Отговори на тема
 Демонтаж на конзола Форестър2 
Автор Съобщение

Постове: 66
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, някой може ли да ми каже как да сваля предната пластмасова конзола ,която покрива радиото и копчетата на климатроника на Форестър2
стигнах до тук
http://snimki.be/view.php?id=96739

но горната част се държи на нещо вероятно болтове , има някакви от вътрешната страна , но след като го развих се оказа ,че държат само кабелен сноп

Сря Авг 05, 2015 8:30 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 226
Автомобил: Subaru Forester 2.0 XT 177к.с 2003г
Телефон: 0896107191
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
здравей,
не знам колко ще ти помогна, но все пак
конзолата се държи на щипки където съм заградил с жълто, може там да подпъхнеш отферка и да опиташ да натиснеш за да се освободи щипката, в смисъл примерно ако сложиш отферката в горния десен ъгъл натискаш дръжката на отферката надясно :) , дано си ме разбрал. И накрая като започнат да се освобождават щипките имай предвид че радиото остава на мястото си и задържа конзолата и може да ти се струва че още нещо я държи :) но след щипките просто я огледай и я освободи от радиото и трябва да излезе. Успех
Има и колеги, които ще ти обяснят по-добре

Прикачени файлове:
TABLO.png
TABLO.png [ 2.29 MiB | Прегледано 692 пъти ]
 15
Сря Авг 05, 2015 9:38 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря ,довечера ще опитам да я извадя

Сря Авг 05, 2015 9:48 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Точно на посочените места има пластмасови щипки ,с подпъхване на отверка увита в мек плат се получи

Чет Авг 06, 2015 5:38 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 15
Автомобил: форестър 2003 2.0х МТ
Нов фен
Отговори с цитат
И аз бих допълнил нещо....след като се свали най-долната част както се вижда на снимката, под копчетата на климатика навътре има два винта които ПЪРВО трябва да се развият и тогава да напъваме щипките. Има още една щипка освен оградените от колегата. Горе по средата над копчето за аварийките.

Пет Авг 12, 2016 3:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема