Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
Петър Велков
|
Само за сравнение на цената: моята я взех от София (Валавто98, на Малинов 18) за 5500лв, след което от Митака ме поздравиха за покупката с много хубав списък: гарнитури за смяна (1700-1800лв), капачка, термостат, тампони на двете стабилизиращи щанги, биалетки, има тук-там по някой незначителен теч на масло и кормилната рейка е за профилактика (~250лв). Изброените разходи са на обща стойност около 8000лв, в което не влизат комплект нови зимни гуми и употребявани джанти за общо 1200лв и разходите по регистрация, ГО и данък, които минават 1000лв. Сиреч мойта, за да я докарам в състояние в каквото е описана тая от обявата, ще ми "стъпи" около/над 10 хил.лв. Сметките са груби, на ум, с голямо закръгляне. Сиреч, мойта логика е че ако колата наистина е в описаното състояние и съответните ремонти са направени като хората, цената е ОК 
|
|
|
|
| Пон Яну 04, 2016 6:09 pm |
|
|
|
BLUE 1
Регистриран на: Нед Яну 13, 2013 10:49 am Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59 
|
viktortt написа: Здравейте, Нов съм във форума и от проучването, което си направих съм се спрял на Outback II H6 2002-2003. Харесъл съм един такъв в Пловдив: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=byonauИнтересувам се дали цената е приблизително толкова за него. Готов съм да го взема ако описанието е коректно за този автомобил. Другият ми въпрос е свързан с факта, че аз съм от София и не мога точно да преценя състоянието на колата, когато отида да я видя. Някакви съвети, да я закарам до сервиз в Пловдив и ако да някакви препоръки къде? Благодаря, Виктор Сервиза за Субару в Пловдив е на Павлин на булевард „Кукленско шосе“ 116, тел. 0888135423. Ако още не си се обадил, направи го, почти сигурен съм, че колата е обслужвана при него. Павлин е с отлична репутация сред притежателите на субару в Пловдив и няма да те подведе. Успех.
|
|
|
|
| Пон Яну 04, 2016 6:22 pm |
|
|
|
viktortt
Автомобил: Outback H6, 2002
Рейтинг: 0
|
|
Да и аз мисля, че ако е в описаното състояние е ОК цената, а и изглежда доста запазена.
Благодаря за коментарите, получих необходимата информация.
Виктор
|
|
|
|
| Пон Яну 04, 2016 7:26 pm |
|
|
|
lostm1nd
Регистриран на: Съб Дек 12, 2015 10:40 am Постове: 26 Местоположение: София
Автомобил: 2008 Outback H6
Рейтинг: 22
|
viktortt написа: Здравейте, Нов съм във форума и от проучването, което си направих съм се спрял на Outback II H6 2002-2003. Харесъл съм един такъв в Пловдив: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=byonauИнтересувам се дали цената е приблизително толкова за него. Готов съм да го взема ако описанието е коректно за този автомобил. Другият ми въпрос е свързан с факта, че аз съм от София и не мога точно да преценя състоянието на колата, когато отида да я видя. Някакви съвети, да я закарам до сервиз в Пловдив и ако да някакви препоръки къде? Благодаря, Виктор Тази обява според мен е доста добра. Аз я видях на 21ви сутринта и честно казано си мислих, че до няколко дни ще е продадена. Интересно ми е защо още не е. Явно човекът не влиза във форума, защото очаквах да намеря обявта и тук, но няма такава. Според мен си струва да си провери 
|
|
|
|
| Вто Яну 05, 2016 1:43 pm |
|
|
|
ivodanov
Регистриран на: Сря Дек 30, 2009 4:29 pm Постове: 512 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.6R B14
Телефон: 0899907501
Рейтинг: 117  
|
|
| Вто Яну 05, 2016 4:56 pm |
|
|
|
BLUE 1
Регистриран на: Нед Яну 13, 2013 10:49 am Постове: 269 Местоположение: Пловдив
Автомобил: Subaru Outback 2.5, `05, TLC `02
Рейтинг: 59 
|
viktortt написа: Здравейте, Нов съм във форума и от проучването, което си направих съм се спрял на Outback II H6 2002-2003. Харесъл съм един такъв в Пловдив: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=byonauИнтересувам се дали цената е приблизително толкова за него. Готов съм да го взема ако описанието е коректно за този автомобил. Другият ми въпрос е свързан с факта, че аз съм от София и не мога точно да преценя състоянието на колата, когато отида да я видя. Някакви съвети, да я закарам до сервиз в Пловдив и ако да някакви препоръки къде? Благодаря, Виктор Днес бях до сервиза на Павлин и попитах за този автомобил, част от ремонтите са правени от него и мнението му е, че колата си заслужява цената, даже беше учуден, че собственика я продава.
|
|
|
|
| Пет Яну 08, 2016 1:21 pm |
|
|
|
vale
Регистриран на: Вто Фев 19, 2008 9:38 pm Постове: 336 Местоположение: София
Автомобил: Outback'08 2.5 AT
Рейтинг: 105  
|
Здравейте, За много години, по възможност с повече сняг за изтерзаните ни души И аз тези месеци се заглеждам къде ли не и все по-често осъзнавам, че читавите коли изчезват за часове, максимум ден-два.... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11441736988594558&slink=c0w5vkОт доста седмици тази обява седи в няколко сайта за обяви; от името на поне 2 различни автокъщи. Цената е бетон повече от месец, а по описание колата си е ОК, само цената ли отказва???? Дали някой я е виждал??? Благодаря предварително за отзовалите се 
_________________ Forester'99 2.0 4EAT Outback'08 2.5 4AT
|
|
|
|
| Пет Яну 08, 2016 7:05 pm |
|
|
|
kerekovski
|
|
| Пет Яну 15, 2016 5:14 pm |
|
|
|
isittaken
Регистриран на: Вто Яну 12, 2016 1:56 am Постове: 23 Местоположение: Sofia
Автомобил: Forester 2.0X AT 2006
|
Здравейте, извадих си отдавна заключение какво ми трябва за семейна кола и след биела излезнала да се огледа през блока на предната кола, е време за нова придобивка. В този ред на мисли, някой има ли конкретни наблюдения над този индивид ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=c6es1b
|
|
|
|
| Пон Яну 18, 2016 11:57 pm |
|
|
|
xargs
Регистриран на: Вто Авг 05, 2014 4:23 pm Постове: 264 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.0 2006
Рейтинг: 238     
|

Вто Ное 03, 2015 9:45 pm xargs написа: Мога да дам малко инфо за пернишкия черен аутбек (2007ма/фейслифт/3.0). Колата на външен вид е добре и цената и изглежда хубава, но на място изкачат разни неща - гумите не стават за нищо, не работи едното моторче на шоф. седалка, копчето за si drive е счупено. Въпреки това я заведох и в сервиз. По всичко изглежда, че някоя от гарнитурите е духнала тъй като при проверка се установиха балончета в разширителния съд. Единия вариатор също не зацепва като хората, след проверка на комп. диагностика. . Видях, че е питано и за черната от Премиум Ауто. Тази кола буквално за нищо не става, аз лично и за осем не бих я взел. Има газ, но това и е единствения плюс, ако го смяташ за такъв. Та по темата - предната броня виси, подкалниците са счупени, всички джанти са не надрани а остъргани, салона е покъртителен, а мотора работи с много тресене и тропане на клапани. Сивата от автокъщата в младост я погледнах само отвън - почти няма панел който да не е одран. Бялата която също е там пък няма шибидах, бяла е  а и вътре изглежда да са превозвали някакви животни може би. Като цяло не е чак толкова невъзможна мисия намирането на кола, просто си трябва търпение и обикаляне. @kerekovski Последната на Соколов Карс (пясъчна) я гледах. Цената и е доста висока според мен, а самата колата изглежда леко уморена. Не съм я гледал подробно но салона е доста зацапан и изтъркан, което за мен лично при цена от почти 17к е недопустимо. Колата се ползва ежедневно от сина на собственика, тъй че предполагам се поддържа. Точно в момента не вярвам търговците да са склонни на големи коментари. Предполагам логиката им е, че тези коли се продават най-много зимата, поради което и не пипат цените през останалото време.
|
|
|
|
| Вто Яну 19, 2016 8:53 am |
|
|
|
kerekovski
|
Много благодаря за информацията. За тази цена действително трябваше да е доста по-запазена, та при това положение няма смисъл да се занимавам повече с нея  Наясно съм, че новият внос тук е уморен, километрите са им приблизително двойни и имат много скрити проблеми, но аз не бързам така или иначе. Все нещо читаво ще изскочи. Ако ще е уморена, поне да й съответства цената, за да може да се получи прилична кола след наливане на достатъчно средства от моя страна. По отношение на коментарите на цените - гледам, че има такива, които стоят с месеци. При това търсене на такива автомобили, ако търговците искат да продадат все пак въпросните бройки, тогава ще трябва да направят компромиси с цената, защото очевидно това е проблемът - цената е прекалено висока за качеството, което предлагат. При по-ниска цена и купувачите ще са склонни на компромиси.
|
|
|
|
| Вто Яну 19, 2016 9:34 am |
|
|
|
SLX
Регистриран на: Пон Авг 08, 2011 1:45 pm Постове: 1 Местоположение: София Рейтинг: 0
|
Здравейте пичове, някъде четох, че дизеловата версия на аутбек не била особено надеждна. Това частично се потвърждава от факта, че в тази обява http://www.mobile.bg/11450263095373582двигателят е сменян по гаранция. Дали е добра идея да взема този аутбек според вас.
|
|
|
|
| Вто Яну 19, 2016 10:48 am |
|
|
|
DOXATA
Автомобил: Honda CR V 98г.
Телефон: 0898429733
|
|
| Вто Яну 19, 2016 11:23 am |
|
|
|
BAlexandrov
|
SLX написа: Здравейте пичове, някъде четох, че дизеловата версия на аутбек не била особено надеждна. Това частично се потвърждава от факта, че в тази обява http://www.mobile.bg/11450263095373582двигателят е сменян по гаранция. Дали е добра идея да взема този аутбек според вас. Щом е сменен по-скоро да, уж само първото поколение имаха тези проблеми. Виж в Boxer Diesel имаше една дълга тема за скъсани колянови валове.
|
|
|
|
| Вто Яну 19, 2016 11:41 am |
|
|
|
xargs
Регистриран на: Вто Авг 05, 2014 4:23 pm Постове: 264 Местоположение: София
Автомобил: Outback 3.0 2006
Рейтинг: 238     
|
|
Ами той колегата Alxx, май я е коментирал без да я гледа, защото точно сервизната книжка може и да е подправена, но ако е, то е правено в сервиза от който е издадена. С въпросния сервиз се свързах, и техния коментар беше, че колата е читава. Била на чичото на шефа/шефката.
При Любо обаче нещата не бяха толкова розови.
|
|
|
|
| Вто Яну 19, 2016 6:15 pm |
|
|
|
Ralitex
Регистриран на: Чет Яну 14, 2016 7:32 pm Постове: 138 Местоположение: Ловеч
Автомобил: Outback'03 Facelift H6 3.0 АТ
Телефон: 0877884945
Рейтинг: 21
|
|
| Чет Яну 21, 2016 11:52 pm |
|
|
|
takev
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 GX 00`
Телефон: 0878934770
Рейтинг: 83 
|
|
Втората я гледах . С газов инжекцион е монтиран в Италия , на газ работеше ужасно зле. Отделно след като запалихме колата пушеше яко бяло отзад докато загрее и бълбукаше в казанчето. Което автоматично те вкарва с 2000 лв за ремонт на гарнитури , смяна на верига евентуално и т.н. Изобщо не ходи да я гледаш и да си губиш времето.
|
|
|
|
| Пет Яну 22, 2016 12:05 am |
|
|
|
Ralitex
|
|
Може би затова и е такава цената, а и на километража му нямам вяра... Благодаря! А някакво инфо за първата?
_________________ Трудните времена отминават, коравите хора остават!
|
|
|
|
| Пет Яну 22, 2016 12:35 am |
|
|
|
kerekovski
|
Първата ти се вижда скъпа, точно защото е напълно обслужена и с нов ГИ. Ако е на 100% вярно всичко това, което е публикувал собственикът в обявата, то изобщо не е скъпа, а не е като да няма как да се провери. Сметни реално, какви ще са ти разходите по една такава бройка нов внос, чиято цена върви между 6 и 7 000 лв за по-запазените екземпляри, докато я докараш до това състояние. Ако търсех втора генерация Аутбек, до сега да съм я видял на живо и отнесъл. При всички положения покупката на такъв запазен и поддържан автомобил си заслужава, но за съжаление много малко хора могат да погледнат от тази страна на нещата и да го осмислят и аз в момента имам същия проблем с Лагуната, която продавам на по-висока цена от средната за модела, но пък по същия начин запазена и много добре поддържана. Такава кола трудно се продава, понеже много малко хора могат да я оценят реално, но за всеки влак си има пътници 
|
|
6
|
|
| Пет Яну 22, 2016 9:08 am |
|
|
|
Ralitex
|
|
Благодаря, kerekovski, другата седмица се надявам да стана собственик на колата от първата обява. Продавача ми изглежда честен и коректен човек.
_________________ Трудните времена отминават, коравите хора остават!
|
|
|
|
| Пет Яну 22, 2016 12:33 pm |
|
|
|