си заслужава усилията.

Нед Юли 05, 2015 4:01 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
със фланци 10 мм стават говорители до 69 мм дълбочина , без проблем , предполагам и на легаси и на бек.

Сря Юли 22, 2015 3:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2