Да ви разкажа днес за пръв път отидох със субарото на Витоша(х.Алеко) на разходка. След разходката по пътя надолу реших до кривна по една странична улица и в снега(леда) да се изкача по един баир. Баирчето в никакъв случай не е много, много стръмно, имаше коловози , дупки, клони и всичко това покрито с мокър сняг и заледени участъци.
Тръгнах нагоре без абсолютно никакво боксуване , след 10 метра някое колело превъртя и се включи VDC-то, като не съм спирал изобщо. След 30 метра нагоре вече отдолу се чуваха звуци как дера клони, камъни, пръст, а не спирах и си казах стига толкова, начесах си крастата, изкефих се на колата.
Като спусках назаден, група от 7-8 аудита ме видяха и решиха и те да се пробват . Имаше А8 куатро , А6,А4 комби кутро , А3 не знам дали беше куатро и др. Този с А8 тръгна да се катери, но му е ниска колата, задра много на 10 метър и едвам даде назад

тези с комбитата стигнаха по 3 метра видях им задните десни колела как буксуват и не помръднаха

))
Не съм злобар, обаче така се изкефих на възможностите на субито , направо си тръгнах горд с усмивка , а те може би продължиха да се мъчат.
Само искам да отбележа , Любо ми каза навремето , че са ми махнали LSD-то отзад , може би в Италия , и сега съм без. Дали щеше да има разлика ако съм със?