|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
change
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 1:26 pm Постове: 35 Местоположение: ЩУМЕН
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0896761313
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте колеги. Преди няколко дена ми се наложи да ползвам резервния ключ ,влизам в гаража отключвам си от бутона на ключа ,влизам давам на контакт уредите си тестват както си му е реда и нъц , неще да върти . Е викам си сега пък какво и стана чудих се вайках се и неще и неще ,след час жената се прибра взех ключа с който я караме на бегом до гаража пъхам ,контакт и чудо запали,а когато я купувах кой да пробва и двата ключа сега какво следва,и двата са оригинални на субито но с единия пали с другия само контакт и до там.ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА на всички съфорумци!
|
|
|
|
| Пон Дек 28, 2015 8:50 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Имаше из форума процедура за обучаване на ключ. Ако не - имат тестер тук-таме, с който могат да обучат втория ключ - да се зададе в компютъра на колата, че това е валиден код на ключ.
|
|
|
|
| Вто Дек 29, 2015 7:43 am |
|
|
|
NiKz
Регистриран на: Сря Май 28, 2014 5:33 am Постове: 11 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback H6
|
|
И аз съм така от близо 2 години с резервния ключ и ме е страх да правя каквото и да е било, че вместо да запаметя, да не изтрия другия и тогава да се чудя какво да правя. Гледах в youtube клипчета но там повечето са за щатски бекове с дистанционно палене. Скоро не съм търсил може и нещо ново да има. Весели празници!
|
|
|
|
| Вто Дек 29, 2015 8:59 am |
|
|
|
patko
|
|
Отиди при ключар да прочете и двата - да сравни информацията в чиповете. Той би могъл да ти програмира неработещия или ако не става да ти направи нов. На мен ми правиха втори ключ в Бургас. На практика резервният е клонинг на оригиналния и не се нуждае обучение. За ЕКУ-то е един и същ ключ.
_________________ LEXUS GX 460, V8, 4.6, 2014 TOYOTA CHR HYBRID GR SPORT, 2.0, 2023 LEXUS LBX 2026
|
|
|
|
| Вто Дек 29, 2015 2:40 pm |
|
|
|
change
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 1:26 pm Постове: 35 Местоположение: ЩУМЕН
Автомобил: subaru outback
Телефон: 0896761313
|
patko написа: Отиди при ключар да прочете и двата - да сравни информацията в чиповете. Той би могъл да ти програмира неработещия или ако не става да ти направи нов. На мен ми правиха втори ключ в Бургас. На практика резервният е клонинг на оригиналния и не се нуждае обучение. За ЕКУ-то е един и същ ключ. Това следва ,мерси колеги .
|
|
|
|
| Вто Дек 29, 2015 4:07 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|