Привет на всички!
От вчера съм собственик на Legacy 2001, 2.5, автоматик. Много му се радвам, широко, комфортно и удобно

Но разбира се, имам няколко въпроса. Виждал съм Legacy, което е с ръчни скорости и до ръчната спирачка има лост, който е за бързи и бавни. При мен такова лостче няма. Каква е причината да няма? Просто нямам тази опция или причината е, че колата е автоматик?
И за разлика от тези, които са с ръчна скоростна кутия, аз имам два бутона до скоростния лост, от ляво. Изчетох цялата тема за въздушното окачване. И доколкото разбрах единия бутон с надпис "Hight ON" е за това. Макар че малко не ми е ясно... В темата пише, че трябва да се повдига сама след запалване. Което малко ме обърква, тъй като не ми става ясна функцията на този бутон. А втория бутон е с надпис от рода на "A/T POWER... нещо си". С две позиции е. При натискане на "power" ми светва зелен надпис на таблото "power", а при натискане на другата позиция на таблото светва оранжев надпис с една снежинка. Извинявам се, но колата не е край мен сега и не помня точно надписа на този втори бутон.
Та... Извинете за глупавите ми въпроси, но за първи път се качвам в Субару и като цяло бих искал да разбера функцията на тези два бутона, от ляво на скоростния лост. Както и липсата на лостчето, което е до ръчната спирачка при моделите с ръчна скоростна кутия.
Благодаря предварително