здравейте любители на една наистина сериозна марка автомобили като SUBARU
и аз винаги съм бил голям почетател на тази марка но до сега не съм имал шанса да притежавам такъв автомобил
но сега вече сериозно и окончателно съм решил да стана собственик на едно SUBARU
Съответно ще поискам съвети от вас запознати знаещи и интересуващи се.
Ами да си дойдем направо на думата. По принцип харесвам всички модели на subaru но лично съм се спрял на impreza след 2004 година модела след този с кръглите фарове.Задължително е комби с ръчни скорости и климатик ако успея да намеря с новото табло и новия волан още по добре.Всъщност съм се спрял на три автомобила но две от тях са точно с таблото и волана който искам но са 1.6 95кс. и едната е 2.0 125 но с по старичкото табло и по големия волан
Та въпросо ми е толкова ли са спънати и куци тези 1.6 95кс. заслужава ли си като не съм Фитипалди по пътищата обичам да понатискам газта но винаги се съобразявам с възможностите на колата.Имайки впредвит че до сега карах Шевролет Авео 1.4 94кс.и що годе се справяше и за двигателя си имаше добра динамика за двигателя.Но все пак е кола едва 1000кг. и с предно задвижване докато imprezata e по тежка и с тези два моста.Рових се из форума но не открих нищо което да ме насочи и да ми даде някакво решение и затова се обръщам директно към вас.Пък и другото което ме замисля за най малкия двигател е малко по ниския разход на гориво разбира се ще има газ ниския годишен данък и най вече IMPREZA защото е по компактна от другите модели защото моного харесвам и IEGASI но и по големичко.А не ми трябва по голяма колата имам и един FORD S MAX 7 местен и той ми е достатъчен
Та колеги кажете става ли 1.6 95кс. безнадежно ли е тромав и спънат горе долу динамиката му как е и наистина ли разхода нагориво му е това което дават по таблица.Разбира се ще търся и 125кс. но с новото табло са малко по скъпи и по рядко ги срещам на цената която аз мога да си позволя.Какво трябва да гледа при огледа на един такъв автомобил.И тези IPREZI с виско муфа ли са и ако е така как се държи и проблемна ли е като част питам защото имам близък приятел със СУЗУКИ ЛИАНА И ВИДЯ ДОСТА ЗАР С НЕГОВАТА ВИСКО МУФА
В общи линии е това ще въ бъда много благодаране ако ми помогнете да реша тази дилема
дано не съм ви облъчил с простота
пожелавам ви много здраве и безаварийно пътуване успехи и предварително ви благодаря