Отговори на тема
 Габарита за мъгла не свети ? 
Автор Съобщение

Постове: 35
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0896761313
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте ! От 3 месеца имам бека 2.5 АТ 2005 г. газ бензин.Уникален автомобил на който полека полека отсранявам тука там дреболии но едно чудо не мога да оправя сам явно.Не ми свети габарита за мъгла бе хора ,изобщо не стига ток до габарита ,не е от гъвкавата връзка ,а някъде другаде по купето .Та ако някой може да помогне къде да диря тока нека сподели .Ще има бира ;)

Чет Окт 01, 2015 2:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Как разбра, че не е от гъвкавата връзка? А лампата на таблото за задната светлина за мъгла светва ли? Предполагам, че знаеш, че не е вързана с предните.
Ако светва, търси на куплунга от зад. Ако на куплунга идва захранване, то остава кабела във гъвкавата връзка.
Прикачени файлове:
Zadna_2.png
Zadna_2.png [ 99.46 KiB | Прегледано 241 пъти ]

Чет Окт 01, 2015 3:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0896761313
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Да светва ми на таблото лампичката и цъка ,мерси много ще трябва да си поиграя за да поразглобя из отзад кори едно друго .Жив и здрав .

Чет Окт 01, 2015 4:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема