Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари?
| Автор |
Съобщение |
|
architect
Автомобил: Subaru FORESTER 2.0
Телефон: 0898303523
Рейтинг: 0
|
|
Значе за притеснение остава само дали е била ползвана "често " за оофроуд ,коего предполагам е логично след като е повдигната. Интересното е че се продават много малко бройки сато цяло,от които 2-3 са наистина добри,а с останалите трябва да ходим по мъките....
_________________ Confidence in Motion
|
|
|
|
| Нед Авг 30, 2015 5:58 am |
|
|
|
steling
|
|
Ако се поддържа автомобила няма значение дали е каран по чррно
_________________ www.karcher-cleanteh.com
Автомобилът е толкова проходим...."колкото го прежалиш!!"
|
|
|
|
| Нед Авг 30, 2015 11:04 am |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 344 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
|
steling написа: Ако се поддържа автомобила няма значение дали е каран по чррно Абсолютно вярно 
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Нед Авг 30, 2015 11:38 am |
|
|
|
architect
|
То това е проблема и риска при вносните коли ,че просто не се знае каква му е историята докато е от човек (истински човек а не измамник) нещата са по други.Но всичко май е въпрос на шанс 
|
|
|
|
| Нед Авг 30, 2015 6:45 pm |
|
|
|
steling
|
OFFROADER написа: Тази ми изглежда лифтната и гумите ми изглеждат малко навън от стандартното, или има фланци или джантите са с друго ET от стандартните. Няма лифт, сандартна е. Визуална измама от джантите  Моя беше със същите. Просто не е клекнала много. Гумите и май са фалкен АТ малко по високи. Реално няма хубава профилна снимка. Снимките му са много добре направени детаилно и под ъгъл. Струва ми се че е малко по-ниска отзад. Друго - газта изглежда обикновена, не се виждат рейки на дюзите? и кола на 13г. с газ няма как да е на 140К дори и в БГ.  аз само градско с моята правя по 20К на година. В България и в германия, ако ще караш 6-7К. годишно смисъл от газ няма. Липса на капачките на халогените също е странна. за 20лв. за брой не виждам причина да ги няма, освен удар отпред и сменяна броня. Огледай я внимателно колега и не се лъжи по газта, че е на сметка колата. Обикновено купуват за 50-60Евро някоя стара убита газова, която после янам кой да ти закачи тук. Редовен номер на търгашите.
|
|
|
|
| Пон Авг 31, 2015 9:08 am |
|
|
|
architect
|
|
Колата и според мен е удряна,защото доста детайлно я оглеждах и ми се вижда разлика в разстоянието между предната броня и фаровете.Но не вярвам от колите които се продават в бг да не са удряни,те кака иначе ще докарат такава цена,на Запад са на същтата цена или дори и по*скъпи.Направи ми впечатление че всички форестъри в Горубляне бяха с един и същи модел и цвят на предните брони и всичките новички,може би ползват един доставчик.Но това което казваш за газта е интересно,нямаше как да я погледна вътре и не съм я виждал на живо.Мислех тая седмица да ходя да се пазаря с тоя агент,но вече започвам да се замислям...
|
|
|
|
| Пон Авг 31, 2015 9:33 am |
|
|
|
steling
|
architect написа: Колата и според мен е удряна,защото доста детайлно я оглеждах и ми се вижда разлика в разстоянието между предната броня и фаровете.Но не вярвам от колите които се продават в бг да не са удряни,те кака иначе ще докарат такава цена,на Запад са на същтата цена или дори и по*скъпи.Направи ми впечатление че всички форестъри в Горубляне бяха с един и същи модел и цвят на предните брони и всичките новички,може би ползват един доставчик.Но това което казваш за газта е интересно,нямаше как да я погледна вътре и не съм я виждал на живо.Мислех тая седмица да ходя да се пазаря с тоя агент,но вече започвам да се замислям... Според емн цената му е ниска, прекалено. Реално за тия пари мога аз да си продам моята, която е по-стара и на повече км  Мое мнение, не обвързвам никой с него, но това фори в тази година с газ, ако е читаво ще струва около 10К. обикновено евтиното е скъпо в последствие.
|
|
|
|
| Пон Авг 31, 2015 9:36 am |
|
|
|
architect
|
|
| Пон Авг 31, 2015 9:45 am |
|
|
|
steling
|
тази ако не се бъркам, беше по-рано коментирана.
|
|
|
|
| Пон Авг 31, 2015 10:52 am |
|
|
|
Kaloqnsv
Автомобил: Subaru Impreza
Телефон: 0878137034
|
Някой гледал ли е това Субии,изглежда много добре има и газ http://www.cars.bg/c1245049 . Ще ми бъде полезна всякъква информация за колата.Благодаря предварително !
|
|
|
|
| Вто Сеп 01, 2015 8:04 pm |
|
|
|
SuBaRu_FoReSteR
Регистриран на: Вто Сеп 01, 2009 9:41 am Постове: 344 Местоположение: Стаpа Загоpа
Автомобил: Subaru Outback MY15, 3.6 R
Рейтинг: 23
|
Kaloqnsv написа: Някой гледал ли е това Субии,изглежда много добре има и газ http://www.cars.bg/c1245049 . Ще ми бъде полезна всякъква информация за колата.Благодаря предварително ! Незнам какво разбираш под "много добре", но този форестър е увиснал яката.  Прочети темите за "увиснала задница" и ще ти стане ясно 
_________________ Случайността е среща на две необходимости !
|
|
|
|
| Вто Сеп 01, 2015 8:38 pm |
|
|
|
architect
|
Е може да се каже че и моя "фелм" тепърва започва. Мога да се похваля с първото си лично субару макар и по-стария модел от 2000г. Като цяло добре но с доста ръжда и днес при прибирането ми от КАТ разбрах, че имам много сериозно тресене при натискане на спирачката.....ще трябва да се разбере за защо и да се отсрани ако възможно. Другото което ми се стори странно е че е доста муден и май има някакъв шум от някъде......  Нооо какво да се прави за мерака лек няма  Ще разчитам на помощ и съвети че по този край (гоце делчев) съм само аз с такава машина има и едно турбо от 2004 та като цяло меко казано сме мноооого зле със сервизите.
|
|
|
|
| Пет Сеп 04, 2015 9:46 pm |
|
|
|
penchev
Пресен - пресен
|
|
| Чет Сеп 10, 2015 9:32 am |
|
|
|
Vmax
|
Търси дизел след 2010г, защото преди това има драми с мотора. Още по за предпочитане е кола от първи собственик с ясен произход и обслужване. Естествено такава кола няма да струва 18 000лв. Дизела върви доста прилично, ако това търсиш може да погледнеш и 2.0ХТ, които са доста здрави като мотори, но са и по лакоми ( стават за газ обаче )
|
|
|
|
| Чет Сеп 10, 2015 11:51 am |
|
|
|
petkata tint
Автомобил: Forester 2.0XT owner
|
Здравейте, от много време имам желание да се сдобия с Форестър XT 2.0 (2003-2005). Вече съм на крачка от постигане на целта, тоест вече имам приготвен капитал. Имам връзка за вкарване на коли директно от Швейцария, но паралелно оглеждам и българските обяви. За сега само една ми допадна и ще ходя да я гледам, но все пак реших да попитам и тук, ако някой може да споредли нещо по въпросната обява - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 3293250389Забелязвам че е клекнала отзад, но ме интересува ако някой я е гледал на живо и ако има такъв човек ако може да сподели дали има някакви причини, които биха ме отказали от едни 500км път за нищо. Много благодаря предварително и с малко повече късмет скоро и аз ще влезна в клуба на притежателите на форко 
|
|
|
|
| Пет Сеп 11, 2015 4:38 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Назад в темата, последните няколко страници.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Пет Сеп 11, 2015 5:30 pm |
|
|
|
petkata tint
|

Shtukata написа: Първата кола(СТЗ) седи от 2-3 седмици като цената я смъкнаха веднъж  Изглежда доста клекнала, а и тия черни ивици са повече от излишни! Ръчни скорости...теглич... съединител (това е догатка, ама да се има в предвид)Втората кола(черната СФ) лично я гледах... Пребоядисвана е!...лошото е , че си личи вътре понамирисва на домашен любимец... взели са щората от багажника... ...това ме отказа да я паля... Третата (Варненската) кола е на колега Говорих с него и се оказа доста разбран и разговорлив Заслужава гледане ама дестинацията Варна ми е малко далечна... Успех п.с. От време на време се появява една монтанска "хубавица" на ~10к ...изобщо не си губете времето с нея...удряна зверки...светещ чек...прекъсващ мотор...кара се без "вода" ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Това е което намерих, но това не ми достатъчно. Най-вече ме притеснява положението на задната гума, струва ми се изместено от центъра, та мисълта ми е по-скоро ако някой го е виждал на живо, дали видимо има изкривяване на моста или си внушавам .. поне за видимoто. Това че е вероятно да има усукване, което не е видимо, а трябва да се мери на стенд е тема на друг разговор. Също малко по-назад видях за същата автокъща, но не разбрах дали е за този форестър, че е пръскан от долу с черна боя? Което ме води на въпроса също така, дали има следи от пребоядисване. Като заключения се интересувам дали е виждан на живо, иначе от снимките са ми ясни забележките  Благодаря!
|
|
|
|
| Пон Сеп 14, 2015 2:00 pm |
|
|
|
architect
|
Колега, от личният си опит сее убедих, че най-доброто е око да види ръка да пипне. Аз дакато търсех моята минах повече от 1000 км. При положение че твоята инвестиция е доста по сериозна от моята то въобще нямаше да се поколебая дя отида да видя всяка една кола, която ми прави впечатление.Освен това ще придобиеш реална представа за пазара,защото мобилено не дава тази възможност.Успех 
|
|
|
|
| Вто Сеп 15, 2015 5:53 am |
|
|
|
petkata tint
|

Колеги, готов съм, след обиколка на нашата родина си намерих качествен форестър 2ка турбо! Тъй като разгледах повечето форковци 2ки ХТ, мога да споделя мнение за някои от тях. 1. Синият 2.5xt с Капитолия - скръб. След проверка на VIN-а мога да споделя, че има общо с 64 000км които пишат на обявата, точни тогава е сменен двигателя, на 3к е сменена скоростна кутия. Някога по-късни, не помня кога, след като е бил теглен, може би, къса ангренаж и става кочина. Субару отказват да го правят. 2012 за последно е ходено за справка сервизна история на 170К. От тогава няма данни. 2. Червното 2ка XT старозагорско в есприт-69. Освен че е претапициран отзад, пръскан отдолу с боя, сменен ауспух с различен от този на снимката - "нищо не са му правили". Няма да споменавам, че е доооста клекнал. И намирисва на животинки вътре. 3. Шуменското сребристо 2ка ХТ - Изглежда добре, има дребни забележки, но подлизва масло и не си правих труда да остановявам от къде точно, но си капе капе. Иначе по колата другото и беше ок. 4. Софийското черно ХТ на герена - нямам думи. При бай Петко, след като се изморих да чета темата тук се отказах да си пробвам късмета. Благодаря!
|
|
|
|
| Пет Сеп 18, 2015 10:39 am |
|
|
|
architect