Отговори на тема
 Покупка на Форестър 
Автор Съобщение

Постове: 5
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте! Колеги новак съм и тепърва прохождам към тази марка и искам да ме посъветвате, ако можете.Спрял съм се на Фори, но имам проблем ...не мога се се ориентирам към мотор.Като цяло имам предложение за 2.5 ХТ. Помагайте моля :) :dontknow: :dontknow: :swear: :swear:

Нед Юли 26, 2015 10:33 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 256
Автомобил: Subaru Outback 3.6, Subaru Baja 2.5
Телефон: 0878687181
Рейтинг: 45
От звездите одобренОт звездите одобрен
Отговори с цитат
Добре си се насочил дано намериш читаво.Отваряй си добре очите.Дай да видим на какво си се спрял- инфо!

Нед Юли 26, 2015 10:21 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Нов фен
Отговори с цитат
Колата се намира в ИНФИТИ София, но проблема, е че много ме наплашиха с турбото и как съм щял да имам много разходи най-вече и разправии.. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11436880929024123&slink=a6t0ac

Пон Юли 27, 2015 6:17 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега,

"Който го е страх от мечки не ходи в гората!" - Всичко се проверява - трябва само да намериш правилния сервиз.
Остави какво ти говорят - качваш се, караш и ако ти е присърце проверяваш и решаваш дали си заслужава.

Поздрави

Пон Юли 27, 2015 8:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 207
Автомобил: outback2.5 ,lancer sportback
Рейтинг: 7
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Кола и жена на късмет , ма ако изневери излиза мното солено ;-)

Пон Юли 27, 2015 9:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Изгшежда добре поне на външен вид.Проблеми не чак толкова в турбото колкото в съединителя 211+ кончета ръчка:)- стартова бегачка. Приготви си още 4к лева за газ , обслужване и давай. Модела е добър и рядък 2.5хt.

Пон Юли 27, 2015 10:10 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 124
Автомобил: Subaru Forester 2.0XT
Рейтинг: 49
Отговори с цитат
Колега, това в Инфинити изглежда много добре, ама имам спомен, че седи от доста време :-?
kanev написа:
Изгшежда добре поне на външен вид.Проблеми не чак толкова в турбото колкото в съединителя 211+ кончета ръчка:)- стартова бегачка. Приготви си още 4к лева за газ , обслужване и давай. Модела е добър и рядък 2.5хt.

Колега, гледам, че караш 2.5Т, та ми е интересно колко струва съединителя ти?
И тая сума от 4 хилки мисля, че е доста завишена за обслужване и газ...при положение, че няма подводни камъни #-o
Поздрави

Сря Юли 29, 2015 3:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Изобщо не е голяма сумата, никой не си продава колата, ако всичко и е наред. Иначе нека си разправят каквото щат... Обикновено всеки си мисли за нова, като се натрупат няколко проблема или един, но голям.

Читав газов инжекцион - около 2000 лв
Обслужване - около 1000 лв

И какво остава - 1000 лв, за кое по напред...

Сря Юли 29, 2015 4:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vami написа:
Изобщо не е голяма сумата, никой не си продава колата, ако всичко и е наред. Иначе нека си разправят каквото щат... Обикновено всеки си мисли за нова, като се натрупат няколко проблема или един, но голям.

Е,че как за кое регистрация+еко такса-около 300-400лв.,ГО-около 300 лв.,каско-около 700лв.,данък 390лв.(за София),
ако недай си боже са издухали гарнитури(щото това май им е слабото място и за тези пари сигурно има някакъв проблем,защото реалната цена на читав екземпляр от този модел е доста над обявената за този )-около 1500-1800 лв. и каква стана тя ](*,) ](*,) ](*,) .ми то тези 4000лв,са доникъде.относно това,че никой не си продава колата,ако е всичко и е наред не си прав има и такива хора дето просто обичат промените.

Сря Юли 29, 2015 5:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
gerial написа:
Vami написа:

Е,че как за кое регистрация+еко такса-около 300-400лв.,ГО-около 300 лв.,каско-около 700лв.,данък 390лв.(за София),
ако недай си боже са издухали гарнитури(щото това май им е слабото място и за тези пари сигурно има някакъв проблем,защото реалната цена на читав екземпляр от този модел е доста над обявената за този )-около 1500-1800 лв. и каква стана тя ](*,) ](*,) ](*,) .ми то тези 4000лв,са доникъде.относно това,че никой не си продава колата,ако е всичко и е наред не си прав има и такива хора дето просто обичат промените.

Цената е без ДДС, затова е такава иначе отиваш към 13 к, което си е сериозна сума.

Сря Юли 29, 2015 6:51 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря за отзивите :) при това положение, мисля да се ориентирам към нещо 2006-2007 (примерно) и да е атмосферка :) Как ви се струва ?

Сря Юли 29, 2015 6:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Shtukata написа:
Колега, това в Инфинити изглежда много добре, ама имам спомен, че седи от доста време :-?
kanev написа:

Колега, гледам, че караш 2.5Т, та ми е интересно колко струва съединителя ти?
И тая сума от 4 хилки мисля, че е доста завишена за обслужване и газ...при положение, че няма подводни камъни #-o
Поздрави

Моята е АТ сменям само масло за сега. Твоят съединител е около 1000 лв.поне.2000 за газ.7-800 за ремаци и ролки.Абе приготви си поне 4к. Че като се замисля май няма да ти стигнат. Но поне ще караш най универсалната кола- мое мнение -повярвай карам такава.

Сря Юли 29, 2015 6:58 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 205
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
GRIZZLY написа:
Благодаря за отзивите :) при това положение, мисля да се ориентирам към нещо 2006-2007 (примерно) и да е атмосферка :) Как ви се струва ?

Много зависи за какво ти трябва и какъв е стила ти на шофиране,иначе си е хубаво като надуе турбото и ще цитирам думите на един приятел който много обича високите скорости и конете все са му малко, а именно "една кола трябва да бъде по-мощна,защото може дори и само един път да ти се наложи да дръпнеш по-бързо,но да можеш да го направиш".
Успех в търсенето,на мен ми отне няколко месеца.

Сря Юли 29, 2015 9:27 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Че ми тежи кракът на педала.. няма спор..както е казал Мечо Пух.."колкото повече, толкова повече".. Обичам да съм на високо, където има риба или много сняг :heavy:.Като цяло ми трябва, да има кеф при карането и като ми се наложи да си свърша работа, преди всичко е кефа :bow:

Сря Юли 29, 2015 11:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 261
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Какво стана колега взе ли си форестъра?Ако да - на кой модел се спря?Аз взех един много ”читав” и обслужен и сега не мога се спра и гоня това 4к дето по-горе колегите ти обясняваха.Но...наистина е кеф и е универсален и не мога да се разделя сега с него.Поне знам какво съм му сменил и в какво състояние е :D Мислех да го сменям с турбо такъв,но...риска е да не започна отначало :D

Нед Сеп 27, 2015 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема