Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Проблем с пружините, които държат накладките 
Автор Съобщение

Постове: 14
Автомобил: Subaru Forester 2001 STurbo
Телефон: 0899909865
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте имам проблем от известно време с предните накладки на моя Форестър! Откакто ги смених преди няколко месеца започна едно дрънкане отпред. Оказа се, че пластинките, които придържат накладките били омекнали, така каза майстора без да споменавам имена. Вече три пъти ходя все сменя пружинки и те пак се разхлопват след няколко дни. Днес сам си отворих апарата и се оказа, че последните пружини са накакви ламаринки дето нямат никаква закалка и се гънат като обикновенна ламаринка. Ясно е, че само ми се отбива номера и ми се взима някой лев. Идеята ми е някой знае ли откъде да си купя такива хубави пружинки, за да си реша проблема. Много дрънчат тия накладки, все едно карам някоя каруца. Форито е 2001 турбо! Благодаря придварително!

Съб Авг 01, 2015 7:06 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 314
Автомобил: Forester SG 2.0 MT 1.6 inch lift
Телефон: нула886495045
Рейтинг: 546
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=16030&hilit=%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8+%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%B8

Пон Авг 03, 2015 9:56 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема