Отговори на тема
 Проблем с газ Forester 2.0x 158 к.с. 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги! Отскоро съм горд собственик на Subaru Forester 2.0x 158к.с. 2007г. Проблема ми е следния: колата е BiFuel /демек дилъра в Италия и е сложил газ/ и днес докато я карах колата огасна и след като я запалих неможа да обърне на газ. Ако някой може да ме насочи към добър газаджия за района на Велико Търново или евентуално София. Уредбада е BRC с компютър FlyGas. И забелязвам още един проблем - колата забива муцуна в движение. След 2-3 км се оправя, но после пак се появява. Водих я на диагностика в Субару Габрово, но от там казаха че колата е добре и да си я карам. Помагайте!

Пон Дек 21, 2015 8:39 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 640
Автомобил: Forester 2.5XT '06AT;Outback B13 H6
Телефон: O8985O54I4
Рейтинг: 346
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравей,

Мога да ти препоръчам газаджията, който е в района на СБА-то. На плаца, точно до пункта където се минават техническите прегледи(или поне допреди време се минаваха там). Казва се Милен. Не знам дали се е занимавал с тези "вложените" италианки, но е слагал газови на Субару. Аз моята си я сложих тук в София, но за него съм чувал добри отзиви. Иначе, газаджия за София, pradabg - http://www.subaruclubbg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3241.

Надявам се да се отстрани проблема лесно и безболезнено. Успех :beer:

Пон Дек 21, 2015 9:26 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 19
Автомобил: Forester 2.0X 125 2003г
Нов фен
Отговори с цитат
fixallot написа:

Мога да ти препоръчам газаджията, който е в района на СБА-то. На плаца, точно до пункта където се минават техническите прегледи(или поне допреди време се минаваха там). Казва се Милен.

За Велико Търново,Милен е човека за газта :good:

Успех!

Вто Дек 22, 2015 8:20 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Нов фен
Отговори с цитат
ivan ilarionov написа:
fixallot написа:

Мога да ти препоръчам газаджията, който е в района на СБА-то. На плаца, точно до пункта където се минават техническите прегледи(или поне допреди време се минаваха там). Казва се Милен.

За Велико Търново,Милен е човека за газта :good:

Успех!

Вчера, като стана проблема ходих при него, но каза след нова година и непоиска да я закачи. Днес ходих при друг майстор от Търново, веднага я закачи и се оказа клапан за налягане. Утре ще го смени. Благодаря ви за бързите отговори.

Вто Дек 22, 2015 11:31 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема