Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
| Автор |
Съобщение |
|
bubaru
|
|
Стани, няма да има нито дизел, нито по-яка версия. Това ще е само - 1.6 DIT с CVT....който иска.
|
|
|
|
| Пон Сеп 28, 2015 9:53 pm |
|
|
|
Vmax
|
bubaru написа: Стани, няма да има нито дизел, нито по-яка версия. Това ще е само - 1.6 DIT с CVT....който иска. Съмнявам се - няма никаква логика, но ще видим. Скоро ще им свършат наличностите на Субару и ще си преразгледат маркетинговата политика. Пък ако все пак няма, остава СТИ то
|
|
|
|
| Вто Сеп 29, 2015 6:48 am |
|
|
|
bubaru
|
|
Има логика да не слагат по-яки мотори, защото гонят средно ниво на емисии за марката на Европейския пазар. Дизел ако сложат дори ще е плюс за това, още повече за продажбите, но пък може би е много разправия да го наместват в коша, да настройват окачване и т.н. Четох, че дори в Англия където все още имат някакъв относителен пазар, целта е около 500 Леворга годишно. Това са смешни цифри, които не оправдават нови разработки. Предвид факта, че този 1.6 е турбо, а и както напоследък пипнаха доста CVT-то, мисля че ще върви прилично с него.
|
|
|
|
| Нед Окт 04, 2015 10:20 am |
|
|
|
Vmax
|
|
Не мисля, че при дизела ще имат проблеми - вече е отиграна схема с легаси, фори, хв... Даже в текущата осирация на швабите това ще е супер полезен ход...
Иначе ми е много и тересно колко динамичен ще е този 1.6 турбо мотор с директно впръскване
|
|
|
|
| Нед Окт 04, 2015 11:05 am |
|
|
|
bubaru
|
Vmax написа: Не мисля, че при дизела ще имат проблеми - вече е отиграна схема с легаси, фори, хв... Даже в текущата осирация на швабите това ще е супер полезен ход...
Иначе ми е много и тересно колко динамичен ще е този 1.6 турбо мотор с директно впръскване Да е стрела не вярвам, но вероятно като усещане няма да е по-зле от ретро H6 и ще слага в джоба си всички останали атмосферки. Като дизелче с повече обороти....
|
|
|
|
| Нед Окт 04, 2015 11:14 am |
|
|
|
Greg4o
|
Концепцията ми допада.Отпред си с бегачка,отзад носиш буркани 
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Нед Окт 04, 2015 11:18 am |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
Автомобил: Outback H6
Рейтинг: 253     
|
|
_________________ If in doubt, FLAT OUT!
|
|
|
|
| Вто Окт 06, 2015 9:43 am |
|
|
|
Vmax
|
|
| Вто Окт 06, 2015 10:08 am |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
Регистриран на: Сря Фев 18, 2009 11:36 pm Постове: 1849 Местоположение: Стара Загора
|
Обърква се човек понякога, пък и ще вдигнем посещаемостта на темата.... 
|
|
|
|
| Вто Окт 06, 2015 10:13 am |
|
|
|
joker_brand
Регистриран на: Нед Фев 06, 2011 6:21 pm Постове: 438 Местоположение: +818
Автомобил: The power of dreams ....
Рейтинг: 90  
|
|
| Съб Окт 10, 2015 6:36 pm |
|
|
|
Logus
Автомобил: Outback 2.5, Suzuki S-Cross 1.4AT
Рейтинг: 81 
|
Нямам търпение да я видя на живо и да я пробвам. Засега карам Легаси 2.0 от 1999 и от началото на годината изчакваме за да вземем чисто ново Суби. 56-58к за Леворга ми изглеждат доста приемлива цена. Негативна разлика в мощността едва ли усетя, имайки предвид капацитета на сегашната кола. 
|
|
|
|
| Съб Окт 10, 2015 8:13 pm |
|
|
|
zevzek
Think. Feel. Drive.
|
|
|
|
|
|
| Съб Окт 10, 2015 8:26 pm |
|
|
|
ico_tech
|
Малко цени и от Германия: там модела се предлага в три нива на оборудване - Trend, Comfort и Sport. Базовия модел е с 17ки и няма системите за мъртва зона, заден ход и прочие, няма лампи за четене и някои други глезотии. Comfort е с оборудването от Sport без кожа и с по-малък дисплей (6"), още някои дребни липси. Базова цена : Тренд - 22600 Евро без ДДС Комфорт - 23600 Евро без ДДС Естествено покупката трябва да е на фирма за да не се плаща два пъти ДДС. Гаранцията ще бъде 3 години при нас. 
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Нед Окт 11, 2015 11:32 am |
|
|
|
Logus
|
|
Малко съм разочарован от първия поглед върху колата. Дизайн, материали, кокпит, багажник - супер. Задната седалка обаче ми се стори прекалено тясна. Някои статии сравняваха автомобила по размери с Аутбек 2015 - разликата обаче е огромна. В момента мога да возя две столчета и баба между тях и не виждам как това би се получило в новия Леворг. Да видим дали един тест-драйв след месец-два би променил мнението ми.
|
|
|
|
| Нед Окт 18, 2015 7:38 pm |
|
|
|
bubaru
|
Logus написа: Малко съм разочарован от първия поглед върху колата. Дизайн, материали, кокпит, багажник - супер. Задната седалка обаче ми се стори прекалено тясна. Някои статии сравняваха автомобила по размери с Аутбек 2015 - разликата обаче е огромна. В момента мога да возя две столчета и баба между тях и не виждам как това би се получило в новия Леворг. Да видим дали един тест-драйв след месец-два би променил мнението ми. Вземи си тогава Бек направо, разликата в цената е 3-4К лв. Бека не е лоша кола, ако държиш да караш Субару.
|
|
|
|
| Нед Окт 18, 2015 9:58 pm |
|
|
|
ф-008
Регистриран на: Пет Сеп 26, 2008 12:02 pm Постове: 596 Местоположение: София
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Рейтинг: 79 
|
bubaru написа: Logus написа: Малко съм разочарован от първия поглед върху колата. Дизайн, материали, кокпит, багажник - супер. Задната седалка обаче ми се стори прекалено тясна. Някои статии сравняваха автомобила по размери с Аутбек 2015 - разликата обаче е огромна. В момента мога да возя две столчета и баба между тях и не виждам как това би се получило в новия Леворг. Да видим дали един тест-драйв след месец-два би променил мнението ми. Вземи си тогава Бек направо, разликата в цената е 3-4К лв. Бека не е лоша кола, ако държиш да караш Субару. А ако колегата не държи да кара субару, какво би му препоръчал като алтернатива на бека?
|
|
|
|
| Нед Окт 18, 2015 10:31 pm |
|
|
|
bubaru
|
ф-008 написа: А ако колегата не държи да кара субару, какво би му препоръчал като алтернатива на бека? 
|
|
|
|
| Нед Окт 18, 2015 11:01 pm |
|
|
|
Logus
|
bubaru написа: ф-008 написа: А ако колегата не държи да кара субару, какво би му препоръчал като алтернатива на бека?  Всъщност ми направиха много добра оферта за Nissan X-Trail. Outback е личният ми фаворит, но X-Trail предлага почти същите екстри + две допълнителни седалки за 10-15 хиляди по-малко. Ще покарам и него, и Outback отново, ако мога и на зимни условия, за да съм сигурен в колата, която избирам. Друго, което наклони в полза на X-trail, е първоначалната вноска от 10% срещу 20% за Outback. Жена ми също държеше за Outback, докато не се качи в X-Trail, а този път и нейното мнение ще има значение, след като ще налеем маса пари в автомобила.
|
|
|
|
| Вто Окт 20, 2015 8:40 am |
|
|
|
bubaru
|
Сори, ама поне нещо като Мазда, Хонда или Тойота вземи, най-малкото са сериозни марки....Тези Рена/Нисани, Хюндай/Киа, Пежо/Ситроен и подобни безмислени пълнежи са егати скуката. ....БТВ сток Бек за 67К (без отстъпка) е истинска кола и си заслужава вниманието. Бека реално е почти клас Волво ХС70, Пасат Алтрак, Сюпърб....Не се подлъгвай от екстри, гледай колата.
|
|
|
|
| Вто Окт 20, 2015 8:24 pm |
|
|
|
Vmax
|

bubaru написа: :facepalm:
Сори, ама поне нещо като Мазда, Хонда или Тойота вземи, най-малкото са сериозни марки....Тези Рена/Нисани, Хюндай/Киа, Пежо/Ситроен и подобни безмислени пълнежи са егати скуката. ....БТВ сток Бек за 67К (без отстъпка) е истинска кола и си заслужава вниманието. Бека реално е почти клас Волво ХС70, Пасат Алтрак, Сюпърб....Не се подлъгвай от екстри, гледай колата. Днес минах през това изложение - не знам Субару как мислят да продават Леворг при разлика от 4-5 х.лв с Аутбек-а. Просто Аутбека е в класа на А6 Олроуд - кола от всякъде ( екземпляра изложен беше 81 000лв ), но върви с 3+1 за ДДС, което прави цената по приемлива. Сериозна конкуренция обаче са им Шкодилаците - Октавия Скаут с 4х4 с ДСГ и 185 коня дизел беше 52-53 хил.лева, Суперб комби дизел ДСГ - 63х.лв, като изработката, средната конзола и мултимедият бяха подозрително близки до тези в Леворга и Аутбека ( май поръчват от един доставчик  ) Като цяло и Леворга и Аутбека вътре са с по качествена изработка от Шкодите.
|
|
|
|
| Вто Окт 20, 2015 8:55 pm |
|
|
|