| Автор |
Съобщение |
|
Иван Шопов
|
След като се лиших от Импрезата (99г.) ми остана комплект от 4бр. джанти (боядисани, цвят графит-металик, бивши резервни, неразличими от нови) с гуми за екстремни зимни условия и тренировки (Pirelli, WRC версия). Като допълнение към тях има и 2 фланеца за да могат да се ползват и с големите апарати. Ето и снимка:  Цена на комплекта - 1100лв. За контакти - 0888216942 или ЛС.
_________________ Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е гот - това е чалга!
|
|
|
|
| Пет Сеп 04, 2015 3:02 pm |
|
|
|
Vami
|
|
Джантите имат ли отвори за вентилация, защо0то на снимката, като, че ли нямат? Защо питам... И аз бях сложил такива на другата ми кола със зимни гуми и още в самото начало изпекох накладките. След това им фрезовах отвори за вентилация на CNC фреза и станаха.
|
|
|
|
| Пет Сеп 04, 2015 5:17 pm |
|
|
|
Иван Шопов
|
|
Привет! Джантите нямат отвори - това са нормални резервни джанти на Импреза. Ширината им е подходяща, единствено съм ги проверил дали са прави и са боядисани (автомобилна боя + лак) в графит. Имай предвид, че тези гуми са за лед и много дълбок сняг. Аз лично съм пързалял с тях по Плана и нямам проблеми с накладките (Ferodo FDB серия). Смятам, че и ти не би имал, освен ако не решиш да направиш някое 5-6 километрово спускане с доста завои. Поздрави!
_________________ Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е гот - това е чалга!
|
|
|
|
| Съб Сеп 05, 2015 10:39 am |
|
|
|
Иван Шопов
|
Подсещам преди снеговете. Ще ми звъни някой по нощите май. 
|
|
|
|
| Пон Ное 09, 2015 6:59 pm |
|
|
|
Иван Шопов
|
|
С коментар на цената.
|
|
|
|
| Чет Ное 19, 2015 5:07 pm |
|
|
|
Иван Шопов
|
Снегът идва, подгответе се. 
|
|
|
|
| Пет Дек 04, 2015 1:24 pm |
|
|
|
Иван Шопов
|
|
Промоционална цена до 15 декември - 1000лв.
|
|
|
|
| Сря Дек 09, 2015 4:21 pm |
|
|
|
Иван Шопов
|
|
Време е за много сняг. Желаещи за хубави гуми?
|
|
|
|
| Пон Яну 04, 2016 11:45 am |
|
|
|
Иван Шопов
|
Снежеца вали ли вали... Приемам разумни предложения, съчетани с разкази за незабравими спомени. 
|
|
|
|
| Съб Яну 16, 2016 12:46 pm |
|
|
|