|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
Ивайло Добрев
Регистриран на: Съб Юли 12, 2014 9:46 am Постове: 261 Местоположение: Варна
Автомобил: Forester 2.0X,MT,158hp
Рейтинг: 36
|
Здравейте,днес сложих такива накладки с цвят лилав  .Да имате някакви отзиви за тях? Ще покарам и ще дам мнения.
|
|
|
|
| Вто Авг 18, 2015 5:23 pm |
|
|
|
Ивайло Добрев
|
Да доуточня само,че смених само предни накладки.От началото леко просвирваха(една от причините поради които хвърлих старите) но мисля,че вече пряха.Леко ги усещам сутрин при първо натискане на спирачка,но се надявам като поулегнат да спрат,че е супер дразнещо(и без това жена ми й вика ”каручката”)  В началото просвирваха при всяко вадене-вкарване в гаража(подземен е и има стръмен наклон),но вече се спряха А иначе отново се оплаквам от недоспиране предполагам,че трябва да сменя дисковете и задните накладки,но и това ще стане. Старите между другото имаха много странно мазане а не типичният прах,но колата така я купих с тях и даже не знам каква марка са.Имаха някакви йероглифи,но е възможно да са китайски 
|
|
|
|
| Нед Авг 23, 2015 11:24 pm |
|
|
|
Ивайло Добрев
|
Виждам,че темата е много интересна  но все пак може някой да се интересува: минах към 450 км и накладките продължават да проскърцват на моменти (явно ще са така),но поне колата спира.Ще ги карам тези и другия път ще сменям и дискове.Дано съм бил полезен...
|
|
|
|
| Пон Сеп 07, 2015 12:18 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Ако имаш ръб на диска, може от това да свирукат.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Пон Сеп 07, 2015 1:11 pm |
|
|
|
Ивайло Добрев
|
Alxx написа: Ако имаш ръб на диска, може от това да свирукат. Ми уж нямам,но за да се застраховам следващия път сменям и дисковете 
|
|
|
|
| Пон Сеп 07, 2015 6:28 pm |
|
|
|
Ивайло Добрев
|
Спряха да свирят ма'ицата им лилава  .А може и ръба на диска да е заминал  Спирането все същото-като джугана на баща ми едно време.То и в големите жеги по баирите загрява...абе същият джуган
|
|
|
|
| Пет Ное 20, 2015 1:52 am |
|
|
|
1040
|
|
Карах преди 2 месеца една трибека 3.6 и беше с такива предни накладки. Собственика неможа да ми каже марката, а впечатлението ми беше адски добро от тях. Трибеката спираше като малка количка с тях. Без да свирят без нищо. Само чукваш леко педала и колата е спряла. Дори на Импрезата трябва да ми загреят накладките за да спира така. Според мен са с керамични добавки вътре и ще са по - агресивни към диска, но това спиране си заслужава да се сменят дискове и на комплект накладки.
_________________ 1040 Subaru Workshop - Обслужване и поддръжка на Субару. Тенчо Владев-0896404074
|
|
|
|
| Пет Ное 20, 2015 9:21 am |
|
|
|
Ивайло Добрев
|

1040 написа: Карах преди 2 месеца една трибека 3.6 и беше с такива предни накладки. Собственика неможа да ми каже марката, а впечатлението ми беше добро от тях. Трибеката спираше като малка количка с тях. Без да свирят без нищо. Само чукваш леко педала и колата е спряла. Дори на Импрезата трябва да ми загреят накладките за да спира така. Според мен са с керамични добавки вътре и ще са по - агресивни към диска, но това спиране си заслужава да се сменят дискове и на комплект накладки. Мдаа,аз за такова спиране си мечтая,но явно няма как да стане на Форестъра.Не ми се ще да слагам 16ки па камоли 17ки джанти и да сменям спирачни апарати защото я карам на лов понякога.Все я сравнявам с предишното ми Ауди А3 -невероятно спиране.Само с пръсти да чукнеш и е спряла.Разбира се Форестъра е доста по-тежичък. Затова реших да сменям накладки за проба макар,че имаха ”хляб” но проскърцваха и ме дразнеше това.Като карам с отворен люк в града...Попаднах на тия лилавките и реших да опитам. Като резултат спирането същото,но скърцането изчезна.
|
|
|
|
| Пет Ное 20, 2015 1:52 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Фори е около и д е под 1400кг, което го прави категория перо в сравнение с останалите джипове а и доста леки коли. Аз съм много доволен от АТЕ накладки и дискове. Колегата jlaskov наскоро пусна подобна тема, надявам се вече да има отзиви и да ги сподели.
|
|
|
|
| Пет Ное 20, 2015 6:50 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|