|
|
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
Говорители за легаси 2001 комби
| Автор |
Съобщение |
|
quietriot
|

Понеже свиреше добре , но малко ми дрънчаха вратите , купих още два листа STP , малко вата и вчера отворих вратите и го направих като хората, сиреч почти по всико правила на акустиката. Отсвободих си телевоте които от много акъл залепих и там оставих бас рефлекс , отвърте облепих с стп и натъпках доволно с вата и вратите вече почти не свирят а свирнаха говорителите. Вратите на легасито са от адски гадна тънка ламарина, която резонира със всичко и умре да се тресе ако има бас. Адски неблагодарна и пипкава работа , място малко , боклужи желаещи да вибрират бол , изпонарязах си ръзете с това STP, не бих се хванал втори път сам да го правя. Ако бях направил затворен обем щях да си спестя вскички глупосто но ме мързеше да смятам иначе с излолацията можеше да моделирам по един джоб , малко вата и една дупка и те ти тонколона. Сега са финал съм поръчал и малко дунапрен на пирамиди за да убием и последните опити за дрънчене които се появяват като се усили околко 2/3 и те така. Инвестицията с 2 DIN дойде на 1к.
_________________ SUBARU LEGACY 2,5 AT 2001 GX limited
|
|
|
|
| Пон Юни 29, 2015 7:26 am |
|
|
|
quietriot
|
|
След пирамидките, нещата вече са феномебално добри, дрънчене вече няма, никъде, басът стана плътен у отчетлив без премодулация. Играчка е но си заслужава усилията.
|
|
|
|
| Нед Юли 05, 2015 4:01 pm |
|
|
|
quietriot
|
|
със фланци 10 мм стават говорители до 69 мм дълбочина , без проблем , предполагам и на легаси и на бек.
|
|
|
|
| Сря Юли 22, 2015 3:39 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|