| Автор |
Съобщение |
|
Raptora
Регистриран на: Чет Окт 18, 2012 10:24 pm Постове: 29 Местоположение: София , България
Автомобил: Subaru Legacy 2.0i GL 1994
Рейтинг: 0
|

Изряден автомобил както документално така и технически. 2ри собственик съм от производството и . Цялата сервизна история от потдръжката и в Субару е документирана. Обслужена регулярно по програма с оригинални Субару части.Нови дискове + накладки +филтри + крайно гърне . В комплект със спортни Субару джанти с летни гуми Bridgestone. Зимни метални Субару джанти с тасове и зимни гуми Bridgestone. Оригинален багажник за покрив Субару , Оригинални халогени Субару. Маслен филтър Субару! Никога не е монтирана LPG/Газова уредба. Пробег 190 000 .Разход в център София - 9l-10l/100km ; Извънградско 10l/11l/100km A95 ; Данък в София 110лв . Може и Бартери. Причина за продажбата: нужда от повече пространство вече сме повечко хора...
Забележки:Продава се без стереото на снимката,но със японско стерео Sony. Забележки по лака на задна дясна врата.
Екстри:Безопасност• Антиблокираща система Други• 4x4 • Бартер • С регистрация • Сервизна книжка Екстериор• 4(5) Врати • Лети джанти • Металик Защита• Имобилайзер • Централно заключване Интериор• Велурен салон Комфорт• Ел. Огледала • Ел. Стъкла • Климатик • Регулиране на волана • Серво усилвател на волана • Система за измиване на фаровете •Оригинални екстри като: Система за лесно потегляне по наклон , Бързи/Бавни предавки, подгреви на огледала, Херметичен въздушен филтър с високо разположен въздуховод
Цена:3700 лв София Поздрави! Т.Вачев
|
|
Последна промяна Raptora на Нед Авг 02, 2015 11:29 pm, променена общо 7 пъти
|
|
| Нед Авг 02, 2015 10:57 pm |
|
|
|
Raptora
Регистриран на: Чет Окт 18, 2012 10:24 pm Постове: 29 Местоположение: София , България
|
|
| Нед Авг 02, 2015 11:00 pm |
|
|
|
Raptora
|
|
| Нед Авг 02, 2015 11:12 pm |
|
|
|
pnikolaev
Напуснал форума
|
Извинявам се, че ще е малко оф топик, но ЕВАЛА ти правя как си го поддържал този автомобил. Послепис: Форестъра не лъже и той 
|
|
|
|
| Вто Авг 11, 2015 1:10 pm |
|
|
|
Raptora
|
Благодаря за ЪП-а ! Поздрави! pnikolaev написа: Извинявам се, че ще е малко оф топик, но ЕВАЛА ти правя как си го поддържал този автомобил. Послепис: Форестъра не лъже и той 
|
|
|
|
| Нед Авг 16, 2015 8:36 pm |
|
|
|
Raptora
|
|
| Съб Авг 22, 2015 2:03 pm |
|
|
|
antonarset
Регистриран на: Пон Мар 31, 2014 9:16 pm Постове: 353 Местоположение: София/Варна
Автомобил: Субару Легаси 2,2 1996; Аутбек 2,5
Рейтинг: 16
|
Невероятен вид има тая кола, красавица! Но си е само за колекционери. Аз си падам по стари коли, че съм ретрограден тип, но като я покарам една година ще заприлича на стар селски домашен сапун. Направо ми е жал като си представя на какво може да заприлича в нечии ръце... За кой път я гледам и ми текат лигите с извинение Направо си изглежда чистак нова 
|
|
|
|
| Съб Авг 22, 2015 7:08 pm |
|
|
|
Raptora
|
antonarset написа: Невероятен вид има тая кола, красавица! Но си е само за колекционери. Аз си падам по стари коли, че съм ретрограден тип, но като я покарам една година ще заприлича на стар селски домашен сапун. Направо ми е жал като си представя на какво може да заприлича в нечии ръце... За кой път я гледам и ми текат лигите с извинение Направо си изглежда чистак нова  Благодаря за UP-a Колега! Да усещането е за нов автомобил. Рядко срещано е точно този модел в това състояние.Автомобила е инвестиция и е с пословично качество  Поздрави! Т.Вачев
|
|
|
|
| Пет Авг 28, 2015 6:08 am |
|
|
|
desotodorov
Автомобил: Toyota Carina 2.0 GLI
|
|
Колега Вачев, колата ти я гледам още откак за пръв път беше в мобилето :-), в невероятно състояние е...чудя се за разхода - както си го дал, излиза че гори повече на извънградско, засичал ли си го, или е грешка в написаното ?
|
|
|
|
| Пет Авг 28, 2015 10:12 pm |
|
|
|
Raptora
|
|
Здравей, не това са засичаните разходи пълно пълно...От стила на шофиране ли е , така ли е проектиран автомобила незнам ,но това е разхода,който за града е много добър!
|
|
|
|
| Съб Сеп 05, 2015 10:28 am |
|
|
|
Ники84
Автомобил: bmw e30/318i sedan
|
Здравей колега! Колко конски сили е машината? Имам интерес, но в момента съм в Гърция и нямам възможност точно сега да пътувам. Ще ти пиша на лично да се разберем.  п.п. Оказва се, че нямам право на лични съобщения все още. Интересува ме колата дали е в същото състояние още както на снимките? Има ли ръжди? Можеш ли евентуално да съдействаш за подемник да я видя отдолу примерно? Писал си бързи и бавни +4х4, а в нета попадам на информация, че при този модел 4х4-то е било опция? Тази с какво 4х4 е? фул тайм или парт тайм?
|
|
|
|
| Нед Сеп 20, 2015 6:46 pm |
|
|
|
Raptora
|
Ники84 написа: Здравей колега! Колко конски сили е машината? Имам интерес, но в момента съм в Гърция и нямам възможност точно сега да пътувам. Ще ти пиша на лично да се разберем.  п.п. Оказва се, че нямам право на лични съобщения все още. Интересува ме колата дали е в същото състояние още както на снимките? Има ли ръжди? Можеш ли евентуално да съдействаш за подемник да я видя отдолу примерно? Писал си бързи и бавни +4х4, а в нета попадам на информация, че при този модел 4х4-то е било опция? Тази с какво 4х4 е? фул тайм или парт тайм? Здравей Ники, Автомобила е 115 конски сили.Ако имаш интерес побързай ,защото зачестяха огледите предвид идването на сезона. Автомобила е в по-добро състояние от това на снимките.За корозия не може да става дума по автомобила.Мога да съдействам за подемник. Конкретния автомобил е с фултайм 4х4 + опция за превключване бързи/бавни предавки. Поздрави! Т.Вачев
|
|
|
|
| Нед Сеп 20, 2015 8:13 pm |
|
|
|
Ники84
Автомобил: bmw e30/318i sedan
|
Здравей колега, благодаря за бързия отговор! В момента съм в процес на продажба на моята кола и колкото по-бързо стане толкова по-добре.  От кога си търся голямо запазено комби 4х4 произведено средата на 90те за по-скромна сума.  Дано да имам късмет този път. п.п. Видях, че предлагаш и бартери, ако случайно имаш интерес за моето возило имам в добро състояние БМВ е30ка 88ма година 1.8/ 115кс./176нм. многоточкова инжекция бош, заводски без ламбда сонда и катализатор! Понавървява доста добре. Ако те интересува ще ти дам повече подробности. 
|
|
|
|
| Нед Сеп 20, 2015 8:39 pm |
|
|
|
Raptora
|
|
Колеги,
Благодаря Ви за интереса! Автомобила се попадна в добри ръце чрез обявата ТУК! Колегата съфорумец със здраве да я кара със семейството си!
Поздрави!
|
|
|
|
| Чет Окт 08, 2015 7:05 pm |
|
|
|