Правила за пускане на обяви в раздела

1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару.
2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка.
3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.

Отговори на тема стр <  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  >
 Бял списък за сервизи и магазини 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 956
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За ремонти свързани с двигател, скоростни кутии и т.н. препоръчвам Павлин от Пловдив. Естествено прави и всичко останало. Ремонтира само Субару и е много точен и коректен. Работи бързо, но малко трябва да се чака, докато ви приеме, защото постоянно има в сервиза 10-15 автомобила от цялата страна, чакащи реда си. Тел: 0888135423 - Павлин

Пет Юни 05, 2015 8:53 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 581
Автомобил: Forester 2,5 ХТ
Телефон: 0885000003
Рейтинг: 116
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Vami написа:
За ремонти свързани с двигател, скоростни кутии и т.н. препоръчвам Павлин от Пловдив. Естествено прави и всичко останало. Ремонтира само Субару и е много точен и коректен. Работи бързо, но малко трябва да се чака, докато ви приеме, защото постоянно има в сервиза 10-15 автомобила от цялата страна, чакащи реда си. Тел: 0888135423 - Павлин

Прекрасен човек,и в час с марката. :good: Рядко срещана черта.Правилното място за южна България.

Пет Юни 05, 2015 11:24 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 351
Рейтинг: 151
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги аз лично съм много доволен от нашият съфорумец ispitatela
За пореден път ме снабди с нужната част, бързо и коректно обслужване.
Въпросната част беше монтирана и изпробвана в рамките на 200 км за 2 дни - никакъв проблем. :bow: :beer:
Ако имате въпроси, нужда от консултация или части за вашите коли СУБАРУ - гарантирам, че това е точният човек!
Благодаря сърдечно на всички които се занимават с този форум!
Благодарение на Вас добих представа за много неща относно марката, части, проблеми, ремонти, цени и обслужване!
Шофирайте внимателно, бъдете здрави и винаги усмихнати зад волана на СУБАРУ!

:race: :first: :respect: :beach: :bulgaria:
:subaru_rulz:

Сря Юли 01, 2015 11:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Пресен - пресен

Постове: 1
Автомобил: Outback 2002 H6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Горд собственик на Субару съм от година и половина. Колата е много читава и с удоволствие я карам. За съжаление се налага да се сменят консумативи, а това явно затруднява родните механици. За този период смених 3, като последно бях в сервиз, който би трябвало да заеме почетно място в 'черният списък'.
Както и да е.... след дълги разправии, преглътнах финансовата загуба на пари, време и нанесени щети и почти на случаен принцип минах през SUBARULAND (на околовръстното до кръстовището със Симеоновско шосе). Най-вече защото ми бяха на път.

На кратко: впечатлен съм от момчетата! Не вярвах че ще успеят да ми решат проблема в рамките на денят. Изключително грамотни и добри механици!!! Keep the good work!!!

Пет Авг 07, 2015 8:52 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Автомобил: Subaru Outback
Нов фен
Отговори с цитат
Да се включа и аз, с 2 ръце за Стефан, сервиза му е на Климент Охридски 26, София :bow: След обикаляне по сервизите, само той успя да направи климатика на Outback-a и да ни спести смяната на компресора. Препоръчвам :good:

Пон Авг 24, 2015 3:17 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 127
Автомобил: Subaru Outback 3.6R 2010
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Препоръчвам Миро от Варна, наложиха се няколко интервенции вече за Форко и всичко е 6 точки :)

Outback 2010 3.6;
Outback 2015 3.6;
Outback 2017 3.6;
Outback 2005 2.5;
Outback 2006 3.0;
Outback 2010 2.5 ....

Пон Авг 24, 2015 6:31 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 50
Автомобил: Subaru Outback H6 2003 г.
Рейтинг: -32
Кофти...
Отговори с цитат
И аз съм за с две ръце за Стефан.И на мен ми спести маса пари за климатика.
А в два от сервизите от белия списък ме убеждаваха,че съм за компресор !

Пон Авг 24, 2015 6:34 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
Благодаря на момчетата от сервиза зад Метро във Варна . Отидох с едно фори (2003г. Зелено 177кс ръчни с варненска регистрация) и веднага му откриха теч на рейката, много износен шарнир и още няколко малки проблема за които ми съставиха примерна ценорасписка за около 1200лв :shock: без да се включва и цена на гуми че бяха различни което ме отказа от покупката. Ако не бяха те доста щях да съжелявам за дадените пари :beer:

Вто Авг 25, 2015 4:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 394
Автомобил: STI
Рейтинг: 300
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
koraado katani написа:
Благодаря на момчетата от сервиза зад Метро във Варна . Отидох с едно фори (2003г. Зелено 177кс ръчни с варненска регистрация) и веднага му откриха теч на рейката, много износен шарнир и още няколко малки проблема за които ми съставиха примерна ценорасписка за около 1200лв :shock: без да се включва и цена на гуми че бяха различни което ме отказа от покупката. Ако не бяха те доста щях да съжелявам за дадените пари :beer:

Само за информация - това е сервиза на Пламен, който беше управител на SUBARU Варна.

Вто Авг 25, 2015 8:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 956
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
andrey написа:
За ремонт на шибидах мога да препоръчам Пламен - разбира си от работата и има опит с шибидасите на Субару. За контакт:

GSM: 0887 28 66 90
GSM: 0898 54 31 45
Сайт: vento.free.bg
Лице за контакт: Пламен

Аз също се възползвах днес от услугите на човека и също съм доволен.

Съб Сеп 12, 2015 6:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 20
Автомобил: Subaru FORESTER 2.0
Телефон: 0898303523
Нов фен
Отговори с цитат
И от мен 6+ на Любо от Люлин и на Дидо "Гущера". Вчера ходих пре тях с предварително оговорен час (че много заети хората) , колото беше инспектирана щателно и след установените проблеми се захванаха за работа,която приключи по-рано от предвиденото и всичко е ок. Любо е "д-р Хаус" за субару :bow:

Вто Сеп 29, 2015 8:42 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 346
Автомобил: Legacy 2,0R Activ, 2006
Рейтинг: 171
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Моля: посещение при Агент Дъст-Краси от Субаруланд, това лято ( за съжаление бат Тенчо беше болен, и не можеше да свърши работата в уговореното време)... Сменени предни биалетки, смяна ангреаж с водна помпа, проверка на сервото, почистване на дроселклапа ... Доволен съм!

п.п. изчел съм почти всичко от неговото пребиваване тук във форума... Перфектни хора няма, но наблюдавайки развитието на темите за Черните и Белите сервизи, бих ви казал, че е хубаво човек да си сверява часовника редовно в този форум ;) !!! Че, после да няма изненадани и ядосани... ](*,)

Вто Сеп 29, 2015 10:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Автомобил: Subaru Legacy 2,5 AM Limited
Нов фен
Отговори с цитат
Препоръчайте сервиз в Бургас .

Сря Окт 07, 2015 8:05 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 7
Нов фен
Отговори с цитат
В кой от сервизите/хората е удачно да се закара Субару за преглед преди закупуване?
Тоест на кой би му се занимавало с такова нещо?
За София става въпрос.

Пет Окт 09, 2015 11:09 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 39
Рейтинг: 34
От звездите одобрен
Отговори с цитат
искам да кажа 2 добри думи за колегата ispitatela.
за части това е човекът! много коректен и точен, а цените са напълно разумни.
дай боже да не се налага да се търсим много често, но ако ми затрябва нещо от тук нататък, ще знам първо към кого да се обърна. :good:
 15

Чет Окт 15, 2015 4:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 205
Автомобил: IMPREZA'94,FORESTER 2.5XT'07
Рейтинг: 87
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Наскоро ми се наложи да посетя сервиза на Митака и останах много доволна и очарована.
Този сервиз е доста известен и не се нуждае от реклама,но искам да споделя с вас личните си впечатления.
След като една година карах колата със светещ чек,защото в един от другите бели сервизи(който вече ми е адски черен) ме бяха убедили,че единия TGV клапан не работи,цената му втора употреба и работата по смяната са от порядъка на 400лв. и не се продават отделно моторчето и сензора,ме посъветваха софтуерно да се направи TGV delete за да не свети чека,та по тоя повод се обадих на Митко и уговорихме час и цена.
Първото нещо, което ми направи силно впечатление докато чаках(тъй като бях подранила с половин час) беше,че като дойде автомобил на клиент най-напред се слага голям найлон на седалката и волана се облепя с фолио,което според мен е израз на внимание и грижа да не се изцапа колата,това в друг субару сервиз не съм го виждала.
Лично Митко се зае с колата и вместо само да чекне няколко пъти на компа,той се зае да види точно какъв е проблема за да бъде отстранен и момчетата почнаха да разглобяват.
Оказа се,че във вече черния за мен сервиз не са поставили сензора правилно и заради това дава непрекъснато грешка.
След това прегледаха всичко,дали се движи клапана,дали моторчето работи,сложиха нов сензор и го сглобиха(съжалявам,че не се сетих да направя клип как се поставя сензора,за да да се научат някой хора,че не всичко се прави с чук,за някой неща си има чалъм) след което Митко направи пълна диагностика на колата и я тества лично.Не можете да си представите колко бях доволна от факта,че колата няма такъв сериозен проблем както си мислех или по-скоро както ме бяха убедили.
Направо не можех да повярвам,че гадната лампа,която в няколко сервиза не можаха да загасят вече не светеше.
Тъй като момчетата направиха много повече неща от тези за които бяхме говорили,очаквах че сумата,която ще трябва да платя ще бъде по-голяма(а и бях чела такива изказвания от колеги),но нямаше такова нещо.
Платих точно толкова колкото се бяхме разбрали по телефона.
Отношението към клиента и то не само към мен няма да го коментирам,че ще трябва да изпиша още няколко страници с хвалебствия.
Моето мнение е,че сервиза на най-високо ниво,както като оборудване,така и като компетентност.
Така, че аз препоръчвам сервиза на Митака с две ръце.

Вто Ное 03, 2015 5:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 298
Автомобил: Subaru Outback 2.5 - 2000, MT
Рейтинг: 17
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
subaruhipo написа:
Изключително съм доволен от сервиза на Любо в Люлин. Цена , качество , търпение към клиента и най важното резултат. Като си тръгнах, карам си колата и незнайно защо, ми се завъртя една реклама в главата за пластична хирургия. В този смисъл искам да напиша, Благодаря ви доктор Любо и доктор Владо. :good: :good: :good:

Изцяло се присъединявам към горе споделеното! Точност, акуратност и внимание към клиента!
Скоро сменях при Любо шарнири, тампони на предницата и полуоска. Всичко стана бързо, точно и професионално. Освен това, атмосферата в сервиза му е непринудена, на въпросите се отговаря без ирония, просто, достъпно и без досада.
Благодаря на Любо и целият му екип за добре свършената работа! :good:

2. Понякога решителната крачка напред се дължи на здрав шут отзад!

Нед Ное 08, 2015 9:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 137
Автомобил: subaru forester
Телефон: 0886832733
Рейтинг: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Голямо благодаря на колегата Kulzari от моя роден град за ремонта на моето Фори за да мога по спокойно да се прибера в Бургас. :bow: Колегите в Плевен са щасливци че си имат сервиз и специалисти в тях, завиждам им но благородно. :good:
 3

Вто Ное 10, 2015 4:17 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
gerial написа:
...
След като една година карах колата със светещ чек,защото в един от другите бели сервизи(който вече ми е адски черен) ме бяха убедили,че единия TGV клапан не работи,цената му втора употреба и работата по смяната са от порядъка на 400лв. и не се продават отделно моторчето...

Моля, сподели кой е сервиза. За другите ще е полезно да се знае.

Вто Ное 10, 2015 4:26 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 349
Автомобил: Subaru Forester 2.0 AWD
Телефон: 0889399206
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
mayora_59 написа:
Голямо благодаря на колегата Kulzari от моя роден град за ремонта на моето Фори за да мога по спокойно да се прибера в Бургас. :bow: Колегите в Плевен са щасливци че си имат сервиз и специалисти в тях, завиждам им но благородно. :good:

И от мен големи благодарности на kulzari :bow: ,за изпратените ми капачки за джанти по mayora_59.Ще почерпя на националната среща обезателно и двамата. :beer:

Вто Ное 10, 2015 5:16 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  >