Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Търся си дистанционно 
Автор Съобщение

Постове: 67
Автомобил: Outback B12
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте,

Дистанционното ми умря тотално, та търся да си купя ново. Колата е легаси-аутбек 1999. Дистанционното е като това на снимката. Трябва ми същото, пробвах със заместващ модел но не става.

Прикачени файлове:
Foresternotus1.JPG
Foresternotus1.JPG [ 4.06 KiB | Прегледано 489 пъти ]
Нед Дек 20, 2015 7:26 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 70
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Здравей колега, аз си търся гумените бутони, че моите се скъсаха. Ако намериш алтернатива на дистанционното сподели от къде си успял. Или ако решиш да изхвърляш или продадеш твоето, бих могъл да го взема и да опитам да прехвърля гумичките. Търсих ги само тях да се продават някъде, ама няма. Явно е доста специално това дистанционно. Поздрави :)

Нед Дек 27, 2015 11:05 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
pepi123 написа:
Здравей колега, аз си търся гумените бутони, че моите се скъсаха. Ако намериш алтернатива на дистанционното сподели от къде си успял. Или ако решиш да изхвърляш или продадеш твоето, бих могъл да го взема и да опитам да прехвърля гумичките. Търсих ги само тях да се продават някъде, ама няма. Явно е доста специално това дистанционно. Поздрави :)

Мога да ти дам моето което не работи но гумичките са здрави.

Пон Дек 28, 2015 10:11 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 269
Автомобил: Subaru Impreza 2001 Bugey WRX wagon
Рейтинг: 145
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
В софия намерих ключарско ателие в което продават ПОЧТИ оригинална заготовка... Бутони - няма, а не са същите като на оригиналното, едното е по-голямо от другото иначе мисля че електрониката ще пасне. Ако някой има друга информация да казва :)

Съб Яну 02, 2016 7:15 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
За моята кола търсих доста. Има едно магазинче в центъра където правят всичко като ключове, чипове, дистанционни за нашите коли, но моята не прие заместващото, а точно като моето не се произвежда вече. Единственото решение за мен е същото дистанционно от друга кола, но всичко е индивидуално, друга кола може и да приеме ново дистанционно.

Нед Яну 03, 2016 8:27 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 512
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
има тема за смяна на дистанционнното, аз си купих от ибей (има го в темата) и само трябваше да се прехвърли чипа на имобилайзера и да ти нарежат ключа. В резултат имаш дистанционно с прибиращ се ключ.
Ето я темата - http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?f=37&t=17620&hilit=%D0%B4%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE

Нед Яну 03, 2016 9:39 am
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.