Отговори на тема стр <  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 56
Автомобил: OUTBACK H6 ''02
Телефон: 0896643038
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
ludopile написа:
Много искам такава... ама съм като дете в сладкарница...

http://www.cars.bg/c1258350

Някой, дето е в час гледал ли е колата... и "частното лице" как е?

Аз като си търсих мойта кола, попаднах на тези дилъри, те са двама братя и вкарват доста аутбеци, също и доста бързо ги продават. Което, може би, значи че са им хубави и колите!!! То, си е и до колата!!! Както точно те ми казаха, че трябва да се приготвиш все да и има нещо! Успех!

Сря Юли 22, 2015 4:14 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Grisha_ta написа:
ludopile написа:
Много искам такава... ама съм като дете в сладкарница...

http://www.cars.bg/c1258350

Някой, дето е в час гледал ли е колата... и "частното лице" как е?

Аз като си търсих мойта кола, попаднах на тези дилъри, те са двама братя и вкарват доста аутбеци, също и доста бързо ги продават. Което, може би, значи че са им хубави и колите!!! То, си е и до колата!!! Както точно те ми казаха, че трябва да се приготвиш все да и има нещо! Успех!

Аз само да вметна - Н6 с тасове и метални джанти НЕННННЕЕЕЕЕ.
Колата си е серийно с алуминиеви. До тук са те пляснали 300-400лв. за нови джанти.
За мен стига за коректноста на продавача.

Втора вметка - измит мотор още по-голямо НЕЕЕЕЕ. защото на 190к. км. няма как да свети така, причина да се мие също няма, ако е здрав е само прашасал :)

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Сря Юли 22, 2015 4:28 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 561
Автомобил: Legacy 3.0R 2006
Рейтинг: 325
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
:good:

Сря Юли 22, 2015 4:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, някой колега дали е оглеждал тази http://www.mobile.bg/11435926813589882.

Четейки мненията - отзивите за Ник-Ауто не са никак добри, но гледам че там имат няколко различни Outback-a. Нека някой, който е имал вземане даване с тази автокъща каже за какво да внимавам.

Как става уговорката за оглед в сервиз? Примерно, ако искам да я закарам в сервиза на Любо какви са логистичните действия, които трябва да се предприемат. Струва ми се, че ще е сложно да се запази час предвид това, че часът трябва да е едновременно удобен на 3-ма човека.

Благодаря за помощта.

Чет Юли 23, 2015 9:31 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Roswell написа:
Здравейте, някой колега дали е оглеждал тази http://www.mobile.bg/11435926813589882.

Четейки мненията - отзивите за Ник-Ауто не са никак добри, но гледам че там имат няколко различни Outback-a. Нека някой, който е имал вземане даване с тази автокъща каже за какво да внимавам.

Как става уговорката за оглед в сервиз? Примерно, ако искам да я закарам в сервиза на Любо какви са логистичните действия, които трябва да се предприемат. Струва ми се, че ще е сложно да се запази час предвид това, че часът трябва да е едновременно удобен на 3-ма човека.

Благодаря за помощта.

Колега,

Ник-Ауто си е търговец като всички останали, звъниш на Любо и питаш кога може да се прави оглед, после звъниш в Ник-Ауто и се разбирате. Колата е за продаване, така че ще имат интерес да я закарат до сервиза за оглед.
Само след оглед ще можеш да прецениш дали да я вземеш.

Чет Юли 23, 2015 10:38 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 104
Автомобил: Outback H6,2007
Телефон: 0884545974
Рейтинг: 66
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В Ник-Ауто ходих февруари да гледам едно Легаси 3.0 2007г.На втората минута след като го видях разбрах че съм се разходил от Варна за нищо.
Колата имаше счупено дясно огледало за обратно виждане,нямаше я щората на багажника и беше със сменени джанти и летни гуми които не бих карал и 1 км с тях,дори единият от болтовете на задна дясна джанта липсваше.(само да вметна че на обявата и снимките нищо не личеше......както винаги)
Моето мнение за тях е че оглозгват каквото могат от колата и тогава я продават.В Ник-Ауто повече не стъпвам.
Извинявам се за спама ако сметнат модераторите да я преместят,успех с търсенето.
Поздрави.

Пон Юли 27, 2015 1:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Roswell написа:

Моята също е от там. При огледа всичко беше на шест, нямаше течове и т.н. Като я взех харчеше 1литър масло на 1000км. Естествено това с оглед няма как да се прецени. Обикновено вземат коли с проблеми, замаскирват колкото и каквото могат и продават. За да продадат проблемна кола по-лесно, правят фалшиви сервизни книжки. При мен освен щората липсваше и кората под мотора. Гумите криви и т.н. Покарах я в квартала около автокъщата, но повече от 50км/ч няма къде да вдигнеш и не забелязах. Така, че внимателно с тях... Дано съм помогнал.

Пон Юли 27, 2015 3:48 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 221
Автомобил: Метрополитен
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
На почти всички подържащи колите си при Любо е ясно или поне вече е станало,че Ники и Любо са партия и първия осигорява доста хляб на втория :), видимо от постоянното присъствие на екземпяри от нашата марка както и на други марки всичките с надпис Ник-Ауто на заготовката на номера като всичките разбира се са "нов внос" и на "реални километри" чакащи най-вероятно да бъдат само обслужени за бъдешите собственици:D .А след това като закараш някоя кола за преглед от същата автокъща там се почват едни реплики :Какъв невероятен екземпляр,Е такъв цвят виждам за първи път ".

Пон Юли 27, 2015 9:30 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Нов фен
Отговори с цитат
А защо българина все иска да е хем запазена,поддържана,обслужена и на реални килиметри ама и на ниска цена :-? Няма такова нещо на този свят.
Всичко си има плюсове и минуси и човек си избира според джоба.
Отностно Ник-Ауто аз също ходих там преди да взема Аутбека и този който гледах не ми хареса и си тръгнах.
Те и автотърговците не са виновни,че българина иска хубава кола на ниска цена - как да продават такива коли :pardon: .

Пет Юли 31, 2015 10:34 am
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, благодаря за споделените впечатления/мнения. Малко неочаквано, но с един въпрос успях да си съставя мнение за авто къщата, която ме интересваше, както и за един от прехвалените сервизи за субару в София. Надявам се изказаните мнения да са полезни и на други.

Пет Юли 31, 2015 1:42 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Отговори с цитат
SUBR написа:
На почти всички подържащи колите си при Любо е ясно или поне вече е станало,че Ники и Любо са партия и първия осигорява доста хляб на втория :), видимо от постоянното присъствие на екземпяри от нашата марка както и на други марки всичките с надпис Ник-Ауто на заготовката на номера като всичките разбира се са "нов внос" и на "реални километри" чакащи най-вероятно да бъдат само обслужени за бъдешите собственици:D .А след това като закараш някоя кола за преглед от същата автокъща там се почват едни реплики :Какъв невероятен екземпляр,Е такъв цвят виждам за първи път ".

Колега,

Нещата са малко по-различни и доста по прости:

Ник Ауто си кара колите при Любо за неща които те самите не могат да отремонтират, т.е, много коли не стигат до Любо и се правят в друг срвиз от самите Ник-ауто. Причината да ходят при Любо е много проста - разстоянието.

Същото е положението с Мишо - ходи при Митака защото му е близко.

Това важи и за младежите от автокъщата в Младост дето пуска частни обяви - и те ходат при Митака защото им е близко.

Така че не влизайте в разни измислени сценарии - питал съм и Любо за коли на Ник ауто и Митака за коли на Мишо и всеки път ми се е казвало какво са видели - без хвалби и скрито покрито.

На всеки кандидат колега трябва да му е ясно че всяка цена на кола върви със съответното качество. Много е писано по темата, има саже специална тема от бат буби. Просто сиренето е с пари

Успех на всички търсещи и ползвайте форума - има много полезна инфо в архивите

Пет Юли 31, 2015 2:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 561
Автомобил: Legacy 3.0R 2006
Рейтинг: 325
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
А колите които аз продавам сигурно съм ги сглобил като Лего в сервиза ми и ги продавам! Не говорете глупости колеги! Когато една кола е хубава си е така, когато не е значи не е! Щом нямате доверие на севизи и колеги които са наясно ходете си сами и скачайте на най-лачената!

Пет Юли 31, 2015 3:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Колега,

Нещата са малко по-различни и доста по прости:

Ник Ауто си кара колите при Любо за неща които те самите не могат да отремонтират, т.е, много коли не стигат до Любо и се правят в друг срвиз от самите Ник-ауто. Причината да ходят при Любо е много проста - разстоянието.

Същото е положението с Мишо - ходи при Митака защото му е близко.

Това важи и за младежите от автокъщата в Младост дето пуска частни обяви - и те ходат при Митака защото им е близко.

Така че не влизайте в разни измислени сценарии - питал съм и Любо за коли на Ник ауто и Митака за коли на Мишо и всеки път ми се е казвало какво са видели - без хвалби и скрито покрито.

Благодаря колега,че ми разясни :bow: :)

Пет Юли 31, 2015 5:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,искам да си купя Outback 3.0 2007-2008.
Някой дали е гледал тези двете:

http://www.mobile.bg/11435926813589882

http://www.mobile.bg/11432831721489887

На снимки много ми харесват,мисля утре да мина да ги видя

Сря Авг 05, 2015 3:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Отговори с цитат
Втората е с фалшива сервизна книжка. Различни печати, еднакъв почерк. Без коментар.

Чет Авг 06, 2015 12:35 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 155
Автомобил: Outback 2.5'05'АТ
Нов фен
Отговори с цитат
Вие сериозно ли искате да гледате сервизни книжки на коли за тези пари.Това ще е последното нещо което бих погледнал,ако колата е на 2-3години може.

Чет Авг 06, 2015 10:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 3414
Автомобил: wilderness outback
Телефон: 0877 40 43 30
Рейтинг: 613
Отговори с цитат
kulzari написа:
А колите които аз продавам сигурно съм ги сглобил като Лего в сервиза ми и ги продавам! Не говорете глупости колеги! Когато една кола е хубава си е така, когато не е значи не е! Щом нямате доверие на севизи и колеги които са наясно ходете си сами и скачайте на най-лачената!

:good: Хубаво Субару се продава много бързо. Моята най дълго седяла в обява е 2 седмици ( когато е с нормална цена ).

Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"

Пет Авг 07, 2015 7:58 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
kulzari написа:

Напротив колега вярваме на сервизите които са наясно с тези коли, но за съжаление все по-често ни оставят с впечатлението,че не е така.!

Пет Авг 07, 2015 10:05 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Ходих да ги видя и двата Ouback-a.
Този от втората обява е от Италия и ми се видя доста уморен.
Колегата по-горе е споменал за сервизната книжка.
Другият от Ник Ауто ми хареса на пръв поглед,направих му едно кръгче
И го закарахме при Митака за преглед.
Освен една биалетка и един тампон нищо друго не откриха.
Няма течове,няма шумове.
Лошото е ,че продавача не иска много-много да сваля от цената,
явно е наясно че колата е добре технически
и май ще трябва да затварям очите и да я взимам понеделник.
Снимах си печата от сервизната книжка и мисля да дам на един приятел който
говори немски да се обади да пита за километрите дали отговарят.

Пет Авг 07, 2015 10:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Нов фен
Отговори с цитат
Аз лично възнамерявам да прибегна до услугите на bat bubi. Не, че не вярвам на бг автокъщи, но предпочитам да ми е мирна главата.

Нед Авг 09, 2015 5:40 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 157  >